- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Liseden beri çok yakın bir arkadaşım vardı.O kadar seviyodum o kadar değer veriyodum ki ama hiç bi zaman öteki gözle bakmamıştım.Ama o bana baktı bana aşık oldu kaç kere söyledi ama ben olmaz dedim niye dediğinde sadece ona o gözle bakamadığımı söyleyebildim.Evet bir türlü ona o gözle bakamıyodum ama onun dışında tam aradığım karakterdeydi nasıl bir sevgili istersin deseler belki onu anlatırım ama onun dışındaki elektriği bir türlü alamıyodum her neyse zorda olsa kabullendi olmayacağını.Arkadaş olarak devam ettik tabi çok yakın olamadık.Bir süre sonra benimle görüşmek istediğini söyledi ısrarda edince kırmadım tamam dedim.Ama o gün düşündüm düşündüm umut vermek istemediğime karar verdim ve konuştuğumuz mesaj programından onu engelledim.Sonra düşündüm onu kaç kez onunla konuşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki keşke gitseydim dedim keşke sevgili olsaydım ne kaybederdim dedim ama bi yanımda hala onu öyle göremiyodu yani mantıken istiyodum ama o elektrik olayını alamıyodum.Neyse dayanamayıp engeli kaldırdım telefon bozuktu gibisinden bişeyler söyledim ama inanmadı anlamıştı...O kadar kötü hissettim ki.Hem onu gerçekten kaybettim hemde salak yerine koymuş gibi oldum.Duygularıyla oynadım belkide.Şimdi o kadar üzgünüm ki.Affettirmek istiyorum kendimi ama mesajlaırma cevap dahi yazmıyo içimde bi yer çok sızlıyoKızlar napabilirim sizce berbat hissediyorum
onun teklifine evet dedikten sonramı engelledin onu? önce bunu soruyum bi.....
Belki de alamadığın elektiriği almaya başladın..
Mantığın öne geçti.çünkü tam da istediğin karakterdeydi..
Eğer ilişki anlamında karşılık vermeyeceksen yani mantığını dinlemeyeceksen bence üzerine gidip onu daha da üzme..bırak böyle kalsın..
Yoksa sadece egonu tatmin ediyor, seni anlıyor seni dinliyor diye görüşeceksen görüşme derim..
çünkü onun beklentisi belli..sana aşık olmuş..belki seni unutmaya çalışıyor..işleri daha da zorlaştırma.
evet saati bile ayarlamıştık
evet o elektirği almaya başladım belkide çok haklısınız
evt dediğim gibi olabilir..
Fazla ilgi karşısında insan hiç düşünmediği insanı düşünür çünkü..
üstelik hasta zamanında üzdüm onuYa kendimi hiç affetmiycem (((
liseden beri çok yakın bir arkadaşım vardı.o kadar seviyodum o kadar değer veriyodum ki ama hiç bi zaman öteki gözle bakmamıştım.ama o bana baktı bana aşık oldu kaç kere söyledi ama ben olmaz dedim niye dediğinde sadece ona o gözle bakamadığımı söyleyebildim.evet bir türlü ona o gözle bakamıyodum ama onun dışında tam aradığım karakterdeydi nasıl bir sevgili istersin deseler belki onu anlatırım ama onun dışındaki elektriği bir türlü alamıyodum her neyse zorda olsa kabullendi olmayacağını.arkadaş olarak devam ettik tabi çok yakın olamadık.bir süre sonra benimle görüşmek istediğini söyledi ısrarda edince kırmadım tamam dedim.ama o gün düşündüm düşündüm umut vermek istemediğime karar verdim ve konuştuğumuz mesaj programından onu engelledim.sonra düşündüm onu kaç kez onunla konuşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki keşke gitseydim dedim keşke sevgili olsaydım ne kaybederdim dedim ama bi yanımda hala onu öyle göremiyodu yani mantıken istiyodum ama o elektrik olayını alamıyodum.neyse dayanamayıp engeli kaldırdım telefon bozuktu gibisinden bişeyler söyledim ama inanmadı anlamıştı...o kadar kötü hissettim ki.hem onu gerçekten kaybettim hemde salak yerine koymuş gibi oldum.duygularıyla oynadım belkide.şimdi o kadar üzgünüm ki.affettirmek istiyorum kendimi ama mesajlaırma cevap dahi yazmıyo içimde bi yer çok sızlıyokızlar napabilirim sizce berbat hissediyorum
Liseden beri çok yakın bir arkadaşım vardı.O kadar seviyodum o kadar değer veriyodum ki ama hiç bi zaman öteki gözle bakmamıştım.Ama o bana baktı bana aşık oldu kaç kere söyledi ama ben olmaz dedim niye dediğinde sadece ona o gözle bakamadığımı söyleyebildim.Evet bir türlü ona o gözle bakamıyodum ama onun dışında tam aradığım karakterdeydi nasıl bir sevgili istersin deseler belki onu anlatırım ama onun dışındaki elektriği bir türlü alamıyodum her neyse zorda olsa kabullendi olmayacağını.Arkadaş olarak devam ettik tabi çok yakın olamadık.Bir süre sonra benimle görüşmek istediğini söyledi ısrarda edince kırmadım tamam dedim.Ama o gün düşündüm düşündüm umut vermek istemediğime karar verdim ve konuştuğumuz mesaj programından onu engelledim.Sonra düşündüm onu kaç kez onunla konuşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki keşke gitseydim dedim keşke sevgili olsaydım ne kaybederdim dedim ama bi yanımda hala onu öyle göremiyodu yani mantıken istiyodum ama o elektrik olayını alamıyodum.Neyse dayanamayıp engeli kaldırdım telefon bozuktu gibisinden bişeyler söyledim ama inanmadı anlamıştı...O kadar kötü hissettim ki.Hem onu gerçekten kaybettim hemde salak yerine koymuş gibi oldum.Duygularıyla oynadım belkide.Şimdi o kadar üzgünüm ki.Affettirmek istiyorum kendimi ama mesajlaırma cevap dahi yazmıyo içimde bi yer çok sızlıyoKızlar napabilirim sizce berbat hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?