si,zin verdiğiniz 3-5 kg değil ki..sanırım önceden ciddi şekilde kiloluydunuz..evet 68 kilo verdim icimden bi insan cikti gbi dusunebilirsnz
ay olabilir valla yazık havalara girmiştir benim için kilo verdi hihoho diyeBi üyemiz de söylemiş o çocuğa söylerken senin haberin olduğunu düşünebilir istememiş kilolusun diye ve sen kilo vermişsin kendisi için verdiğini de düşünebilir erkekler olmayan şeyi düşünmeye bayılırlar
ay olabilir valla yazık havalara girmiştir benim için kilo verdi hihoho diye
aynen aynen konu sahibi sen çocuğu mors et en iyisiAynen kesin arkadaşına da bak bu kız benim için kilo verdi demiştir
Bu guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim bnde ona hak veriorum kesinlikle kizmiorum kendimi onun yerine koyuyorumbir de sonradan kilo aldın ne oalcak faland iyenler için;insan sevdiği değer verdiği kişiyi o haliyle de kabul edebilir. ama hiç tanımadığı bir insanı o halde görünce ;şans vermek istemeyebilir..yani sonradan olması çok farklı bir durum..
aynen aynen konu sahibi sen çocuğu mors et en iyisi
ben sagligim ivin zayifladim ama böyle dusunmesi cok saçmaay olabilir valla yazık havalara girmiştir benim için kilo verdi hihoho diye
evet ama kesin düşünmüş havalara girmiştirben sagligim ivin zayifladim ama böyle dusunmesi cok saçma
Bu guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim bnde ona hak veriorum kesinlikle kizmiorum kendimi onun yerine koyuyorum
Ahhh ahhh ne güzel şey şu başta esen kavak yelleri.Hepimiz geçtik bu yollardan.Şunu yapıyor acaba böyle mi,ilgisi var mı.Güzel duygular bunlar.Merhaba benim bundan iki sene kadar oncesinde yakin bir akrabam bi cocuga beni evlenmek maksadiyla gostermis ben o zamanlar kiloluydum cocuk haliyle kilolu demis istememis gosterildigimden haberim bile yoktu suanda zayifladim banada yeni soylediler üzülmeyim diye soylememisler neyse bu cocuk beni her gordugunde gozumun icine bakio kipkirmzi oluo heyecan yapıo sanki eli ayagi birbirine dolasio gbi ben arkasinda bile kalsam kafasını cevirip baktigini biliorum is yerinin onunden gecerken bi kere bakistik ve arkmdan mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini son ses acti bi dahaki gecisimde de kiz is arkilerinin yanindaydi bni gorunce erkek arkilerinin yanina gtti hatta birinin kulagina bisey dedi o arkiside bna bakti gulumsedi bni gorunce normalde tane tane konusan adam hizli hizli konusmya baslio sanki bide bikere yengemle gttik yengeme once abla dedi sonra yengecigim dedi bide tesadufen ilk karsilasmamizdi durakta karsilastik omzuma carpti belki yanlislikla olmustr demistm ama sonralari bukadarida yanlislik olamaz diye dusunuyorum artik ilk kndi kendime kendine gel dedim o seni dis gorunusunle yargilamis biri mutlu olamazsn dedim ama yuregime soz gecmio bu benim nasibim diyorum hep kilitlendm adeta obat karsi ne yapicagimi bilmiorum yardim edin ne olurr hic boyle seyler yasamadm daha once çocuğun babasi beni bilmiodu sadece cocuga gostermisler beni ama babasida bakio ailemi incelio bastan asagi sizce amaclari ne varmi biseyler bna karsi çocuktan bi yesil isik varmi??
evet onun gelip konusmasini bekliyorum ama oda cok utangac bnde oylerica ederim siz bu azimle fazlasını hakediyorsunuz..
o zaman ona kızmıyorsanız,siz de beğeniyosunuz onu..sorun yok o zaman
ondan mı bir hareket bekliyorsunuz peki? görüşme konuşma vs...ama anladığım kadarıyla aracı olan kişi çıtlatabilir durumu
anladım...o zaman ortak tanıdıklardan destek almak lazım..böyle bakışmalar kızarmalar falan uzar gider:):)evet onun gelip konusmasini bekliyorum ama oda cok utangac bnde oyle
Canım 3-5 kilo fazlan var değil diye takılmamış ki adam, 68 kg gerçekten çok fazla. O dönem ilişkiye sıcak bakmaması çok normal. Dış görünüşüyle yargılmış seni diyenler var; ama 50 kilolarda kızlarımız 150 kg taliplerine, aman bir tanışayım; kalbi güzelse olur bu iş diyor mu sanki? Hiç etkilenmediğin biriyle görüşüp ona umut vermek yanlış asıl.Haklisiniz bende oyle dusunuyorum ama aklimla kalbim arasindaki ikilemde kaliyorum napicagimi sasirdim
Evet biliyorum kesinlikle yargılamak konusunda takilmiyoAhhh ahhh ne güzel şey şu başta esen kavak yelleri.Hepimiz geçtik bu yollardan.Şunu yapıyor acaba böyle mi,ilgisi var mı.Güzel duygular bunlar.
Ama canım kendini evliliğe odaklama,o benim nasibim gibi saçma sapan bir düşünceyle kendini şartlandırma.
Dış görünüşünle yargılamış derken,insanların gözüne hoş görüneni tercih etmesi,hoş görünmeyeni tercih etmemesi yargılama değildir.Bu senin içinde geçerli.
evet ben onu hakli buluyorum zaten bnde bi erkek olsaydim o halimle bnde kendime bakmazdim o gunler geride kaldi artik ben onunla bi gelecek dusunuyorum kiloma dikkat ederek tabiykiCanım 3-5 kilo fazlan var değil diye takılmamış ki adam, 68 kg gerçekten çok fazla. O dönem ilişkiye sıcak bakmaması çok normal. Dış görünüşüyle yargılmış seni diyenler var; ama 50 kilolarda kızlarımız 150 kg taliplerine, aman bir tanışayım; kalbi güzelse olur bu iş diyor mu sanki? Hiç etkilenmediğin biriyle görüşüp ona umut vermek yanlış asıl.
Şimdi anlattıklarına bakılırsa , epey aklına girmişsin çocuğun. Tanımak için fırsat ver derim. O kiloyu zaten geri almamalısın. Hiç bir adam için değil, kendi sağlığın ve özgüvenin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?