Onu çoook seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim banada yardım edin lutfen...

Öncelikle günaydın. Bu çocuğa karşı hissettiklerin gerçekten ne kadar yoğun bu da çok önemli.Belkide hırs yaptın. Malum gönül kaçanı kovalar.He dış görünüşünden dolayı seni istememesi çok hoş bir davranış değil. Ama insanların büyük bir çoğunluğu dış görünüşe bakar. Bence önce tanı karşındaki insanı ön yargılı davranma derim. O bir hata yaptı diye sen de başka bir hata yapma.

evet 68 kilo verdim icimden bi insan cikti gbi dusunebilirsnz
si,zin verdiğiniz 3-5 kg değil ki..sanırım önceden ciddi şekilde kiloluydunuz..
herkes vitrine göre karar veren erkekten adam olmaz falan demiş ama bu kadar aşırı kilolu bir kadını her erkek beğenmek zorunda değil..ilk görüş bence çok önemlidir..
kendiniz koyun adamın yerine..150 kg bir adamı gösterseler size,görüntü önemli değil ben bi tanıyayım diyen kaç kişi çıkar ki?
konu sahibi arkadaşım sizi kırmak istemem ,kilo ile yorumlarım sizi kırmadı umarım..amacım görüntü önemlidiri anlatmak sadece.ayrıca tebrik ederim azminizden ötürü..
bence s,z de hoşlanmışsınız,bir şans verin derim ben..ama aileler işin içinde sanırım hemend e bir karar verip oldu bittiye getirmeyin.tanımak için zaman isteyin.

bir de sonradan kilo aldın ne oalcak faland iyenler için;insan sevdiği değer verdiği kişiyi o haliyle de kabul edebilir. ama hiç tanımadığı bir insanı o halde görünce ;şans vermek istemeyebilir..yani sonradan olması çok farklı bir durum..

ay olabilir valla yazık havalara girmiştir benim için kilo verdi hihoho diye

bugs bunny gibi arkisi ne ya.

verdiğiniz kiloya hayran kaldım.
bende bu ara kilo vermeye uğraşıyorum da en çok dikkatimi çeken bu kısım oldu.
asıl konuna gelince bence ilk etapta kendini kaptırmadan görüş tanı derim.

Bu guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim bnde ona hak veriorum kesinlikle kizmiorum kendimi onun yerine koyuyorum

68 kilo verdiniz valla tebriklerrrr oda sizi seviyorsa sizde seviyorsanız olsun beyaa bu iş

Bu guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim bnde ona hak veriorum kesinlikle kizmiorum kendimi onun yerine koyuyorum

rica ederim siz bu azimle fazlasını hakediyorsunuz..
o zaman ona kızmıyorsanız,siz de beğeniyosunuz onu..sorun yok o zaman
ondan mı bir hareket bekliyorsunuz peki? görüşme konuşma vs...ama anladığım kadarıyla aracı olan kişi çıtlatabilir durumu

68 kilo mu verdin
kız sen baya bişeyler yapmışsın bırak şimdi çocuğu falan boşver anlat nasıl verdin
yarın bi gün hamilelikte vs kilo alsan başının etini yer hiç oluru yok bence
kimse isteyerek kilo almaz bidaha almam der ama aldın diyelim ki inşallah almazsın da mutsuz edersin kendini hep ya sevmezse beni diye
ama yine de karar senin beraber olursanız da zamana yay yavaş yavaş tanı iyice.

Ahhh ahhh ne güzel şey şu başta esen kavak yelleri.Hepimiz geçtik bu yollardan.Şunu yapıyor acaba böyle mi,ilgisi var mı.Güzel duygular bunlar.
Ama canım kendini evliliğe odaklama,o benim nasibim gibi saçma sapan bir düşünceyle kendini şartlandırma.
Dış görünüşünle yargılamış derken,insanların gözüne hoş görüneni tercih etmesi,hoş görünmeyeni tercih etmemesi yargılama değildir.Bu senin içinde geçerli.

evet onun gelip konusmasini bekliyorum ama oda cok utangac bnde oyle

evet onun gelip konusmasini bekliyorum ama oda cok utangac bnde oyle
anladım...o zaman ortak tanıdıklardan destek almak lazım..böyle bakışmalar kızarmalar falan uzar gider:):)
zamanında sizi gösteren kişi ,uzak akraba demiştiniz heralde; biliyor mu son durumları?
çıtaltıverin,bakıyor ediyor falan diye..tanışmak mı istiyor nedir diyin bakalım..

Haklisiniz bende oyle dusunuyorum ama aklimla kalbim arasindaki ikilemde kaliyorum napicagimi sasirdim
Canım 3-5 kilo fazlan var değil diye takılmamış ki adam, 68 kg gerçekten çok fazla. O dönem ilişkiye sıcak bakmaması çok normal. Dış görünüşüyle yargılmış seni diyenler var; ama 50 kilolarda kızlarımız 150 kg taliplerine, aman bir tanışayım; kalbi güzelse olur bu iş diyor mu sanki? Hiç etkilenmediğin biriyle görüşüp ona umut vermek yanlış asıl.
Şimdi anlattıklarına bakılırsa , epey aklına girmişsin çocuğun. Tanımak için fırsat ver derim. O kiloyu zaten geri almamalısın. Hiç bir adam için değil, kendi sağlığın ve özgüvenin için.

Evet biliyorum kesinlikle yargılamak konusunda takilmiyo
evet ben onu hakli buluyorum zaten bnde bi erkek olsaydim o halimle bnde kendime bakmazdim o gunler geride kaldi artik ben onunla bi gelecek dusunuyorum kiloma dikkat ederek tabiyki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…