Onu gördüm...

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar dün ara ara ağlamaklı olarak bitirmiştim günü. Bi önceki konumdan bilen biliyordur.
Gün bitti, yatağıma uzandım, o kadar dolu o kadar kötüydü ki içim. 1,5 yılım bi yalanla sürüp bitmişti. Her anımı paylaştığım çok bağlandığım bi yalan..
Zor olacak gibiydi böyle düşününce..
Tekrar ağlamaklı oldum ve ne yapsam iyi olurum diye düşünmeye başladım. Geleceğe yönelik hayaller Mutlu etmeye yetmedi. Oyalanmak için yapabileceklerim Mutlu etmeye yetmedi... Hiç bi şeyi yettiremedim o içimdeki burukluğa.
Sonra bi an dua etmeye başladım. İçimden gele gele yalvardım Allah'a. Çok çaresizdim. İnanılmaz derecede çaresizdim. O kadar açtım ki kalbimi, o kadar içimden geldi ki o dua.. Sadece bu çaresizliğim bu öfkeyle karışık mutsuzluğum bu nereye vuracağımın belli olmadığı halimin yok olmasını istedim. Bana yardım etmesini istedim Allahtan.. Bu çaresizliğime, içimdeki bu korkunç duyguya başka kimsenin yardımı dokunamazdı çünkü..
Sonrasında uyuyakalmışım..
Rüyamda onu gördüm kızlar.. Ama Nasıl gördüm hiç hatırlamıyorum. Rüyamda onun olduğu o an yok. Sadece hissi var. Çok garip bütün öfkemi silmiş bi his.
Sadece merhamet duygusu kalmış içimde. Artık beddualar yok, öfkeyle karışık o çaresiz mutsuzluk yok.. Hiç bi şey yok..
Ne gördüm, ne oldu bilmiyorum. Tanıdık bir tat vardı o kadar.
Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar.
Umarım bu huzur hiç bozulmaz. Ne yaşarsa yaşasın benden uzakta.. Benim hayatım daha yeni yeni başlıyormuş meğerse.. Böyle hissetmeye hiç değmeyecek biriymiş..
Öyle basit öyle ucuz bi insan için nede çok karalar bağlamışım meğer..

KOnunuzu hatırlayamadım ama bu bile düşünmeniz sizi iyleştirecektir emin olun..
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bazen oh cok iyi olmus, iyi ki ayrilmisiz diyeceksin. Senin icin herhangi biri gibi olacak o anlarda.
Sonra bir an gelecek ozleyeceksin, nasil yapti diyeceksin, dusuneceksin, kuracaksin kafanda. Neden boyle oldu sorulari, hayalkirikligi vs.

Velhasil bir an huzur, bir an depresiflik...
Iste o depresyon anlarindan hizli kurtulmaya bakmak lazim. Silkinip zihnini uzaklastirmak, en iyisi dualara siginmak.

İki huzur bir depresyon, uc huzur bir depresyon derken hep huzur hic depresyon olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…