Eski sevgilimden ayrıldım yıkıcı bir biçimde sonra ailem ailemin tanıdığı birisiyle görüşmemi istedi çocuk düzgün birisi eli yüzü de düzgün ama öyle hoşlantı falan yok şimdilik sorun şu onunla her mesajlaştığımda eski sevgilim geliyor aklıma onun sözlerine benzeyen bir cümle kurdumu içim yanıyor her mesajında onu arıyorum istemeden de olsa öyle özlüyorum ki onu nefret etmem gerekiyorken hem de
hiç kimse onun kadar sıcak öpemeyecekmiş dokunamayacakmış gibi geliyor hiç kimse de onun sıcaklığını bulamayacağım gibi geliyor adet öncesi gerginlik yaşarken hep nazımı çekerdi hep bana nazlım derdikimseye anlatamıyorum onu özlediğimi aileme anlatsam beni asla anlamazlar çünkü eski sevgilim çok seviyesiz davrandı ailemin de hepsinden haberi oldu sen bu kadar gurursuz musun diyecekler şimdi görüştüğüm çocuğa da asla haksızlık yapmak istemiyorum umut da vermiyorum tanıma süreci bu diyorum ve gayet seviyeli bir diyalogumuz var herkesi her şeyi dengede tutmaya çalışırken ben mahvoluyorum bitiyorum ve özlüyorum
Bir yıldır beraberdik ama yüreğimin en en içten yerlerine dokundu sevgisi öyle yürektendi ki hayatıma giren ilk erkeğimdi kurban olurum sana derdi nazlım derdi allahım arabada beni bırakma diye elimi tutup avucumun içini defalarca öpmesini hiç unutamam o sıcacık öpüşlerini..
bir ay oldu ayrılalı geri dönüşüm imkansız ona imkansız ailem evlatlıktan reddeder beni ısrar ettiler bu kişiyle görüş dediler iyi gelicek sana dediler ben de iki arkadaş gibi görüşüyorum
Bir yıldır beraberdik ama yüreğimin en en içten yerlerine dokundu sevgisi öyle yürektendi ki hayatıma giren ilk erkeğimdi kurban olurum sana derdi nazlım derdi allahım arabada beni bırakma diye elimi tutup avucumun içini defalarca öpmesini hiç unutamam o sıcacık öpüşlerini..
bir ay oldu ayrılalı geri dönüşüm imkansız ona imkansız ailem evlatlıktan reddeder beni ısrar ettiler bu kişiyle görüş dediler iyi gelicek sana dediler ben de iki arkadaş gibi görüşüyorum
kiyamam sana ya.. neden ayrildiniz peki ailen neden kesinlikle olmaz diyor ki
anlasilan siz ikinizin arasinda bi sorun yoktu, ailenide ikna edebilirsin belki.. sana fikir verelim bizde
cnm benim sana tavsiyem şudur. aynı olayları bende yaşadım. çok ama çok sevdim ilk aşkımdı herşeyimdi ama ne oldu dersendaha önce açtığım konulara bir bakman yeterli ayrıldık 6 aymı oldu 7 aymı oldu tam bilemiyorum. bana verdiği sözleri tutmadı yalan söyledi ahlaksızlça hakaret etti beni bir miktar dolandırdı güvenimi inanılmaz derecede sarstı bende onu sevdiğim için gururumu ayaklar altına aldım o beni bıraktı gitti. bir arkadaşım onu unutmak istiyorsan yaptığı iğrençlikleri sürekli düşün demişti düşündüm ama kalp ağrım her şarkıda arttı gözlerimden oluk oluk yaş aktı kafayı yiyecek konuma geldim. Allahım bana yardım et ne olur beni kurtar diye ağlaya ağlaya inledim psikologa gittim yalnızlığımla beraber acılarımıda yanıma aldım günden güne kendimi türkettim. o ise mutluydu faceden takip ediyordun birine aşık evlenmek ister bunu yazar falan filan. sonra bir baktım kız bunu bırakmış başkasıyla evlenmiş içim rahatladı ohhh dedim. şimdi bana dönse ne olur dedim olmazzzz dedi kalbim birikmişti nefretim çünkü. tepkisini kendiliğinden verdi kalbim. ondan sonrası onu çıkarttım sadece tek dileğim beter olsun. ben yoluma bakarım. benimde biriyle görüşme durumum var iyi hoş ama aşk yok karşı tarafta acayip ilgi var ama bende maalesef az.. haksızlık ediyoruz bazen. haketmeyene haketmediği değeri verince biz kaybediyoruz.
Haklısın asla haketmiyor beni haketse ilki olduğu kıza paçavra gibi davranmazdı dediğin gibi karşımdaki yeni kişi de iyi niyetli tanımaya çalışıyor ilgileniyor onu da bir kalem de silip atmak istemiyorum kafamdaki kara bir silüet için şansa vermelimiyim hayatıma yeni gelen bu insana sen tecrübe edinmişsin bana yol göster lütfen yolumu göremiyorum
şimdi eskisini unutmak için yenisine takılmak onu tanımak bence yanlış. önce eskisini sileceksin kalbinden. olmayacağını bu saatten sonra biraraya gelsenizde mutlu olmayacağınıza inanıyorsan ondan soğumaya bak. gerçektenten yaşanan her kötü anı aklına geldikçe ben bunu haketmedim onun hatasıydı o yanlış yaptı diyeceksin. bu dönemlerde yeni bir ilişkiye kalp açık değilse inanılşmaz derecede kötü tepkiler verebilrisin. o kişnin seni araması rahatsızlık veriri tlf açmak istemezsin buluştuğunuzda konuşmalar boştur zaman zaman eskisi aklına gelir karşında ise başka birisi vardır. ne acı..
bu düzen içinde karşındaki insana hakkıyla tanışa tanışma şansıda verilmiyor. iyi gördüğün her davranış önemsiz ve değersizmiş gibi geliyor batıyor sana. ama kalbin boşsa bir anlam ifade edebilir senin için. eskiyi silmen lazım hemen olmuyor çünkü AŞK varmış. o duygularkolay silinmez zaman zaman bşka çare yok. bu arada diğer insanın sana olan ilgiside önemli belki kalbine öyle güzel yaklaşır ki bir yerden yakalar ve güzel şeyler olabilir. bu karşındaki insana bağlı. çok ağladım cnm ben kalbimin yangını büyüktü söndü elhamdülillah Allahım kimseye bu acıları yaşatmasın inşallah sende tez vakitte unutursun acıların diner..duadan başka çaremiz yok.
hayatıma yeni giren kişiye dediğim tek şey bu uzun süren bir tanıma süreci yaşadığımız başka bir anlam arama altında diye ne zaman sevgi filizleri içiimde yeşerir ona karşı bilmiyorum ilerlerse durum onunda bana alışmasından korkuyorum ve hayatımdan çıkaramamaktan korkuyorum dediğin gibi şu and ayrılık tazeyken dünyanın en iyi adamı gelse de ona karşı bir şey hissetmem zor bu yüzden zaman tanımak istedim tabi ki unuttuktan sonra karşıma çıksa daha farklı olbilirdi ama bazı şeylerin zamanlaması elimizde olmuyor bunun altında bir anlam arıyorum belki allah derdimi hafifletmesi için bu kişiyi gönderdi bana bu kişi de olmasa döner döner yine eski sevgilimi düşünürüm en azından nasılsın diye halimi soran bana değer veren birisi var bu bana ister istemez iyi geliyor ilerisini dşünemiyorum şu an anı yaşıyorum sadece :26::26:
bu dönemde kafanı dağıtmanda lazım. sürekli aklına yaşanan şeyler gelmemeli. psikologumun bana tavsiyesi şu kurslar falan varya halk eğitimlerde oluyor. onlara yazıl dedi günlük en az yarım saat yürüyüş spor yapmamı önerdi. kurlarda ise öğretici zekaya yönelik şeyler değilde el sanatları boyama vb. türde kafayı başka şeylere yöneltip fazla düşündürmekeyecek şeyler önerdi. eskisine en az 3 sayfa olmak kaydıyla mektup yaz sonra yırt yak sana kalmış dedi. mektupta bütün duygularını en açık haliyle yaz o.ç. bile açıkça bütün küfürleride de dedi. hatta bir mektubu tamamen küfürle doldurabilirsin. sonra hayatında annene babana yada kırgınlıkların olan kişilerede en az 3 sayfa mektup yaz hep aynı şeyleri yazdanda 3 sayfalık mektubu tamamla..eskisini düşünme sürelerin olasun günde 4 defa 5-10 dakika şeklinde. ama heran aklına gelince ona dedi dur senin vaktin gelmedi de (en zor olan bu) ve elindeki sopayla kendini dövme yeter artık başkasının seni yıkmasına gerek yok sen kendini mahvediyorsun demişti.
peki bu tavsiyeler o kişiyi her gün görüyorsam da işe yarar mı acaba tutup yakasından dudaklarına yapışmak istememe rağmenfayda verir mi yapsam bunları
bilemiyorum denemekte fayda var. bakıpta görmemeyi denesen nasıl olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?