Onu hayatımdan çıkarmaya çalışırken başka birisi geldi..

birde sana yaptığı iğrençlikleri sana hakaretlerini yanlışlarını yaz bakalım..

Hala bir başkasını severken başka birini hayatına sokmak seni asla mutlu etmez
Bak kendin diyorsun mesajlarında onu görüyorum felan diye...
Kendine zaman ver.
Ailen istiyor diye de kalbinin ısınmadığı biriyle olma

Siz işi tamamen duygusala bağlamışsınız arkadaşım.Sırf kendi canınızı yakmak için ve geçmişte güzel olanı hatırlamak için çaba sarf ediyorsunuz.
Sevgilim dediğiniz kişi ile 1 yıldır berabermişsiniz üstelik iğrençlikleri vardı diyorsunuz.İnan bana onu unuttuğunda şu anki haline kendin bile kızacak neden böyle yapmışım diyeceksin.Unutulmayacak biri değil merak etme sadece zaman ver kendine ve geçmişinde sadece iyileri değil adil ol ve sana yapılan haksızlıkları da hatırla derim.
Umarım çabuk atlatırsın.

Canım onunda ahını alma . Söyle ailene durumu , zorlamazlar
Azıcık zaman ver kendine bir nefes al .
Nasibinse bulur seni zaten

seni çok iyi anlıyorum bende yasadım bunu... ne ağladım ne ağladım sorma yok bana şunu derdi bunu derdi. birini görürdüm aaa kesin o diye bakardım.. yani her konusmalrı herkezi ona benzetirdim... tekrar dönme şansımda yoktu... Ve ßeni sevdiğinide emindim ailem kimliğimi bile almıştı yanlş yaparım diye... o esnada bende kuzenim aracılığyla biiriyle konusmya basladım... gel zaman git zaman şuan ondan sonraa konustupm insanla yada bitanemleeeee nişanlıyım:) iyikide ailemi dinlemişim... o ßeni çok sewiOdu o bana askm nazlım vs diyordu diyodum yaa nişanLımdan gördüğüm sevgiymiş asıl sevgi:) zamanla anladım bunu.. sende anlıcaksın üzülme lütfen

o kadar sevdiğin insandan ayrılalı 1 ay olmuş, yeni biri olmaz ki canım. belki zaman geçce bu yeni insanla çok iyi anlaşacaksın, seveceksin ama şuanda olacağı varsa da olmaz.

görüşme, güzelce açıkla karşındakine...

sular durulunca görüşürsün ya da belki herşeyi bir anda unutturacak biri çıkar karşına...

şimdi sana eziyet, karşındakine de yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…