Normalde deli cesareti vardır bende ama konu duygusal anlamda açılmak olduğunda evet acayip korkak biriyim.ne zaman hazır olacaksınız 3 yıl öncede hazır değilmişsiniz..
3 yıl daha sonra mı ?
aşk bu kadar zor birşey değil yahu .
yaşa ve gör bu kadar basit.. çok korkak gördüm sizi
Birlikte değiliz, o birlikte olmak istiyor ama ben psikolojim alt üst olduğu için istemiyorum. Sağlıklı bir kafam yokken nasıl sağlıklı ilişkilerim olabilir?Git arkasindan saril
Si birliktemisiniz degilmisiniz anlamadim.degilseniz biz neyiz diye sor ona gore kendine yol ciz
Sana iyi gelirdi...Baskasi havada kapar gibi anlattigin vasiflara bakilirsa..Birlikte değiliz, o birlikte olmak istiyor ama ben psikolojim alt üst olduğu için istemiyorum. Sağlıklı bir kafam yokken nasıl sağlıklı ilişkilerim olabilir?
En çok korktuğum şey bu galiba, onun gibi bir adamı tamamen kaybetmek.Issiz kadin da boyle oluyor demek ki..
Birkac yil sonra onu bulamazsin.Hatta daha da azina razi olabilite durumlari olur.
Lukse bak.
Hakikaten korkaklık ama özel olmazsa bir sorum olacak senin herhangi bir güven sorunun yada ne biliyim gönül ilişkisinde acı tecrüben falan var mı?bu kadar kastığına göreEn çok korktuğum şey bu galiba, onun gibi bir adamı tamamen kaybetmek.
Çok korkak ve zayıf bir insanım bu konularda.
Tecrübem yok, şimdiye kadar hiç ilişkim olmadı.Hakikaten korkaklık ama özel olmazsa bir sorum olacak senin herhangi bir güven sorunun yada ne biliyim gönül ilişkisinde acı tecrüben falan var mı?bu kadar kastığına göre
Ne anlamda merak ediyorsanız sorabilirsiniz, alabildiğim kadar yorum almak isterim.Yalnız ben seni iyiden iyiye merak ediyorum konularına göz attım da ufaktan
Nasıl desem mesela şu gizemli ayıcık konusu ya da sana kafayı takan arap adam şimdi de bu hepsi vay be dedirtti bana resmen yani laf değil ciddi ciddi merak ediyorum seniNe anlamda merak ediyorsanız sorabilirsiniz, alabildiğim kadar yorum almak isterim.
İyi de bu adam senin baya baya güvenini kazanmış daha ne olsun istiyorsun anlamadım hayatın boyunca kapılarını karşı cinse kapalı tutamayacağına göre??Tecrübem yok, şimdiye kadar hiç ilişkim olmadı.
Güven problemim ciddi boyutta var. O da ailevi durumlardan ve diğer konularda kötü tecrübelerden dolayı...
Ha, görünümümü merak ediyorsunuz, anladım. Aslında gayet sıradan bir tipim, sarı saçlarım mavi gözlerim 1.70 boyum yok yani.Nasıl desem mesela şu gizemli ayıcık konusu ya da sana kafayı takan arap adam şimdi de bu hepsi vay be dedirtti bana resmen yani laf değil ciddi ciddi merak ediyorum seni
Şu anki ruh halim bir ilişki kaldıracak halde değil. Sabırsızım, sertim, tahammülsüzüm... Bir de küçüklükten beri acı çektiğim zamanlarda başka insanları aramam, yalnız kalmak isterim. Bu konuda erkekler gibiyim.İyi de bu adam senin baya baya güvenini kazanmış daha ne olsun istiyorsun anlamadım hayatın boyunca kapılarını karşı cinse kapalı tutamayacağına göre??
Valla değişik bir durum utanmasam özelden resmini isteyeceğim o derece yani güzellik göreceli kavramdır derler ama yani senin durum bildiğin karışık sana sırsak ortalama bir güzellik ama yani kuzum konularında ortada şimdi gelde merak etmeHa, görünümümü merak ediyorsunuz, anladım. Aslında gayet sıradan bir tipim, sarı saçlarım mavi gözlerim 1.70 boyum yok yani.
Minyon, beyaz tenli siyah saçlı bir kızım. Bu insanlar neyimi beğeniyor tam olarak bilmiyorum. Biri hepsine büyü yapıyor herhaldeŞaka bir yana depresyonda olduğum için dünyanın en çirkin en değersiz kızı gibi hissediyorum.
İyi de adam psikiyatrmış yani sana nasıl yaklaşması gerektiğini en iyi o bilirŞu anki ruh halim bir ilişki kaldıracak halde değil. Sabırsızım, sertim, tahammülsüzüm... Bir de küçüklükten beri acı çektiğim zamanlarda başka insanları aramam, yalnız kalmak isterim. Bu konuda erkekler gibiyim.
Belki okul açılınca birkaç ay sonra kendime gelirim, yani umarım...
Çok nadir görüşüyoruz, o da kardeşleriyle buluştuğumda onları alırken falan. Özellikle buluşmuyoruz yani.
Haklısınız ama ben bir ilişki sorumluluğu alacak halde değilim. Karşımdakine de zarar veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?