Onu kendimden itiyorum

Biliyorum, tesekkur ederim mesajınız icin. Kendimi hice saydım bir kac aydır. Surekli dediginiz seyler aklıma geliyor fakat tamamen kopmak yerine sacma sapan histerik kavgalar ediyorum. Cidden yardım alacagım..

asla yapacagım bisey degil bu

Adam evli. Senide kekliyor bosancam diye çünkü klasık yalandır yoksa ayrılırsın. Bunca zaman ayrılamamış çünkü ayrılmaz niye ayrılsın adam sende hala anlayamıyorsun.
Ayrılınca tabiki geri gelir bulmuş senin gibi saftirigi. Daha kim bakacak 50 yasında adama. Allahım akıl ver

Şimdi parasinda gözüm yoktur der kesin.

Parasında değil de neresinde gözü varsa artık, bilemiycem.

Boşanmasını bekliyor ciddi ciddi birde babası yaşındaki adamın.

Millet eşi çocuğu vardır diye vicdana dokunacak şeyler yazıyor ama boşuna, tüm değerleri sıfıra düşmüş çünkü.

Böyle biri değildim gerçekten basiretim bağlandı. Bi kaç yıl sonra geriye baktığımda midem bulanacagını tahmin edebiliyorum ama suan salaklasmıs gibiyim. Baba konusunda evet suan degil ama gecmisle alakalı cozmem gereken kesinlikle bir seyler var. Tesekkur ederim mesajınız için, yardım almam gerektigini dusunuyorum bende..

Dırırırırı (acılı fon müziği)

Siz bu adamı hiç kendi ortamınıza soktunuz mu? Arkadaşlarınızla filan tanıştırdınız mı? Ya da onun ortamına düzenli girdiniz mi? Bunları yapsanız zaten kendiniz soğuyacaksınız gibi hissediyorum. Başbaşayken herkes bir şekilde anlaşır. Ama birbirinizin hayatına ayak uyduramazsınız çok büyük yaş farkı var arada.Adamın andropozuyla sizin çözemediğim ruhsal bir eksikliğiniz aynı döneme gelmiş. Birbirinizi oyalıyorsunuz şuan sadece.

Yahu o yaşta bi adamla ne bekliyosun evlilik mi hayal ediyosun ? Adam evliliğin bokunu çıkarmış saçma sapan heyacanlar arıyor sizinle flörtleşmek hoşuna gidiyor.bırakın ayrı odalarda kalıyorumları siz buna inanıyomusunz çatır çatır da beraber oluyodur karısıyla,okadar şeyinin derdine düşüp sizinle macera aradıgına göre.Hadi evli bir kadının eşiyle hörüşerek ona çoluğuna çocuğuna saygınız yok KENDİNİZE de mi yok .En son sevgiliniz aileler tanışıyodu 4 yaş vardı aranızda ondan ayrılınca boşluğa düşüp saçmalamışsınz ama toplayın kendinizi böyle giderse kendini kullandırdıp ağır bir tramva yaşamak zorunda kalabilirsiniz

emin ol karısıyla ayrı yatıyorlardır ve birlikte olmuyorlardır yakın zamanda da evliliğini bitirip seninle bir ömür yaşayıp gidecektir evet 23 yaşında kendine bunu yedirebiliyorsan ve kendine bu kadar saygın yoksa helal olsun. kaç yıllık karısını seninle aldatan adam sana neler yapmaz ki.. izle ve gör

Tabi ki vicdan yapıyorum ama evliliginin kotu gitmesi benimle ilgili degil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…