Onu kendimden itiyorum

Psikolojik sorunları var, genç de daha. Manipule edilmiş. Yaptığı şeyin doğru olmadığının farkında, vicdanı da var utanması da, bu kadar lafı yedi, dediği tek şey neden beddua ediyonuz ya oldu. Keşke yüzsüz olsa, tırnaklarını çıkarsa, herkese saldırsa, kınıdığınızı yışımıdın ilmizsiniz falan dese de bi sinirimi boşaltsam.

Kesinlikle onun da etkisi var. Keşke genç kızlar " karısını değil, beni seviyor" avuntusuyla kendilerini kullandırmasalar.

İki tarafta da eşit şerefsizlik var.

İki tarafta da eşit şerefsizlik var.
Kesinlikle ama erkekler kendilerine bunu yakıştıramıyor. O kadınlar evlenilecek kadın değil de sen evlenilecek erkek misin demiştim. Ses yok... Allah bunu yapan erkeğin de evli olduğunu bildiği halde konu sahibi gibi fingirdeyenlerin de belasını versin. İki cihanda da gün yüzü görmesinler. Üzdüklerinin de bin katı kadar beter olsunlar. Ben çok çektim. Aynısını da onlara dilerim. Amin

E tabi 23 yaşında, 50 yaşındaki evli amcayla birlikte olmayı bünyen kaldıramamis olabilir.
Abooo o her seferinde geri gelir sen merak etme sende bu kafa oldukça nerden bulacak bir daha

23 yasında bir kız 50 yasında evli bir adamla birlikteyse %99 ihtimal O adam o Kızı kandırıyordur %1 ihtimal de adam milyonerdir

"Ayrıl da gel" diyemezler çünkü onların da işine geliyor. İmkansız aşk güzellemeleri, romantizmi yapamazlar sonra. İşin heyecanı zaten evli olması. Yarın bir gün boşanıp gelirse ikisi de sıkılır. Öbür taraftan ilişkiyi ciddiyete taşıma imkanı olmaması da iki taraf için de büyük bir avantaj. İlişkileri taze kalıyor, sorumluluk altına girmiyorlar. Heyecanı koruyorlar .

Birincisi destek al online terapi yapanlar var seninki baba ilgisi boşluğu doldurmak başka bişey değil
İkincisi diyelim ki adam boşandı kesinlikle seninle evlenmez çünkü on yıl sonra onun işi bittiğinde aldatacağını düşünür gerçekleri görebilecek yaşta çünkü
Son olarak bu yaptığını üniversitede bir kız arkadaş böyle böyle yapıyormuş diye anne ve babana anlat bakalım ne diyecekler bizim söylediklerimizden daha etkili olur inan
Bir de bu adam senin aklın başına geleceğini biliyor o zamsna kadar ne kadar kullandım keyfime baktım iyi gözüyle bakıyor inan
Ne yap etpsikolojik destek al

Aslında hiç dahil olmak istemedim ama dayanamadım sizin akli melikeleriniz yerinde değil galiba 23 yaşındasınız ama 15 yaşında gibi cahil cümleler kuruyosunuz siz boşansa bile o içi geçmiş adamla evlenecekmisiniz evlenseniz bile o adam 50 yıldır herseyi yaşamıs zaten gençken yaşiycanı yaşamış ben sana olacakları söyliyim mi boşandı diyelim evleniceksin sonra o adam senin ihtiyaçlarını karşılayamiycak neden 50 yıldır yaşamıs zaten ondan snra ya ayrılacaksn yada genç adamlarla aldatıcaksnn ben anlamıyormm konuşmalarınızı okuyormm bence yaşınız büyümüş siz değil bu arada madem aileniz asla sıcak bakmaz 50 yaşında bir adama siz niye boşatmaya çalısıyosnz boşansalar senin ailen istemezse bile aileni silip onunla evlenicek misin bir de amin ol o adam evde karısıyla mutsuz değildir Allah size akıl fikir versin ya

Bence sen 14 yaşındasın ve bizleri kekliyorsun çünkü bu mantığın başka bir açıklaması olamaz olmamalı
Bende öyle düşünüyorm yorumumda da tazdm bu kız 23 yasında dil 14 15 yaşında cahil cahil yazdığı yazılardan belli bence bnm kardeşim 21 yaşında ben onla bunu kıyasladığımda asl adiyorm 23 olamaz bnm 21 yaşında ki kardeşimimde 22 yaşında yaşıtı sevgilisi vardı seviyodu da bizde biliyorduk ama çocuk çalışmıyoodu iştenn çıkıp çıkıp duruyomus ve bundan kaç kere erkek olarak para tırtıkladı die ayrıldılar ve bir daha asla görüşmedi eskiye dönmedi kapattı o deftteri bitiren nasıl bitiriyooo mantıklı bir sekilde o yüzden konu sahibi hiç masum ayaklarına yatıp ağlayıp sızlayıp acındırmasın kendini

ikisi arasında 3 hafta falan olması lazım ya
Aaaa ne kadar uzun bir süre 3 yıllık ilişkini 3 haftada unutup evli adam bulmuş ve konu açmışsınız bizde ciddi ciddi size yazıyorz ya bi gidin ya siz çok cahil bir insansınız kendinizi asla geliştirememişsiniz o adamın peşinde dolanmaktansa bi kitap falan okuyun kendinizi geliştirin ya

bence psikolojik destek alın

Ayrılın

3 yıllık ilişkimi bitirmeyi uzun süredir düşünüyordum zaten, bir anda olup bitmedi her şey. Bu arada üniversitede okuduğum bölüm kitap okumak ve makale yazmak üzerine zaten ama teşekkür ederim tavsiyeniz için:d Akademik anlamda da kendimi gelistiriyorum ve gelistirmeye devam edeceğim, ama bunun özel hayatımla bir ilgisi yok. Bir insanın bir anı bir anını tutmaz, hayatı boyunca bir sürü dönemden geçer ve her dönemde karar alma mekanizmamız aynı şekilde çalışmayabilir. Özel hayatımızla ilgili karar verirken işin içine psikolojik ve duygusal etkenler de girer ve bu yüzden her zaman doğru kararı doğru zamanda veremeyebiliriz. Ama bazen bu yanlış kararlar bir şeyler öğretir ve bu da gelişme aşamasına dahildir zaten. Hatamın farkındayım ve bitirecegim.

Geçmişte ben de bir takım defterler kapattım, bunu da kapatacağım. Masum ayaklarına yatmıyorum ama kendime itiraf etmek istemediğim şeyleri buraya yazdıktan sonra daha net gördüm.

Geçmişte ben de bir takım defterler kapattım, bunu da kapatacağım. Masum ayaklarına yatmıyorum ama kendime itiraf etmek istemediğim şeyleri buraya yazdıktan sonra daha net gördüm.

Hımm daha önce de böyle söylemiştin.
Hala aynı yerdesin. 50 yaşındaki adamın oyuncağı olmuşsun sen ayrılıyorsun o seni kandırıyor. İnsan aklıyla bu kadar alay edilmesine neden izin verir anlamadım..

Bence bir bosluktasiniz ve bunu ulasmasi aslinda imkansiz olan biri ile dolduruyorsunuz. Bunu zamanla sizde göreceksiniz. Ama gün gelir sevdiginiz adamla evlenip yuva kursaniz bu yaptiklarinizdan feci sekilde utanacaksiniz. Esinizin duymamasina dua edeceksiniz. Acaba bu 50 yasindaki amca buna deger mi sence. Önce biraz iliskin bittikten sonra kendinle kalsaydin biraz belki bu hataya düsmeyecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…