Onu kendimden itiyorum

Ben kimseye bir şey yasatmıyorum bu nasıl bi beddua
Ama sebep oluyosun, kimse kandırılmayı hak etmez, sen, ben, o bütün kadınlar şu boyun eğdiğiniz üç kuruşluk erkeklere ayrılda gel diyebilseydiniz aldatmalar bu kadar fazla olmazdı, yiyosa ayrılır öyle gelirdi hatta sana kavuşmak için ayrılırdı, biraz gurur biraz değeriniz olsun be. Yazık size ve gibilerinize.

Ya ben anlatamıyorum ask falan yokmus bosanmasının da benimle ilgisi yok. Karısı da takmıyor aksi olsa araya mı giricem ya yaklasmam bile
Neyi takmıyo be biliyomu seni? Biliyo da mı takmıyo? Eşini zerre sevmese bile kadınlık gururu diye bişey var anladın mı, empati yap, sende eşini takmıyosun sevmiyosun diyelim yine de aldatılmak yerine ayrılsın ne bk yerse yesin demezmisin aldatılmak koymaz mı? Koymaz dersen dediklerime de beddua deme.

Ne demesini bekliyorsun evliliğimizi sen bu hale getirdin dese yanında durmayacağını bilmiyor mu bu adam sende bu kadat aptal olamazsın yani adamın evliliği bozuk diye bu senin onunla ilişki yaşayabileceğin hakkını kim veriyor ? İster bozuk ister düzgün evliliği sonuç itibariyle adam EVLİ ,NİKAHLI !! bu evli erkekler neden bukadar cekici geliyor anlamıyorum ki ya direk tiksinip kendinize gelmeniz gerekiyor o çoluk çocuğun vebalini almayın bari halkına da girmeyin

Ya ben anlatamıyorum ask falan yokmus bosanmasının da benimle ilgisi yok. Karısı da takmıyor aksi olsa araya mı giricem ya yaklasmam bile
Piril pırıl kafalar.. Kadının haberi yok belliki. Bilse sana da dava açar kocası olacak kart horoza da.
İnşallah öğrenir de güzel bir tazminat alır

Birisi yazmış gurur diye bir şey var. Sizin haberinizin olmadığı bir şey bu. Gurur!! Hiçbir şeye benzemez. İnsan gururu uğruna her şeyi yapar. Bunu unutma sakın.

684849484 kere yazılmış bir de ben yazayım. Adam karısıyla sevişiyor. Karısını seviyor. Ama senden de faydalanıyor.

Gencecik kızsın. Aklını başına topla. Sonu gelmeyen şeye kendini adama ilerde çok pişman olursun. Bu günlerin bir daha gelmez. Ailene de bu utancı yaşatma. Annenle babanla yaşıt birini karşılarina cikarma. Belki onlardan da büyük yarın bir gün kalpten gider herkes senden bilir

Babanızla olan sorununuz para mı? Para savurmak, lüks arabalara binmek nasıl bir hismiş diye merak mi ettiniz?

Ya senin 3 buçuk senelik ilişkim var diye anlattığın bir konu var ondan tam 4 gün sonra evli bir adamla beraberim diye bir konun var. Evli adamla birlikteysen 3 buçuk senelik ilişkin nasıl var? Ayrıldın buldun diyelim 4 gün arayla ikisiyle ilgili konu açmıssın bu nasıl oluyor

Hanımefendi neredeyse her yorumunuzu okudum. 23 yaşımdayım diyorsunuz ama düşünce yapınız kendinizi savunma tarzınız çok daha küçük yaş aralıgına denk geliyor bence. Çünkü asla gercekleri göremeden kendi hayal dünyanızda yaşıyorsunuz gibi..
Özellikle takıldiğım bir yorumunuza cevap vermek istiyorum. Ben metres değilim onun parasında gözüm yok tarzında bir yorum yapmışsıniz. Ama metres deyince karşısındaki kisinin parasını yiyen kişi akla gelmez. Direk evli biriyle uygunsuz ilişkisi olan kadın akla gelir. Malesef siz parasını yemeseniz bile bu kişi Evli. Siz de metres oluyorsunuz.
Ikinci olarak bu uygunsuz ilişkinizi evlilikleri zaten kötüydü veya araları benim yüzümden bozuk değil diyerek meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz komik oluyor. Araları sizin yüzünüzden bozuk olmasa da böyle bir ilişkiyi sürdürmek sizi hiç bir sekilde haklı konuma getirmez. Aksine fırsatcı gibi oluyorsunuz.
Yaşınız çok genç. Umarım yaptığınız hatanın kısa sürede farkına varırsınız. Karşınızda ki kişinin eşi yerine kendinizi koyun belki karar vermenizde yardımcı olur. Evliliğiniz herhangi bir sebepten kötü bile gitse çocuğunuz yaşındaki bir kızla eşinizin ilişkisini ögrenseniz aa bizim aramız zaten kötüydü diye mi tepki verirdiniz??

ikisi arasında 3 hafta falan olması lazım ya

cok ayrıntı vermemek ve yanlıs bir sey soylememek icin ugrastıgım icin cevaplarım mantıksız gelmis olabilir. Para yemekle alakalı cok fazla kisinin yorumu vardı o yuzden orayı vurgulamak istedim ama kendimi aklamıyorum, aklayacak konumda da degilim zaten. Niyetim kimseyi uzmek yuvasını bozmak degil bununla ilgili surekli dusunuyorum, bu sekilde devam edemez zaten.

Farkındaysanız umarım vakit geçmeden bitirirsiniz ilişkinizi.

Benimle ilgisi yok aslında coktan bitmis bi evlilik. Oyalama ihtimalini ben de dusundum ama belli bi sure verdim o gune kadar hala sadece lafta kalıyorsa bir daha muhattap olmayacagım
İnşallah o kadının yaşadığının aynısını yaşarsın :)
Yıl 2021 hala bu yalana inanan saflar var

Bu kız anne karnındayken o adam 27 yaşındaydı. Bunu düşünmek bile mide bulandırıcı

Benim evlenmem mumkun degil onunla bekar bile olsa
evlenmeyeceksin ama adamın boşanmasını bekliyorsun. 50 yaşında bir adamdan ne bekliyorsun kardeşim onu anlamıyorum.
kayınpederimle olan yaş farkım bile daha az benim. gerçekten midem böyle şeyleri kaldırmıyor. ve evet katılıyorum inşallah o kadına yaşattığınızı ikinizde yaşarsınız.

canim yaa bu adam karisiyla sevisiyordur da ,ne karisini ne de bu kizi seviyordur bence...
Esini seven sayan hic kimse gidipte 23 yasinda cocugu yasinda olan birine sarkmaz...

konu sahibi de kendine gelse iyi olur..Artik insan ne yazacagini bile sasiriyor..kiz cocuklarimiz Allah‘a emanet...

Size zararı olmayan ve tanımadıgınız birine ne kadar kolay beddua edebiliyorsunuz. Benim kimseye bir zararım olmadı su zamana kadar. Onun benden önce de iliskisi olmus ben burda yuva yıkan bir insan konumunda değilim. Yuvası yıkılırsa bu onun yuzunden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…