Onu nasıl affedebilirim ki

MasLova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
95
6
1
merhaba hanımlar
biraz kendimden bahsedeyim 1 yıllık evliyim 6yıldır beraberliğimiz var eşimle fazla uzatmadan konuya geçeyim
Beni çok üzen ve şok eden birşey gördüm geçen gün. Ne zamandır eşimin mailine bakmıyordum öyle birden aklıma geldi açıp baktım bir sosyal medya hesabından mesaj gelmiş birde başka bir sosyal medya hesabından mesaj gelmiş ama ikincisi biraz iş kariyerle ilgili biryer.
Sorun şu ki eşim sosyal medya hesabı kullanmaz yani ben öyle sanıyordum mesajları görene kadar.
Neyse işte açtım ve eşimin heryerde kullandığı şifreyi denedim iki hesabıda açıldı.
İlk bahsettiğim hesapta zaten 10 tane arkadaşı vardı hepsi erkek iş yerinden bi tane de kız!! Mesaj konuşma olmamış ama takip ediyodu.
İkinci hesaba gelince yine aynı arkadaşları ve buna ek olarak başka bir kız vardı işle ilgili bağlantısı var ama kız başka bir şehirde vee kızla bir mesaj buldum.
Bu mesaj geçen sene yazılmış
Özet olarak şöyle: merhaba x tşk ederim iyiyim sen nasılsın bahsettiğin siteyide (kariyerle ilgili bi siteden bahsetmiş) inceler sana geri dönerim ilgi ve alakan için saol görüşmek dileğyle...
Şu an bile fena oluyorum yazarken.tabi kıyameti kopardım oda saçmaladı yok işte o hesapları ark ısrar etmiş ondan açmışta o kızı nasıl takip etmiş hatırlanıyomuş tanımıyomuş bile. Diğer kızı hatırlamıyomuş eski bi tanıdığı olabilirmiş de bir suçu yokmuş da...
Kıza mail at dedi benim adı konuş rahatla dedi istediğini söyle rahatlıycaksan dedi hesapları da kapat dedi
Ama bunun ne önemi var benim güvenim yerle bir oldu ben bununla nasıl başa çıkarım?
Bir insan nasıl bu kadar adi olur anlamıyorum şu an konuşmuyorum kendisiyle.
Ne yapacağımı da bilmiyorum.
Lütfen bi akıl verin çıldıracağım yoksa

bu kadar büyütülecek ne var anlamadım?
işle ilgili site muhtemelen linkedin'dir. mesaj dediğiniz geçen sene.

sosyal medyayı ne olarak görüyorsunuz siz?
siz de açın bir hesap, kullanın.
Ben sevmiyorum eşimde öyleydi güya

Siz neyi affedemiyorsunuz konu sahibi ?
Bana yalan söyleyip kim olduğu belli olmayan bir kızla mesajlaşmasını bu arada kızın ne yazdığı yoktu eşimin cevabı vardı

Bunda ne var ki? Adamı bunaltirsınız böyle giderse.. Bugün Yeter artık der çeker giderse arkasından yalvarmayacaksanız sabrını zorlamaya devam edin.
Bir de şöyle düşünün bu hesapları kullanmıyorum diyor bana ve ne olduğu belli olmayan bir kıza mesaj atıyor bunun bir önemi yok mu

Sana inananamıyyyouurrum öolldüüürrrr oounnuuu :KK53:

şaka bi yana okuyorum okuyorum diyorum şimdi bişey çıkıcak heralde neymiş site tavsiye etmiş :KK14:
Sorun aslında site tavsiye etmesi değil bu kız yanancı biri neden muhattap olmuş bu kızla eşim asıl sorun bu bence

Gerçekten ben mi abartıyorum arkadaşlar ama çok üzüldüm doğru düzgün birşey yemedim uyku uyumadım eşimin internet üzerinden kim olduğu belli olmayan bir kızla konuşması normal mi yani

Ben sevmiyorum eşimde öyleydi güya

daha sonradan sevmiş olabilir belki ayrıca günümüzde sosyal medya kullanmamak olmaz hele çalışanlar için. sizin aşırı tepki vereceğinizi görüp söylememiştir. hani bi haltlar karıştırsa neyse de bir şey yok.

daha sonradan sevmiş olabilir belki ayrıca günümüzde sosyal medya kullanmamak olmaz hele çalışanlar için. sizin aşırı tepki vereceğinizi görüp söylememiştir. hani bi haltlar karıştırsa neyse de bir şey yok.
Ama yalan söyledi işte ve o diğer hesapta yani konuşmayıp takip ettiği ve hatırlamadığı kızda aptal aptal poz vermiş profil resmine koymuş nasıl takip eder nasıl yapar bunu bana aklım almıyor

Ama yalan söyledi işte ve o diğer hesapta yani konuşmayıp takip ettiği ve hatırlamadığı kızda aptal aptal poz vermiş profil resmine koymuş nasıl takip eder nasıl yapar bunu bana aklım almıyor

aptal aptal poz vermesi kızın kendi meselesi ayrıca etrafında bir sürü erkek vardır kocanıza gelene kadar yani boşuna endişe ediyorsunuz. oturun bir daha bana yalan söyleme deyin anlaşın kapatın konuyu.

bilemedim dogrusu, sizden habersiz sosyal aglarda hesap acmasi, kizlarla yazismasi??
sutelik bunlar sizin gordukleriniz, ya konusup konusup digerlerini sildiyse?
bilemiyorum sanal aldatma sayilir bu bence, ki bugun sanalini yapan yarin ne yapmaz !!
siz evliliginizi bi daha gozden gecirin bence

aptal aptal poz vermesi kızın kendi meselesi ayrıca etrafında bir sürü erkek vardır kocanıza gelene kadar yani boşuna endişe ediyorsunuz. oturun bir daha bana yalan söyleme deyin anlaşın kapatın konuyu.
Anlaştık zaten sözde ama benim içim raharçtlamadı durup durup konuyu açıyorum ya yarın birgün yine aynı şey olursa diye

bilemedim dogrusu, sizden habersiz sosyal aglarda hesap acmasi, kizlarla yazismasi??
sutelik bunlar sizin gordukleriniz, ya konusup konusup digerlerini sildiyse?
bilemiyorum sanal aldatma sayilir bu bence, ki bugun sanalini yapan yarin ne yapmaz !!
siz evliliginizi bi daha gozden gecirin bence
Bencede öyle, çok çirkin bir durum

Back
X