- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortada bir yardım yok aslında kız muhabbet amaçlı mrb nasılsınız falan demiş site bahane ama bu tahmin çünkü kızın mesajı yok silinmiş.
Eşimde cevap vermiş ilgi ve alakası için!
ağzın bal yesin...neden bazı kadınlar bunu yapar ki?adama da kendine de hayatı dar eder? bu manada!azıcık kendine güven lütfen!Siz kendinize dert arıyorsunuz ve böyle devam ederseniz isteğinize kavuşacaksınız...
Eşim kıza sana geri dönerim demiş yani sonrasında nasıl ulaştı ne konuştukar bilmiyorumee sorun ne hala anlamış değilim..
diyelim ki kız farklı bir amaçla yazdı.. eşinizde ilgisi alakası için tşk etmiş konuyu kapatmış..
siz kendinize dert mi arıyorsunuz bilemedim ki..
diğer kadınların kızların ne yaptığının yada yapmaya çalıştığının sizin için ne önemi var.. önemli olan eşinizdir.. eşinizin tavrıdır..
şimdi ben olsam ve kızın asıldığından eminsem olaya aaa kız eşime asılmış eşimde güzel bir şekilde olayı kapatmış diye bakarım.. güvenim tazelenir yani.. zira beni bağlayan eşimin yaptıklarıdır.. siz neden ısrarla öküz altında buzağı aramaya çalışıyorsunuz?
Peki arkadaşlar madem bu kadar abarttığımı düşünüyorsunuz demek ki fazla tepki verdim ama yine de üzülüyorum neden böyle birşey yaptı diye
Eşim kıza sana geri dönerim demiş yani sonrasında nasıl ulaştı ne konuştukar bilmiyorum
Sahi ben geri döndün mü diye sormadım eşime hiç
Peki arkadaşlar madem bu kadar abarttığımı düşünüyorsunuz demek ki fazla tepki verdim ama yine de üzülüyorum neden böyle birşey yaptı diye
belkide geri dönmedi..
konuşmanın gidişatına göre herkes tamam tşk ederim deyip duruma görede geri dönerim diyebilir..
tam konuşma metni nedir yazarmısınız..
Böyle birşey derken kızın ilgi ve alakasından memnun olmuşBöyle birşey derken ??? Ne yapmış eşiniz inanın anlayamadım ben...
Bu arada bir de lütfen eşlerinizin özel alanlarına öyle elinizi kolunuzu sallayarak girmeyin....Bırakın şifrelerini, maillerini ve de sosyal hesaplarını ve işe kendinize güvenmekle başlayın.
kuzum azıcık kendine güven,yazmışsa yazmış...adamın ,gözünü ,kulağını ,ellerini bağlayıp gönderemezsin işe...kaldıki sosyal hayatta senin okuduğun mesajın alası konuşmalar yapıyordur ,bayanlarla!sen böyle yaparsan adamı istemeden itersin bu tip şeyllere....empati yap sana yapılsa ne düşünürsün!Belki de
Kızın ne yazdığı silinmiş
Eşimde şunu yazmış
Mrb iyiyim tşk ederim x sen nasılsın, ben genelde burayı kullanıyorum ama önerdiğin siteyede bakıp sana geri dönerim ilgi ve alakan için çok tşk ederim görüşmek dileği ile...
Yazarken kalbim sıkışıyor inanın
Böyle birşey derken kızın ilgi ve alakasından memnun olmuş
Belki de
Eşimde şunu yazmış
Mrb iyiyim tşk ederim x sen nasılsın, ben genelde burayı kullanıyorum ama önerdiğin siteyede bakıp sana geri dönerim ilgi ve alakan için çok tşk ederim görüşmek dileği ile...
Belki de
Eşimde şunu yazmış
Peki o halde ben abartmışımBahsettiğiniz memnun olma durumunu , şu kırmızı ile belirttiğim cümleden mi çıkarttınız ? İyi de bu bir nezaket cümlesidir. Çalışma hayatında gün içerisinde çoğu insan kullanır bunu. Siz gerçekten abartıyorsunuz.
Ayy keske bilmeseydi nazik kibar olmasaydı bazen bana karşı çok kaba davranıyorayy içimi şişirdiniz sabah sabah:))
gayet olağan bir konuşma.. nezaket kurallarına uygun bir şekilde de ilgi ve alaka için tşk edilmiş ve siz kalkmış bunu böyle bir şey olarak adlediyorsunuz.. kalbim sıkışıyor falan.. sanki adamı yatakta bastınız gibi normal olmayan tepkiler veriyorsunuz.
yani şurdan bakış açınızı değiştirerek anlayabileceğiniz o kadar çok şey varken.. nasıl böyle birşey yapara getiriyorsunuz konuyu .. ne kadar nazik kadınlarla nasıl konuşması gerektiğini bilen bir adamla evliyim diyeceğinize ..
Ayy keske bilmeseydi nazik kibar olmasaydı bazen bana karşı çok kaba davranıyor
Tamam diyelim abarttım bu konuşmayı yazdığı cümleyi
Peki bu kızı nereden buldu?
İnanın iş arkadaşı olsa birşey demem oda bana demez ama başka bir şehirden yabancı bir kızla ne alakası olabilir işle ilgili birşey olamaz yani burdaki insanların suyu mu çıktı iş bahane olur ancak.
Bende aynı şeyi yapsam sanmıyorum ki eşim normal karşılasın
Orası öyle ama ben kızı tanıdığını düşünüyorum açıkcası ama dediğim gibi ne iş yerinden ne akraba o yüzden asla muhattap olmasını istemem.sosyal ağlardaki iş ile ilgili sitelerde ille birbirini tanıyor olmak gerekmez ki..
genel bir konuşmadan yola çıkarak orda yazmak hoş karşılanmayacağı için maille başka bir site önermiş ..
yani siz bu kadar kontrolcü bir kişi iken telefonla falan konuşsalar mesajlaşsalar bilirdiniz mutlaka.. hem mantıklı düşünürseniz başka bir şehirdeki bir kızla görüşme ihtimali çok zordur.. adamın niyeti başka olsa yakınlarda birini bulurdu dimi?
Orası öyle ama ben kızı tanıdığını düşünüyorum açıkcası ama dediğim gibi ne iş yerinden ne akraba o yüzden asla muhattap olmasını istemem.
Birde diğer kızların profilini görüntülemiş ne umarak baktıysa artık
buldum bir açığını ben de yüklenirim mi diyosun.Ayy keske bilmeseydi nazik kibar olmasaydı bazen bana karşı çok kaba davranıyor
Tamam diyelim abarttım bu konuşmayı yazdığı cümleyi
Peki bu kızı nereden buldu?
İnanın iş arkadaşı olsa birşey demem oda bana demez ama başka bir şehirden yabancı bir kızla ne alakası olabilir işle ilgili birşey olamaz yani burdaki insanların suyu mu çıktı iş bahane olur ancak.
Bende aynı şeyi yapsam sanmıyorum ki eşim normal karşılasın