İyi de böyle diyen sizsiniz.
Şimdi de böyle diyen sizsiniz. Yanınızda değildim sonuçta, ben yazdığınızdan yola çıkarak söyledim. İlk dediğinize göre iki ayda elinizi cebinize artmamissiniz ki bu hoş bir şey değil.
Adam ne yapsın, her çıktığı kızın masraflarini karşılıyorsa araba taksidi ödemeye bütçesi kalmıyordur

Konuya gelince ben şunu anlamadım.
Madem amacınız düzgün bir adamla tanışıp nihayetinde iyice anlaştığınıza emin olunca evlilik sandalına binmek.
O zaman neden
Evlenmeyi düşünmediğini söyledin ki?
Bence bu kadın olsun erkek olsun bizim türk insanının en saçma huyu bu. Kendine açmayı, kendini anlatmayı eziklik olarak görüyoruz. Adam/kadın ne dediyse katılıyoruz.
Benim flört ettiğim bir çocuk vardı üniversitedeyken. 'Yağmurda yürümeyi çok severim' demiştim, 'ben de bayılırım' demişti. O günden sonra her yağmurda çağırirdim yürümeye. Sonradan sevgili olunca itiraf etti, yağmurda vıcık vıcık yürümekten nefret edermiş, yurda gidince 'yine sicana döndün' diye dalga gecermis arkadaşları.
E sevmiyorsan söyle, sevmiyorum de.
Ben çadır seviyorum,tüm sevgililerim (ömrünce çadırda yatmamislar dahil) çadır sevdalısı oluyor. X partisini sevmiyorum, zamanında oy verenler bile 'x partisi çok bozdu' diyor

evliliği düşünmüyorum diyorsam karşı taraf da düşünmüyor. Kıskançlık boş iş diyorum, eski sevgiliyle onu niye ekledin kavgası yapan adamlar geniş oluyorlar anında

Ben de az çok böyleydim.ne zaman ki hayatıma başka yetiştirilme şeklinde büyümüş insanlar aldim gördüm ki dünyada böyle bir şey yok.
Gayet de insanlar kendi düşündüklerini, kendi hislerini karşı tarafa zıt olma pahasına söyleyebiliyorlar, kimseye yaranmaya çalışmak için kendi olduğu insanı bir kenara atmiyorlar.
Mesela benim yaşım 25ken, daha hayatımın baharında olduğum icin evliliği düşünmüyordum.
Aşık olduğum Amerikalı adam "birileriyle güzel anilar yaşayıp yaşayıp ayrılmak benim için hoş bir şey değil, madem sonrasında yolları ayiracagiz neden birbirimizi kesfedelim ,anılar yaratalım ki? Evlenmeye niyetin yoksa/ailen beni kabul etmeyecekse yolun daha başındayken görüşmeyi keselim" derdi. Bunu asla bir türkten duymadım mesela. Niyeti evlenmek bile olsa - benden sonraki ilişkisinde hemencecik evlenmiş bile olsa kız evlilik düşünmüyorsa 'ay ben de düşünmüyorum' modunda oluyorlar.
İyi de neden:)
Keşke siz de açık açık kendi ilişkiye bakışınızi söyleseydiniz. Olursa olur, ona uymazsa bir yerde ilişkinize son verirdiniz.