- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
- Konu Sahibi Ceylinceylinbjk
Ben elimden hiçbir şey gelmeyeceğini anlayınca oturup acının geçmesi için dua ediyordum. Ve her acı bir gün geçer. "Herkes unutur, herkes unutulur."
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu söylediklerim zaten bu durumda önem kazanır.Birine aşık olunca yani.Yoksa normalde herkes için kolay konuşmak.Burasi sanal ortam her şeyi yazmiyoruzAma inan herkesin hayatı zor.Bunlarla mücadele etmek için birşeyler yapmalıydin.Kendin için.Herkes yazmisti.Ilk başta yapman gereken iş yerinden ayrılmakti.Tabiki senin hayatın burda en fazla yorum yapılabilir.Bunlar da benim dusuncemBu söylediklerinizi bende yapabilmeyi çok isterdim. Yapmak için çokça deniyorum ama sonu genelde hep duygularıma yenilmiş olarak bitiyor. Bu herkese böyle değildi bu adama aşık olduktan sonra oldu.
Ne kadar güzel bi cevapppAman ya
Dertleri oku buradaki
Emin ol kavuşsan geğiren kıllı sürekli maç izleyip anama niye öyle dedin diyen birine dönüşecekti
Hahahhaha.güldüm gidiyorum.Aman ya
Dertleri oku buradaki
Emin ol kavuşsan geğiren kıllı sürekli maç izleyip anama niye öyle dedin diyen birine dönüşecekti
Bi de bu moda oldu.İçim acıdı şu yorumu okurken .. :) adim attim merak etmeyin, nedenine gelince belki bir ara eski konularima goz atmak istersiniz..
hanfendi değerli vaktinizi ayirmak zorunda değilsiniz.konu sahibi durumumu daha iyi anlamak icin eski konularıma bir bakın isterseniz diye gayet ılımlı yaklaşmış.ya siz idrak etmede yanıldınız yada sınırınızı konu sahibinden çıkarıyorsunuz.Bi de bu moda oldu.
Bilmece mi çözüyoruz nedir Allah aşkına?
Sizin bir cümle ile özetleyebileceğiniz bir konu için biz neden 15 dakika ayıralım size.
Böyle git oku der gibi tavır alanlara faydalı yorum yapmak istemiyorum cidden