- Konu Sahibi prenses_fiyona
-
Aaah aah 6. seneye girmiş defalarca ayrılmış bir ilişki olarak okudukların beni o kadar güzel anlatdı ki ben en çok '' hep yanında olmamı istiyormuş '' cümlesine takıldım çünkü ben defalarca belkide hep bu yüzden terkedildim ,olmadı olmadı olmadı agladım gitme diye yalvardım uzak dur benden dedi seni artık sevmiyorum dedi , sonuç ? Oda yapamadı , beşlkide birazayrılık iyi gelir bilemiyorum uzaklık okadar zorki 1 senedir nişanlıyız burnumuzdan geldi :)
Zor, ama simdi gururlu erkekse o durumda cok sakat , gururlu adam gitti mi sevse askindan olse geri gelmiyor . Bunuda hesaba katinda sonra cok aglarsiniz .
Bazi geri gelende artik sizi ciddiye almiyor , eglence araniyor .bu ayrimida yapin .
Onun degismesine sebep olacak birseyler yada birileri vardır valla sen bukadar cirpinirken ilişkin için o cocukca bahaneler uyduruosa ilişkiyi surdurmenin anlami yok yanında olmak istiyorsa evlenin.. ozaman bak cnm taviz verme senin için bu banko diye dusunuyor belliki oyüzden kendini tut bn yapamadim evliyim hala cekiorum keskelrle yasadgn gunlerin yerini iyikiler alır belki birgun nekadar dogru bişey yaptigin için şükür edersin
Oyüzden sabirli ol değişmediği ne inandığın gun gerçekten bitir affetme can cikar huy çıkmaz
Icimden gecenleri yazmissin... Yasadiklarinin aynini yasiyorum hemde nerdeyse iki senedir. Yanimda oldumu hersey iyi guzel ama o gidip ben burda kaldimi... Kuzenlerimden bile kiskaniyo. Kendi de biliyo oyle bisey olamaz onlarla ama canimi o sekilde cok yaktiginin farkinda bu yuzden en ufak seyde bunu cikartiyo. Allah yardimcimiz olsun. Tavsiye edecek bi yontemim yok cunku kelin ilaci olsa basina surer derlerya.. Insallah en kisa zamanda duzelirler yoksa kafayi hepten yicem ben
Hey Allahim sen bana sabir verrrrr yaaaa... ne tuhaf erkekler ya benm de basimda bir tane var ve ben de ayrıldım su an, kötü davraniyordu bana, anlam veremedim ve ailelerimiz tanisacakti yakinda ailem biraz erteledi, bu duruma da alindi bana patladi kac kere bir an once gelmek istiyordu falan ama benden çıkardı acisini...ayriligimi da ciddiye almadi bikac kere, bu sefer kararli ayrildim ve ben de burnu sürtsun degismezse de donmesin istiyorum. Allah hakkimizda hayırlısını versin tatlim. Sabredelim bir sure dayan sen de, gurur olmamali bu durumda diye düşünüyorum. Ben ilk defa bu kadar kararliyim, arayip hatasini anlamadikca donmuycem.
İnanma 4 senedir aynıysa düzelmediyse düzelmez..
Benimde 5 senedir bir birlikteliğim var..
Kaç kere bıraktı beni kaç kere hata yaptı tamam bir daha yapmicam söz veriyorumlar yeminler falan..
Ama noluyor yeminlerden sonra 1 ay iyi sonra yine eski haline dönüyor..
Böyle olma eskiyi hatırlıyorum dedikcede beni suçlamalar..
Eğer olmicağını düşünüyorsan daha fazla sürünme..
Ben keşke diyorum keşke o zamanlar tavrımı koyup bitirebilseydimde bari içimdeki sevgi bitmeseydi ve herşeyi güzel hatırlayabilseydim...
madem seni seviyor sürekli yanında olmanı istiyor o zaman ciddi düşünsün
aşağı yukarı aynı durumdayız ayrılma sebeplerimiz farklı sadece inş. en kısa zamanda hatalarını anlarlar
Biz de sürekli ayrı şehirlerde olduğumuz için çok bunaldm, ve askerden yeni döndü bir de onun aşırı bir kırgınlığı var üzerimde, insan o kadar sadakatle her şeyini bırakıp bütün rotasını ona göre çizdiği birine bunu yapmamalı aksine üstüne titremeli, anlamıyorum ben bu erkekleri...ama ben de göze aldım bu sefer gerekirse bitecek..
Aynı şeyleri düşünüyorum seninle ben o kadar fedakarlık yaptım hayatımı ona göre planladım kıymet bilmedi.Ben şunu anladım bir erkeğe ne kadar değer verirsen kendinden o kadar değer kaybediyorsun.Kafam çok rahat iyi ki de ayrılmışım.Bundan sonra top onda birazda o düşünsün...
Kesinlikle canım bir söz okumuştum; "Onu asla bırakmayacağından emin olduğun zaman seni üzecek."
Düşünsünler bakalım ne sonuca varacaklar, yazık yitip gidecek olan ilişkilere hem de sevgiyle ilgili bir sorun yokken, tek sorun belki cepte görmek, belki inatları belki gurur.. hepsi de aynı kapıya çıkıyor saçmalamaları, sevgiler fedakarlıklar ne kadar kolay harcanıyor..çok yazık
Çok doğru bir söz gerçekten bundan sonra eğer barışırsak asla taviz vermeyeceğim ipler benim elimde olucak aşkımdan ölsem de ona belli etmeyeceğim dediğin gibi yazık çok yazık verdiğim emeklere , gözyaşlarıma yazık !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?