Onu ÖLdürebilirimmm Sinirlerimi Çok Bozduuuuu :((((((((((

prenses_fiyona

Gel Artık 2015...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
376
1
26
Balıkesir
merhaba kızlar benim 4 yıllık bir ilişkim var nerden başlasam bilmiyorum sinirlerim çok bozuk kafam karışık yaklaşık 2 aydan beri bana çok kötü davranıyor ( nerdeyse her gün ağlıyorum eskiden daha kibar anlayışlı romantik bir insandı ama şimdi noldu bilmiyorum bizi bağlayan tek şey sevgimiz ama oda yok olucak bu gidişle saygı kalmadı aramızda beni avcunun içinde biliyor kaybetmekten korkmadığı için istediği gibi davranıyor onsuz yapamayacağımdan çok emin eskiden ben ağladığımda oda ağlardı üzülürdü ama şimdi ağladığımda tek kelime etmiyor sanki ben onun düşmanıyım her yolu denedim konuşmaya çalıştım telefonlarını açmadım aklı başına gelsin diye yok çözüm olmadı niye böyle yapıyorsun çok üzülüyorum dediğimde yok bişey ben normalim sen değiştin diyor bazen de biraz daha kibar ve düşünceli olamaz mısın diyorum sen çok şey istiyorsun diyor bana ama nasıl sinirlerim bozuluyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendinden soğuttu beni neymiş bensizlikten sıkılmış artık hep yanında olmamı istiyormuş madem bu kadar seviyor nasıl bu kadar adice davranabiliyor dün akşam yine ağlattı üzdü beni bende karar verdim ayrılıcam diye çünkü her yolu denedim adam olmadı başka çarem yok onunlayken bu kadar üzüleceğime onsuz üzülürüm en azından kıymetimi anlar dedim az önce telefonla konuştuk sabah uzun bir mesaj atmştı bana özür dilemiş ama inanın artık söylediği sözlere inanasım gelmiyor bana yaptıklarını unutamıyorum insan sevdiğim dediği insanı bu kadar üzümez neyse normal bir şekilde konuşuyordu ben hiç yüz vermedim ben seni istemiyorum artık dedim 1-2 defa ciddiye almadı şakaya vurdu bir kez dana söyledim bıktım artık beni üzmenden yapamıycam artık dedim bu kadar üzmeye ağlatmaya hakkın yok beni dedim tamam o zaman dedi gururuna yediremedi ben seviyorum seni bırakma demeyi bişeyler daha konuştuk kapattım telefonu asıl amacım ayrılmak değil burnunun sürtmesi isterse uzun süre aramasın dayanıcam çünkü biliyorum geri dönecek istediğim yaptığı hataları anlayıp kıymetimi bilmesi ve beni çok bunalttı biraz uzak kalmak istiyorum ondan bu süre içinde beni çok kızdıracak istemediğim tarzda şeyler yaparsa zaten gerçekten bitmiştir çok kötü durumdayım uzun uzun yazdım içimi dökmek istedim

Aaah aah 6. seneye girmiş defalarca ayrılmış bir ilişki olarak okudukların beni o kadar güzel anlatdı ki ben en çok '' hep yanında olmamı istiyormuş '' cümlesine takıldım çünkü ben defalarca belkide hep bu yüzden terkedildim ,olmadı olmadı olmadı agladım gitme diye yalvardım uzak dur benden dedi seni artık sevmiyorum dedi , sonuç ? Oda yapamadı , beşlkide birazayrılık iyi gelir bilemiyorum uzaklık okadar zorki 1 senedir nişanlıyız burnumuzdan geldi :)

Zor, ama simdi gururlu erkekse o durumda cok sakat , gururlu adam gitti mi sevse askindan olse geri gelmiyor . Bunuda hesaba katinda sonra cok aglarsiniz .

Bazi geri gelende artik sizi ciddiye almiyor , eglence araniyor .bu ayrimida yapin .

Onun degismesine sebep olacak birseyler yada birileri vardır valla sen bukadar cirpinirken ilişkin için o cocukca bahaneler uyduruosa ilişkiyi surdurmenin anlami yok yanında olmak istiyorsa evlenin.. ozaman bak cnm taviz verme senin için bu banko diye dusunuyor belliki oyüzden kendini tut bn yapamadim evliyim hala cekiorum keskelrle yasadgn gunlerin yerini iyikiler alır belki birgun nekadar dogru bişey yaptigin için şükür edersin
Oyüzden sabirli ol değişmediği ne inandığın gun gerçekten bitir affetme can cikar huy çıkmaz

Icimden gecenleri yazmissin... Yasadiklarinin aynini yasiyorum hemde nerdeyse iki senedir. Yanimda oldumu hersey iyi guzel ama o gidip ben burda kaldimi... Kuzenlerimden bile kiskaniyo. Kendi de biliyo oyle bisey olamaz onlarla ama canimi o sekilde cok yaktiginin farkinda bu yuzden en ufak seyde bunu cikartiyo. Allah yardimcimiz olsun. Tavsiye edecek bi yontemim yok cunku kelin ilaci olsa basina surer derlerya.. Insallah en kisa zamanda duzelirler yoksa kafayi hepten yicem ben

Hey Allahim sen bana sabir verrrrr yaaaa... ne tuhaf erkekler ya benm de basimda bir tane var ve ben de ayrıldım su an, kötü davraniyordu bana, anlam veremedim ve ailelerimiz tanisacakti yakinda ailem biraz erteledi, bu duruma da alindi bana patladi kac kere bir an once gelmek istiyordu falan ama benden çıkardı acisini...ayriligimi da ciddiye almadi bikac kere, bu sefer kararli ayrildim ve ben de burnu sürtsun degismezse de donmesin istiyorum. Allah hakkimizda hayırlısını versin tatlim. Sabredelim bir sure dayan sen de, gurur olmamali bu durumda diye düşünüyorum. Ben ilk defa bu kadar kararliyim, arayip hatasini anlamadikca donmuycem.

İnanma 4 senedir aynıysa düzelmediyse düzelmez..
Benimde 5 senedir bir birlikteliğim var..
Kaç kere bıraktı beni kaç kere hata yaptı tamam bir daha yapmicam söz veriyorumlar yeminler falan..
Ama noluyor yeminlerden sonra 1 ay iyi sonra yine eski haline dönüyor..
Böyle olma eskiyi hatırlıyorum dedikcede beni suçlamalar..
Eğer olmicağını düşünüyorsan daha fazla sürünme..
Ben keşke diyorum keşke o zamanlar tavrımı koyup bitirebilseydimde bari içimdeki sevgi bitmeseydi ve herşeyi güzel hatırlayabilseydim...

evet canım uzaklık çok zor bir de şimdi tatil olduğu için hiç görüşemiyoruz çok sevindim senin adına nişanlanmışsınız inşallah bizede nasip olur

Zor, ama simdi gururlu erkekse o durumda cok sakat , gururlu adam gitti mi sevse askindan olse geri gelmiyor . Bunuda hesaba katinda sonra cok aglarsiniz .

Bazi geri gelende artik sizi ciddiye almiyor , eglence araniyor .bu ayrimida yapin .

Daha öncede yaşandım bunları ilişkimiz uzun olduğu için onu tanıyorum geri gelecek zaten gelmesede bunu göze aldım yanımda olup hergün üzüleceğime uzakta olur bir kez üzülürüm bir de dediğiniz gibi gelip yine beni ciddiye almamaya devam ederse kendi bilir yine kaybeden o olur...

Mantık olarak düşündüğümüzde söyledikleriniz çok doğru ama duygular ha deyince silinmiyor o şu an benim geri döneceğimden yada aradığında yelkenleri suya indireceğimden çok emin yoksa ben onu gerçekten bıraksam bile o beni bırakmaz evlilik konusuna gelince o 25 yaşında ben 20 erken olduğunu düşünüyorum bende onu çok seviyorum hep yanında olmak istiyorum ama herşeyin bir vakti var ben 2 yıl sonra diye düşünüyorum okulum bittiğinde o ise neyi bekliyoruz diyo asıl sorunumuz bu aslında beklemek artık onu çok yıprattı...

2 sene iyi dayanmışsın canım ben 2 ay zor dayandım çok sıktı bunalttı beni tatil olduğu için görüşemiyoruz okul dönemindeyken herşey çok güzeldi sık görüşüyorduk birlikte çok iyi vakit geçirdiğimiz için uzak kaldığımızda böyle oldu işte bence sende tavrını koy yoksa sen üzülmeye devam ederisin ben öyle yaptım hep ben düşündüm ben üzüldüm şimdide biraz o düşünsün inşallah en kısa zamanda düzelir aranız...

aşağı yukarı aynı durumdayız ayrılma sebeplerimiz farklı sadece inş. en kısa zamanda hatalarını anlarlar

4 senedir değil 2 aydır böyle şu dönemi atlatsak olmayacak bişey yok bizim sorunumuz uzaklık görüşememek yanımda olduğunda çok iyi vakit geçiriyoruz

madem seni seviyor sürekli yanında olmanı istiyor o zaman ciddi düşünsün

Ciddi düşünüyoruz zaten onun ailesiyle akrabalarıyla tanıştım herkes beni biliyor onun tarafından ama benim ailem böyle şeylere pek sıcak bakmadığı için bizimkiler bilmiyor 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz ona kalsa hemen gelip ister o bu yaz evlenmek istiyor ben erken diyorum

aşağı yukarı aynı durumdayız ayrılma sebeplerimiz farklı sadece inş. en kısa zamanda hatalarını anlarlar

Biz de sürekli ayrı şehirlerde olduğumuz için çok bunaldm, ve askerden yeni döndü bir de onun aşırı bir kırgınlığı var üzerimde, insan o kadar sadakatle her şeyini bırakıp bütün rotasını ona göre çizdiği birine bunu yapmamalı aksine üstüne titremeli, anlamıyorum ben bu erkekleri...ama ben de göze aldım bu sefer gerekirse bitecek..

Aynı şeyleri düşünüyorum seninle ben o kadar fedakarlık yaptım hayatımı ona göre planladım kıymet bilmedi.Ben şunu anladım bir erkeğe ne kadar değer verirsen kendinden o kadar değer kaybediyorsun.Kafam çok rahat iyi ki de ayrılmışım.Bundan sonra top onda birazda o düşünsün...

Kesinlikle canım bir söz okumuştum; "Onu asla bırakmayacağından emin olduğun zaman seni üzecek."
Düşünsünler bakalım ne sonuca varacaklar, yazık yitip gidecek olan ilişkilere hem de sevgiyle ilgili bir sorun yokken, tek sorun belki cepte görmek, belki inatları belki gurur.. hepsi de aynı kapıya çıkıyor saçmalamaları, sevgiler fedakarlıklar ne kadar kolay harcanıyor..çok yazık

Çok doğru bir söz gerçekten bundan sonra eğer barışırsak asla taviz vermeyeceğim ipler benim elimde olucak aşkımdan ölsem de ona belli etmeyeceğim dediğin gibi yazık çok yazık verdiğim emeklere , gözyaşlarıma yazık !

Öyle iyi anlıyorum ki şu an seni.. ben o askerdeyken çok az gece ağlamadan uyumuşumdur, genelde kavgalı geçirdik biz, çok gergin geçirdik..kırdı parçaladı hep ama gönlümü almasını bildi geri..

Şimdi ise durum daha kötü, arada engel yok ama değer bilmiyor, neden çünkü her türlü onu çeken biri olduğuna inandı artık, durum değişmediği takdirde bizim de durum aynı canım ama sabredecez, geri adım atmıcaz, ben net kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…