Onu ÖLdürebilirimmm Sinirlerimi Çok Bozduuuuu :((((((((((

Canım sana iyi geceler ve iyi bayramlar diliyorum şimdilik çıkmam lazım sen de kendini üzmemeye çalış bir süre yokum ama okumaya çalışırım, sakin dur olur mu görüşürüzz

O kadar incitip üzdükten sonra gönül almaları özür dilemeleri neye yarıyor ki ?Önemli olan durumu o seviyeye getirmemek ben son zamanlarda öyle bir duruma geldim ki artık özür dilemesi, seni seviyorum demesi hiçbiri içten gelmiyordu bana çünkü insan sevdiğine kıyamaz üzülmesine dayanamaz ! Aynı şekilde ben onu üzüp ağlatsam içim parçalanır kıyamam. Tamam ilişki bu her şey acısıyla tatlısıyla iyi günler de geçiricez kötü günlerde ama bu kadarı fazla kavga etmenin de bir adabı var bana yaptıklarını asla unutamıyorum şu durumda ona asla iyi davranıp eskisi gibi olamam çünkü beni çok yıprattı benim yaşadıklarımı yaşamadan hissettiklerimi hissetmeden kaybetme korkusunu ona tattırmadan afffetmemm onu. Çok kızgınım çokkk kolay kolay da geçmeyecek bu seferr (((

Memnun oldum canım öncelikle..
ve sorunlarınızı halletmenize çok sevindm umarım her şy istediğin gibi devam eder, benmki de akıllandı bakalım ikisine de hiç bir daha nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…