• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu sana vermezler demiş..

Yapma nolur. Sen daha öğrencisin.

Gelin ata binmiş ya nasip demiş.

Kadın da bunu biliyor. Öğrenci kız alınır mı? Alsalar ne yapacaklar?

Oğlu ne iş yapıyor bilmiyorum ama sen onların gözünde okuyacak mısın? Çalışacak mısın? Çocuk mu doğuracaksın? Neresinden bakarsan dökülüyor.

Annenin babanın öğretmen olmasıyla ne alakası var ki aklı başında hangi aile okuyan kızını verir.

Seni dev aynasında gördükleri falan yok canım.
Ben okurken evlenicem demedim zaten. Ama mezun olduktan sonrada vermeyeceklerini söylemiş ondan bahsediyorum

Ne alaka neden küçük görsün ki.
Laf çok cambazca "bu kızı sana vermezler onun da ailesi var üzmeyin onları."
Hiç de öyle olduğunu sanmıyorum ben.

kızın ailesi okumuş kendi okumamış ondan diye düşündüm...ama yinede nasıl insan olduğunu neden söylemiş olduğunu konu sahibi bilir..

Ben okurken evlenicem demedim zaten. Ama mezun olduktan sonrada vermeyeceklerini söylemiş ondan bahsediyorum
ahh ahh gülsen mi ağlasan mı ayrı bir seramoni.
Neden vermesinler?
Ailen kraliyet üyesi değil demi?
Yani sevgilin okuyorsa mezun olduktan sonra bir mesleği olacaksa anasının babasının diplomasının ne önemi var ki?
Komik kusura bakma.
Sen biraz havaya girmiş gibisin, seni oğlundan üstün görmüş gibi düşünmüşsün ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
Bir de diğer ablaların yorumlasın.

kızın ailesi okumuş kendi okumamış ondan diye düşündüm...ama yinede nasıl insan olduğunu neden söylemiş olduğunu konu sahibi bilir..
alla alla ne kadar komik.
Sevgilisinin anasıyla da mı nikah kıyacaklar.
Erkek arkadaşı okumuyorsa zaten ki bu ayrıntıyı bilmiyorum konu sahibinin kendisinin bilmesi lazım başka birinin söylemesine gerek yok. Okuyan kızı okumayan erkeğe veren kaç aile çıkar?
Şahsen ben müsade etmem.

ahh ahh gülsen mi ağlasan mı ayrı bir seramoni.
Neden vermesinler?
Ailen kraliyet üyesi değil demi?
Yani sevgilin okuyorsa mezun olduktan sonra bir mesleği olacaksa anasının babasının diplomasının ne önemi var ki?
Komik kusura bakma.
Sen biraz havaya girmiş gibisin, seni oğlundan üstün görmüş gibi düşünmüşsün ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
Bir de diğer ablaların yorumlasın.
Ben üstün görmedim. Sadece bunu neden söylediğini merak ediyorum. Beni kişisel olarak tanısanız böyle şeyler soylemeyeceginize eminim. Böyle birşey söylendiğinde umursamazdım bile üstten baksam insanlara. Ben kimim ki üstün göreyim. Bence siz kırıcı konuşmamayı öğrenmelisiniz başta kusura bakmayın.

Ben üstün görmedim. Sadece bunu neden söylediğini merak ediyorum. Beni kişisel olarak tanısanız böyle şeyler soylemeyeceginize eminim. Böyle birşey söylendiğinde umursamazdım bile üstten baksam insanlara. Ben kimim ki üstün göreyim. Bence siz kırıcı konuşmamayı öğrenmelisiniz başta kusura bakmayın.
Her konu açan kişiyi nereden tanıyalım. Hatta bir çoğunu tanımıyoruz. Tanımak mı iyi, tanımamak mı dersen? Tanımamak daha iyi. Çünkü tanıyınca objektif yorum yapmak zor olur.
Bize anlattığın şekilde yorum yaptım ben de.
Ben sana bir soru sorayım madem. Bu soruyu bize sorduğuna göre erkek arkadaşına da sormuş olmalısın. Onun yorumu ne?

alla alla ne kadar komik.
Sevgilisinin anasıyla da mı nikah kıyacaklar.
Erkek arkadaşı okumuyorsa zaten ki bu ayrıntıyı bilmiyorum konu sahibinin kendisinin bilmesi lazım başka birinin söylemesine gerek yok. Okuyan kızı okumayan erkeğe veren kaç aile çıkar?
Şahsen ben müsade etmem.

bunlar sizin düşünceleriniz...herkesin düşüncesi farklı olabilir..kayınvalide adayının veya sevgilisinin niyetini bilemeyiz...

Yaş farkı cok fazla bizimkiler olsas vermezlerdi kesinlikle 7 yaşa sıkıntı çıkarmışlardı.

Aman eski de kaldı o "Ben sana layık değilim " falan .Gerçekten ruh eşiniz olduğunu ve mutlu olacağınızı düşünüyorsanız devam edin .Mutluluk kolay bulunmuyor çünkü :KK24:

Back
X