• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu sevmiyorum ama evlenmekten başka çarem yok

zor bi durum ama biraz cesaret ve kendine güvenle herşeyin üstesinden gelebilirsin gibime geliyo evlenmedin diye canını alacak değiller yaa madem çalışadabiliyosun ablanlara ihtiyacın yok çalış kendi paranı kendin karşıla ev kiralayamaya bilirsin tek başına, bi öğrenci yurduna yerleşmeyi dene kendine ev arkadaşı bul ama düşün taşın ayaklarının üzerinde kendin, başın dik durmaya çalış allah yardımcın olsun:(

cnm 2 seçeneğim var karşımda,ya evlenip hayatım byunca mutsuz lucağım,yada herkesi arkamda bırakıp,herşeyi herkesi bırakıp gideceğim..yalnızlıkla mücadele edeceğim..annemle defalarca knuştum ve konuşulmuyor bile ateş püskürüyor..her defasında şiddeetli kavgayla snuçlandı konuşmam..istenmiyorum evde kızlar annemde bu yüzden evlen mantığını kullan kendi evin lsun diyor..ama ben asla mutlu olamıyorum..çok zor bir yola girersem,herkesi arkamda bırakınca,uzun bir mücadeleye hazır olmam lazım..kendim yalnız ve neler yaşarım neler görürüm bilemiyorum kızlar..sadece tek bildiğim nişanı atınca asla bu evde kalamam şu an bile sığıntı gibiyim..bundan başka şekilde ne yapacağım nereye gideceğim,yalnız bunlarla nasıl mücadele edeceğim hiç hiç bilmiyorum

geçmişş msjlarını okudumda kafam çok karıştııı

sen undan önce bir nişanlılık yaşamışsınn
ama ayrılmışsınn,
acaba annen bunun içinmi nişanı atmanı istemiyorr
kii sen zaten anladıgım kadarıyla bu insanın bian önce gelsin istesinler diye bakmışsınn
sevmesen nişanlanmak istemezdin heralde

kusura bakma kafam çok karıştı okuduklarımdannn:uhm:

canım gerekırse yalnız basına mucadele et ama ıstemedıgın sevmedıgın bır adamla evlenme.zor olucak ama onundekı ıkı secenegın en ıyısı bu zorda olsa dıgerınden daha kolay.sen suanda evlenırım katlanırım dusuncesıne alısmaya calısıyosun ama yapma bunu alısamazsın kendını kandırma.arkadasın vs yokmu hıc once bı ıs bul gır annenede benı ıster kabul et ıster etme ben nısanı atıyorum de yada dırek at ve attım de olduruceklermı senı ya calıs kendı hayatını kendın kazan en son ıhtımal gıt devlete sıgın ama kendı hayatından vazgecme

evt bundan öncede bir nişanlılık yaşadım 3 yıl önce..nişanı ablamlar gece çalıştığı için karşı taraf atmıştı..başta istedim kendi evim olsun,beni sahiplenecek bir eşim olsun istedim ama sevemiyorum,mantığımla hareet etmek istiyorum olmuyor her hareketi itici geliyor ve bazı tavırları çok kırıcı dengesiz tavırları sözleri var..bir tarfta beni istemeyen kardeşlerim...

kusura bakma ama biönceki konunda ablandan bahsetmişsin
kalbi güzell çok seviyorum demişsinn
şehir dışında çalışmaya gitti demişsinnnn

çok üzüldüm agladım demişsinnnn
onun (ablanın)sana yazdıgı msjı yazmışsınn "seni çok seviyormuş"
ama sen hem bunları deyip hemde beni istemiyolar bian önce gitmemi istiyolarr
sıgıntı gibiyim diyende sensinnn:olmaz::olmaz:
çok tuhafff çelişkili degilmiiii bunlarrrr
:olmaz::olmaz::olmaz:

Son düzenleme:
Tatlım çok sıkıcı bir durum hiç uyuşamadığın biriyle yan yana durmak bile zorken evlenmekte ne demek?
Hayata bir defa geldin sen bir değersin.
Kendine güven annene teslim etme hayatını annene çok taviz vermişsin ki seni bu kadar tehdit edebiliyor.
Evlatsın sen evlada böyle yapılırmı milletkızım dizimin dibinden ayrılmasın ister
Kendine güven nişanı fırtlat hatta sende tehdit et kısasakısas yap inatsa inat.. güçlü dur ne bu ailem ne derse o davranışı anlamıyorum sonra mutsuz ev kadınları çıkıyor ortaya ah bu aileler yokmu o akdar önemlilerki insan hayatında.. inş hayırlısı olur hakkında canım ama unutma olay sende bitiyor. sevgiyle kal..

bence direnmelisin hemen nişanı at. napcaklar ki sana çok çok evde yüzüne bakmıycaklar ya da seni hemen bir işe koyucaklar. yapma canım nolur hayatını mahvetme. evlilik bu çocuk oyuncağı değil. kimse de sana bişey yapamaz. ablanlar evde kaldıkları için çatlıyorlar. umursama bile onları. çok üzüldüm ya. nolur diyorum bak nolur evlenme sevmediğin biriyle.

kusura bakma ama biönceki konunda ablandan bahsetmişsin
kalbi güzell çok seviyorum demişsinn
şehir dışında çalışmaya gitti demişsinnnn

çok üzüldüm agladım demişsinnnn
onun (ablanın)sana yazdıgı msjı yazmışsınn "seni çok seviyormuş"
ama sen hem bunları deyip hemde beni istemiyolar bian önce gitmemi istiyolarr
sıgıntı gibiyim diyende sensinnn:olmaz::olmaz:
çok tuhafff çelişkili degilmiiii bunlarrrr
:olmaz::olmaz::olmaz:

bu msjıma cvp verirmisin

ablalarım gece işinde çalışıyor ve gece şehir dışına çalışmaya gitmişti diğeri ve kalbim öylesine yumuşakkii gittiğine üzülmü hazmedememiştim..içim acımıştı başka şehire gitmesine..snra kalmadan geldi burada çalışmaya karar verdi ama her 2sde ben nişanlanınca er 2side düşman oldu bana..cephe aldılar..ben nların çalışmalarına,evlenememerine üzülürken,içim içimi yerken,onlar beni bu evde istemiyor.herşeyi herkesin kalbini rabbiim görüyor cnm işte olay bu.....

ablalarım gece işinde çalışıyor ve gece şehir dışına çalışmaya gitmişti diğeri ve kalbim öylesine yumuşakkii gittiğine üzülmü hazmedememiştim..içim acımıştı başka şehire gitmesine..snra kalmadan geldi burada çalışmaya karar verdi ama her 2sde ben nişanlanınca er 2side düşman oldu bana..cephe aldılar..ben nların çalışmalarına,evlenememerine üzülürken,içim içimi yerken,onlar beni bu evde istemiyor.herşeyi herkesin kalbini rabbiim görüyor cnm işte olay bu.....

belkide sen alınganlık yapıyosundur insan kardeşine hangi sebeple kin duyar düşman olur ve evinde istemezki

gece barda cnm annemde bundan dolayı evlenmemi istiyor sevmiyorum kelimesini kabul etmiyor..benim eve kiraya,eşyalara katkım olmadığı için,dışlanıyorum istenmiyorum

ama ablan seni önemsiyorkii
giderken vedalaşamadıgı için sana msj atıyor
seni seviyorum diyebiliyorr

cnm herkesin aklına ablalar yada aile bunu nasıl yapar sen büyütüyorsundur diyorlar ama,inan anneme düğünü erkene aldırsın,bir an önce gitsin,eşyalar bizim diyorlar..benim yanımdan geçerken kafalar çevriliyor..tvde birine küfür ediyorlar ama aslında bana o küfür tanıyorum ben kardeşlerimi tanımazmıyım..anlamazmıyım??keşke abrtıyor keşke büyütüyor olsaydım..o kadar kötü bir durumdayımki,yaa bir tek dala tutunuyorum şu an ve düşmemek için çırpınıyorum

gece barda cnm annemde bundan dolayı evlenmemi istiyor sevmiyorum kelimesini kabul etmiyor..benim eve kiraya,eşyalara katkım olmadığı için,dışlanıyorum istenmiyorum

yanılmamışımda zaten, biraz akıllı bi kızsan ilerde boşanıp yanlarına dönmek hatta belki bi çocukla dönmek zorunda kalıcaksın ve bu senin için inan şuan bulunduğun durumdan daha zor olacak bunu düşünerek şu halinle kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış ama doğru yol üzerinde dediğim gibi biraz cesaret ama şuda var nikahta keramet var derler bilmiyorumki belki evlendiğin zaman herşey değişede bilir zamanın neler getireceğinide bilemeyiz düşündüğünün aksine çok iyi biride çıkıp sevgini saygını kazanabilir hakkında hayırlısı

Son düzenleme:
Back
X