• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu sevmiyorum ama evlenmekten başka çarem yok

ayrıca diğer topikte dini nikahınızın olduğunu yazmışın canım zaten sen dinen evlisin oda senin kocan artık istesende bırakamazsınkı vallahi kafam karıştı haaaaaaaa:bbo:kafamçokkarıştı

Sende bir işe gir we ewenize katkıda bulun . Böylece hem ablalarınla aran düzelir , hem de sewmediin biriyle ewlenmek zorunda kalmazsın canım

nişanın olduğu gün dini nikahı yaptırdı annem ama aramızda hiç yakınlaşma olmadı olamazda zaten ben müsade etmemki buna

cnm herkesin aklına ablalar yada aile bunu nasıl yapar sen büyütüyorsundur diyorlar ama,inan anneme düğünü erkene aldırsın,bir an önce gitsin,eşyalar bizim diyorlar..benim yanımdan geçerken kafalar çevriliyor..tvde birine küfür ediyorlar ama aslında bana o küfür tanıyorum ben kardeşlerimi tanımazmıyım..anlamazmıyım??keşke abrtıyor keşke büyütüyor olsaydım..o kadar kötü bir durumdayımki,yaa bir tek dala tutunuyorum şu an ve düşmemek için çırpınıyorum

belkide kendileri düzgün bi hayatın içinde olmadıkları için bunun acısını senden çıkarmaya çalışıyorlar sende onların yolundan gitmediğin için belkide biraz kuyruk acıları var

cnm benim nlara yüküm yok..kendi eksiğimi kendim gideriyorum zaten ama eve ve kiraya katkım yok..sadece bu evde yaşıyorum yatıyrum bir yatak ve tabak mı sorun..herşeyi geçtim anneme bir an önce gitisn diyorlar,bizi ikimiz ufak ev tutacağız diyorlar cnm istemiyorlar benii istemiyorlar

cnm herkesin aklına ablalar yada aile bunu nasıl yapar sen büyütüyorsundur diyorlar ama,inan anneme düğünü erkene aldırsın,bir an önce gitsin,eşyalar bizim diyorlar..benim yanımdan geçerken kafalar çevriliyor..tvde birine küfür ediyorlar ama aslında bana o küfür tanıyorum ben kardeşlerimi tanımazmıyım..anlamazmıyım??keşke abrtıyor keşke büyütüyor olsaydım..o kadar kötü bir durumdayımki,yaa bir tek dala tutunuyorum şu an ve düşmemek için çırpınıyorum

vedalaşmak içinn neden msjj atsınn sana diyorummmmm
madem bukadar degersizsin onların gözünde

evt benim yaşantım çk farklı onlardan..asla ayak uyduramam onlara ama nişanlanınca daha çk düşman oldular bana resmen ellerinden gelse bir an evde bulundurmayacaklar..banyoda oluyorum annem çık onlar girecek diyor,mutfakta oluyorum yine annem çık mutfaktan diyor..böyle sığntı gibi yaşanırmı cnm

nişanın olduğu gün dini nikahı yaptırdı annem ama aramızda hiç yakınlaşma olmadı olamazda zaten ben müsade etmemki buna

canım aranda yakınlaşma ister olsun ister olmasın artık o senin KOCANNNNN OLMUŞŞŞŞ anlasana artık bunu:bbo::1ninca::delphin:

ayrıca diğer topikte dini nikahınızın olduğunu yazmışın canım zaten sen dinen evlisin oda senin kocan artık istesende bırakamazsınkı vallahi kafam karıştı haaaaaaaa:bbo:kafamçokkarıştı

olurmu canım öyle şey dini nikah var diye kadınlar istemedikleri bi adamla yaşamaya mahkumlar diye bi kanunmu var? ben bu adamı istemiyorum diyorsa kadın 4 ayda hiç bi yakınlaşma olmadıktan sonra nikah zaten otamatikmen düşüyo allah katında kadınlarında hakları korunuyo çok şükür...

cnm msj atanla sorunum yoktu zaten ama diğeri bana cephe alınca,oda ndan taraf oldu ve konuşmamaya başladı buda yetmezmiş gibi sataşma,SÜREKLİ LAF ATMA..diğerinden dolayı oda kötü benimle..zaten 2si her zaman birbirinden yanalrdır

canım aranda yakınlaşma ister olsun ister olmasın artık o senin KOCANNNNN OLMUŞŞŞŞ anlasana artık bunu:bbo::1ninca::delphin:

Resmi bi imza olmadığı sürece kimse kimsenin karısı veya kocası olamaz. sizde lütfen bunu anlayın ve yorumlarınızı ypıcı bir şekilde yapın ortada bir evlilik ve ömür söz konusu cahilce davranmayın, yazık kıza ..

olurmu canım öyle şey dini nikah var diye kadınlar istemedikleri bi adamla yaşamaya mahkumlar diye bi kanunmu var? ben bu adamı istemiyorum diyorsa kadın 4 ayda hiç bi yakınlaşma olmadıktan sonra nikah zaten otamatikmen düşüyo allah katında kadınlarında hakları korunuyo çok şükür...

o kadarını bende biliyorum canım sonuçta evliyim neyın ne olduğunun farkındayım pekı hanfendinin aklı nerdeydi nikah kıyılırken bu kadr basit deil canım dini nikah kafana göre karar veremezsin bikere...:kızgın:

cnm ne gibi çelişki neden anlamıyorsunuz ben onların gece çalışmasına üzülüyorum ağlıyorum ama onlar,benim evden gitmem için gün sayıyor ve dışlıyorlar..ben nişanlandım başta ama bu derece ısınamayacağımı düşünmedim..evim olsun yuvam olsun istedim..ancak sevemiyorum

Resmi bi imza olmadığı sürece kimse kimsenin karısı veya kocası olamaz. sizde lütfen bunu anlayın ve yorumlarınızı ypıcı bir şekilde yapın ortada bir evlilik ve ömür söz konusu cahilce davranmayın, yazık kıza ..

ben cahil değilim canım ayrıca arkadaşın diğer yazılarına bakaraktan cvp verdim tamam mı yoksa neden yapıcı konuşmayayım bazı şeyleri aydınlatmaya çalışıyorum anlayana:bbo:

cnm bir baskıyla nişanlandım ailemden çekindim istemeye geldiler ve nişan günü nikah ldu dini nikah sen neden anlmaıyorsun benii..şimdi aynı baskıyla resmi nikaha boyunmu eğeyim söylrmisiniz

o kadarını bende biliyorum canım sonuçta evliyim neyın ne olduğunun farkındayım pekı hanfendinin aklı nerdeydi nikah kıyılırken bu kadr basit deil canım dini nikah kafana göre karar veremezsin bikere...:kızgın:

tabiki basit değil ama bi çok insan nişan aşamasında nikahı kıyıp sonra anlaşamadıklarını farkedip ayrılabiliyor kız zaten aile baskısı altında oda öyle bi karanbole gelip nişan akşamı nikahta kıyılmış olabilir insan bazen elinde olmadan istemediği şeylere evet diyebiliyo

ben cahil değilim canım ayrıca arkadaşın diğer yazılarına bakaraktan cvp verdim tamam mı yoksa neden yapıcı konuşmayayım bazı şeyleri aydınlatmaya çalışıyorum anlayana:bbo:

Size cahil demedim. Bazı şeyler resmiyete dökülmeden kimse kimsenin karısı veya kocası değildir dedim. Lütfen yapıcı olalım. Dahada dönüşü olmayan bir yola sürüklemeyelm arkadaşımızı. Zaten bir çıkmazda. Napsın zorla dini nikah yaptılarsa hoca okuduysa bu kız napsın ?

zambak 3 canım arada çok çelişki var ya diğer konularına baksana arkadaşın vallahi kafam karıştı :bbo:kafamçokkarıştı

iştee bende bunu fark ettigim için yazıyorummm canım yaa

cnm msj atanla sorunum yoktu zaten ama diğeri bana cephe alınca,oda ndan taraf oldu ve konuşmamaya başladı buda yetmezmiş gibi sataşma,SÜREKLİ LAF ATMA..diğerinden dolayı oda kötü benimle..zaten 2si her zaman birbirinden yanalrdır

öncelikle şunu söyliyimmm
bütün msjların küçük harf ama içindeki cümleyi özelliklemi büyük harf yaptınn
banamıı buuu sözzzz:olmaz:

ayrıca sana msj atma olayııı
bikaç günn öncedennn
nasıll bianda döner ablann anlamıyorumm
kardeşten bahsediyoruzz
elden degillll

Size cahil demedim. Bazı şeyler resmiyete dökülmeden kimse kimsenin karısı veya kocası değildir dedim. Lütfen yapıcı olalım. Dahada dönüşü olmayan bir yola sürüklemeyelm arkadaşımızı. Zaten bir çıkmazda. Napsın zorla dini nikah yaptılarsa hoca okuduysa bu kız napsın ?

ilk önce Allahın önünde resmiyete dökülür sonrada kağıt üzerinde olur canım ona bişey dediğim yok ama kimse zorla nişanlamamış hatta diğer topikte nişanlımın annesi beni istemiyodu yazmış açıkça yazsın bende destek olayım onakafamçokkarıştı

Back
X