Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm herkesin aklına ablalar yada aile bunu nasıl yapar sen büyütüyorsundur diyorlar ama,inan anneme düğünü erkene aldırsın,bir an önce gitsin,eşyalar bizim diyorlar..benim yanımdan geçerken kafalar çevriliyor..tvde birine küfür ediyorlar ama aslında bana o küfür tanıyorum ben kardeşlerimi tanımazmıyım..anlamazmıyım??keşke abrtıyor keşke büyütüyor olsaydım..o kadar kötü bir durumdayımki,yaa bir tek dala tutunuyorum şu an ve düşmemek için çırpınıyorum
cnm herkesin aklına ablalar yada aile bunu nasıl yapar sen büyütüyorsundur diyorlar ama,inan anneme düğünü erkene aldırsın,bir an önce gitsin,eşyalar bizim diyorlar..benim yanımdan geçerken kafalar çevriliyor..tvde birine küfür ediyorlar ama aslında bana o küfür tanıyorum ben kardeşlerimi tanımazmıyım..anlamazmıyım??keşke abrtıyor keşke büyütüyor olsaydım..o kadar kötü bir durumdayımki,yaa bir tek dala tutunuyorum şu an ve düşmemek için çırpınıyorum
nişanın olduğu gün dini nikahı yaptırdı annem ama aramızda hiç yakınlaşma olmadı olamazda zaten ben müsade etmemki buna
ayrıca diğer topikte dini nikahınızın olduğunu yazmışın canım zaten sen dinen evlisin oda senin kocan artık istesende bırakamazsınkı vallahi kafam karıştı haaaaaaaa:bbo:kafamçokkarıştı
vedalaşmak içinn neden msjj atsınn sana diyorummmmm
madem bukadar degersizsin onların gözünde
canım aranda yakınlaşma ister olsun ister olmasın artık o senin KOCANNNNN OLMUŞŞŞŞ anlasana artık bunu:bbo::1ninca:![]()
olurmu canım öyle şey dini nikah var diye kadınlar istemedikleri bi adamla yaşamaya mahkumlar diye bi kanunmu var? ben bu adamı istemiyorum diyorsa kadın 4 ayda hiç bi yakınlaşma olmadıktan sonra nikah zaten otamatikmen düşüyo allah katında kadınlarında hakları korunuyo çok şükür...
Resmi bi imza olmadığı sürece kimse kimsenin karısı veya kocası olamaz. sizde lütfen bunu anlayın ve yorumlarınızı ypıcı bir şekilde yapın ortada bir evlilik ve ömür söz konusu cahilce davranmayın, yazık kıza ..
o kadarını bende biliyorum canım sonuçta evliyim neyın ne olduğunun farkındayım pekı hanfendinin aklı nerdeydi nikah kıyılırken bu kadr basit deil canım dini nikah kafana göre karar veremezsin bikere...![]()
ben cahil değilim canım ayrıca arkadaşın diğer yazılarına bakaraktan cvp verdim tamam mı yoksa neden yapıcı konuşmayayım bazı şeyleri aydınlatmaya çalışıyorum anlayana:bbo:
zambak 3 canım arada çok çelişki var ya diğer konularına baksana arkadaşın vallahi kafam karıştı :bbo:kafamçokkarıştı
cnm msj atanla sorunum yoktu zaten ama diğeri bana cephe alınca,oda ndan taraf oldu ve konuşmamaya başladı buda yetmezmiş gibi sataşma,SÜREKLİ LAF ATMA..diğerinden dolayı oda kötü benimle..zaten 2si her zaman birbirinden yanalrdır
Size cahil demedim. Bazı şeyler resmiyete dökülmeden kimse kimsenin karısı veya kocası değildir dedim. Lütfen yapıcı olalım. Dahada dönüşü olmayan bir yola sürüklemeyelm arkadaşımızı. Zaten bir çıkmazda. Napsın zorla dini nikah yaptılarsa hoca okuduysa bu kız napsın ?