Onu silmelimiyim

Hemen silin.. @BedbahtGirl
Size değer veren biri değil 14 gün; 14 saat bile elzem bir işi yoksa yazmadan duramaz.
Beklentinizi de sıfırlayın.
Eğer size: "Yok şu an ilişki düşünmüyorum; ..gibi sorunlarım var." derse bu söylemlerin alt mesaji: Seninle ilişki düşünmüyorum ve seni hayatımda istemiyorumdur.
Silin gitsin..
Bir üye yazmış.Hayattaki en değerli vakit zamandır.
Kesinlikle öyle..

Değerli vaktinizi artık vermeyin.

Ya cidden size bu kadar değer vermeyen birini düşünmeniz bile hata silin gitsin kendinize bunu yapmayın

Sürekli bir yazıp bir yazmayan 1 hafta 2 hafta mesaj atmayan erkeği hiçbirşey demeden silmeli miyim sizce ? hak etmediğim davranışlar sergiliyor bıktım . siz olsanız ne yapardınız
Sorduğunuz da sebeb ne?

Ben silerdim tabi ki , 1 hafta yazmamak ne ya, onun yaptığı gibi davran bence

Sürekli bir yazıp bir yazmayan 1 hafta 2 hafta mesaj atmayan erkeği hiçbirşey demeden silmeli miyim sizce ? hak etmediğim davranışlar sergiliyor bıktım . siz olsanız ne yapardınız
Canım 1 2 hafta çok uzun.Net bu adamdan sana bir cacık olmaz.Kendını degersızleştırme lütfen.kadınlar çok degerli.

engelle gitsin harcadığın şarja megabayta yazık bak mobil internet çok pahalı

Silme bence. Silersen sanki onu çok kafana takmışsında görmeye dayanamıyosun imajı yaratırsın.
Tam tersini yap, hayatını yaşadığını çek koy sosyal medyaya. Sallanmadığını görsün o arkadaş.

Silerdim tabi. Oyuncak mısınız siz canı sıkılınca yoklasın, yoksa aramasın. İyiymiş

Sizi sevmiyor bu konu tartışmaya kapalıdır.Kesin bahaneleri de vardır bir işi olsa dahi sık sık arayıp soramasa bileyine yazar ve arardı.Kusura bakmayın lap diye söyledim ama gerçekler bı ne yazık ki yedektesiniz onun için.

Reactions: 000
Anında hayatından çıkar.
Sana mesaj attiginda hic yanit yazma. Engellemek en iyisi sanki.
Yok sayılmak en kotu sey. Onu yok say.

Sınav bahane. Msj aticak insan her türlü atar. Sanki canı sıkılıp msj atıyor gibi. Silmeyin. Msj atarsa cevap vermeyin. O görsün ekstra bi çabada da diye bulunmayin. Eski yasantiniza dönün. Hiç o olmamış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…