onu tavlamak için ne numaralar yaptınız???

Kendim gibi davrandım, başkalaşmadım :)
Neşeli haller, şirin bakışlar.. Tamamdır

Hayır,içimden geleni yaptım ben. Belirli bir şey planlamadım,planlanan şeyler taktik oluyor diye biliyorum ben özel bir çaba sarfetmedim yani

doğru özel bi çaba taktik olur değil mi
ama yarıyor kızlar ya iyi ki yapmışım ki yoksa biz ayrı şehirlerde zooor görüşürdük konuşurduk, tatlı bakış atma imkanım yoktu

18 yaşındaydım, 5 sene öncesi yani.O zamanlarda dövme yaptırmak istiyordum çok 18 yaşının verdiği çılgınlıkla oturduğum yerde fazla büyük bir şehir değil. Her neyse arkadaşıma gidiyordum yolda bi baktım dövmeli piercingli tam benim tipim bi adam..Allah karşıma çıkardı heralde falan dedim ben uzun uzun baktım yanından geçerken bu da merhaba dedi bana ben de titreye titreye merhaba dedim öyle sohbet etmeden gittik biz yolumuza.Eve gittiğimde nasıl taktım çocuğu kafama..İsmini araştırıyorum yok, herhalde başka bir yerden geldi dedim umudumu tam yitirirken benim yaşadığım şehirde yaşadığını öğrendim.Numarasını öğrenmeye çalışıyorum ama kimsede yok, neyse bi akşam film izliyorum tam telefonum çaldı.Ya dedim açmasam mı tanımadık bi numara zaten.Neyse meşgule verdim..2.ye gene çaldı telefonum heralde önemli bişey diye açtım telefonu.Nasılsın napıyorsun sohbeti yaptık ama bilmiyorum kim olduğunu ama çok tatlı konuşuyor diye kapatmadım da.Belki hatırlarsın bir kaç gün önce yolda merhabalaşmıştık dedi.Hık diye kaldım orda zaten neyse kapattım telefonu evin içinde zıplıyorum ama aradı aradı diye neyse biz o yaz bayağı konuştuk, aşk acısı çekiyormuş eski sevgilsinden ayrılmış ama dedim yok pes etmiycem ne kadar o kızı sevsede vazgeçiricem ama bayağı tırlatmıştı yani kızın saçları vardı eşimde onları tarıyordu falan..Buluşmuyorduk hiç zaten dışarı çıkmak istemiyordu bunalımdaydı.Kamera açıyorduk hep.Kamerada hep tatlı görünmeye çalışıyordum masum masum hareketler falan .Neyse bir gün saat sabah 6 gibi aradı beni sabah sporuna çıkalım mı dedi.Ben de sabahlıyordum aa dedim tamam olur seve seve hazırlandım giyindim çıktım hemen.Yürüyoruz işte bir yerde duralım mı dinleniriz dedi.Oturduk bana olan aşkını itiraf ettiii kendimi kaybettim zaten orda içimden göbek atasım geliyor oynayıp zıplayasım ama masum görüntümü bozmamak için gülümsüyorum falan neyse öptü beni orda sevgilim olur musun dedi.Bi ara korktum şaşkınlıktan hayır dicem diye.Evet dedim öyleee 18 yaşında başladık şimdi evliyiz kızımızı bekliyoruz :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…