- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
ehh tabi dısardan cok cekici gibi görünüyon tamam da sengözlerimebaksanab cocuk anlamıs anam seni tanıyınca ne oldugunuklava: dıs görünüş para etmedi demii tatlicadiarzu
kendimden biliyom bana gelende 2 gün dayanmıyo evde kaldık yine laelaelaelaelae
Giz Benim niye haberim yok bundan,,,,:1shok::1shok:
ya yokmu ben sunu yaptım plan yattım sengözlerimebaksanab tuzagıma düştüjeyyar agıma düşürdüm jeyyar diyen hepiniz hazıramı kondunuz anlatın hanımlarklava:
ben yaptım canım ve bunu kkda ılk kez anlatıyorum:1ninca:
bıze gelenler esımden soz ederlerdı 'tamer soyle tamer boyle 'dıye bende merak ettım tel.nosunu ele gecırdım jeyyar sonra yanlıs arama numarasıyla 1 kere konustum sonraları o konusmak ıcın yalvardı :Roflol: (sesımı ve konusma tarzımı cok beyenmısnaniknanik )zorakı kopardıgı bulusmada hanım hanımcık davranarak agıma dusurdum,eger evlılık ıcın harekete gecmezse ayrılacagımı soyledım oda tuzagıma dustuuuuuuuuu
6 aylık cıkmanın ardından evlendıkk ve 3,5 yıllıkta evlıyım
ıstedıgın oldumu canım kısaca ozetledım ve bu ılktıyerimseniben
iyikide aramaşım iyikide onu bulmuşum.ne mutlu bana böle bi eşe sahip olduğum için...
bizimkisi internette evliliği oldu biraz arkadaştık sonra beni görmeye geldi veeee 2 ay sonra biz bilgisayar masasından nikah masasına taşıdık bu işi tavlama işine gelince karşılıklı oldu biraz karşılıklı tavlaştık tatlicadiarzu:Roflol::Roflol:
bir erkegi tavlamak icin onu begendiginizi belli edip biraz ego sisirmek yeterli bence gerisi gelir cok cirkin degilseniz ve onun da pesinde 10 tane kiz yoksa
o zaman bi fark yaratman lazimya varsa?:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?