• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu tavlamak için ne numaralar yaptınız???

yares

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2006
220
22
298
38
dökülün bakalım onu tavlamak için ne numaralar yaptınız belki taktik alırız sizden dökün eteklerinizdekileri jeyyar

evet kızlar bilmiyorum daha önce acıldımı bu konu ama arama yaptım çıkmadı umarım verilmemiştir a.s.

ben de bişi yapmadım eşim beni görür görmez tutuldu zaten çok çekiciyimdir ayıptır sölemesi tabi bakışlarda önemli bırak onlar seni etkilemek için bişiler yapsınlar :).

valla hiiç bişey yapmadım o sessiz sedasız yıllarca sevdi beni çok güzel kız var etrafta ama senin güzelliğin bi başka geldi bana güzel kızlar görüp güzellermiş deyip geçerdim ama seni bi türlü aklımdan atamadım falan dedi bi de daha çıkmadan senin kadar güzelini görmedim ki ben demişti şimdi 3 yıl biticek aynı soruyu sorduğumda fikrim asla değişmedi asla da değişmez diyo

ay biraz ukalalık oldu ama napiim nasıl tavladınız yazmışın şekerim güzelliğim aklını başından almış sevgülümün öyle tavlanmış yani tatlicadiarzu

arkadaştık ve görebilmek için arayıp acil fotoğraf makinası bulmam gerektiğini söyleyip sonra almak için iş yerine gtmiştim ve oda bn bunu yapmadan yarım saat önce eski hattıma msj atmış sonradan itiraf ettik

hiçbişe yapmadım walla o yapmış tam 2sene boyunca ama ben farkedemedim 2senenin sonunda geldiiii. sora sevgili oldukk nişanlandıkkkk:teytey::1hug:

bende hiçbişi yapmadım hatta teklif gelince çok şaşırdım 1 gecede karar verdim herşeyiyle kabul ettim onu

Bizim tanışma hikayemiz biraz tesadüf.Ben bir arkadaşımı tel.arayacaktım no yu yanlış çevirmişim.Tesadüfen iş yerinde eşim açtı telefonu.Yanlış oldugunu anlayınca tel.kapatmak istedim.Eşim ısrarla konuşmaya devam etti.2 ay telefonla görüştük sonrası :)16 yıllık evliyiz.Benim birşey yapmama gerek kalmadı. Sesimden çok etkilenmiş.Sesim bile onu etkilemeye yettijeyyar

Bizim tanışma hikayemiz biraz tesadüf.Ben bir arkadaşımı tel.arayacaktım no yu yanlış çevirmişim.Tesadüfen iş yerinde eşim açtı telefonu.Yanlış oldugunu anlayınca tel.kapatmak istedim.Eşim ısrarla konuşmaya devam etti.2 ay telefonla görüştük sonrası :)16 yıllık evliyiz.Benim birşey yapmama gerek kalmadı. Sesimden çok etkilenmiş.Sesim bile onu etkilemeye yettijeyyar

valla pes maşallah size benimde öyle bir serüvenim oldu ama sadece 2 yıl kadar sürdü evlilikten döndüm iyikide dönmüşüm hayırlısı tabi hersey jeyyar

ya yokmu ben sunu yaptım plan yattım sengözlerimebaksanab tuzagıma düştüjeyyar agıma düşürdüm jeyyar diyen hepiniz hazıramı kondunuz anlatın hanımlar :oklava:

Agirba$li duru$um ve insan icindeki hal ve hareketlerim ho$una gitmis biricik,iyi yürekli sevgilimin.. Öylece koymus kafaya beni tavlamayi.. Fakat gercek yüzümü gördügün de vakit coktan gecmisti, onu kalbimin aglarina coktan düsürmüstüm,o artik benimdi... Hah hah hah hah ( Suzan Avci gülü$ü..:P)

ayyy ben ondan nefret ediyordum hiç sevmezdim sonra bi gece oturduk konuştuk bi bakmışız aşık olduk

bende çok sessiz çok hanım görünmüşüm gözüne ben yeni tanıştığım biriyle hemen kaynaşabilen bi insan değilimdir o zamanlar beni konuşturmak için az uğraşmıyodu ama şimdi de susturmak için uğraşıyo :icecream: :icecream:

Agirba$li duru$um ve insan icindeki hal ve hareketlerim ho$una gitmis biricik,iyi yürekli sevgilimin.. Öylece koymus kafaya beni tavlamayi.. Fakat gercek yüzümü gördügün de vakit coktan gecmisti, onu kalbimin aglarina coktan düsürmüstüm,o artik benimdi... Hah hah hah hah ( Suzan Avci gülü$ü..:P)

çok güldüm ya suzan avcı gülüşü :Roflol::Roflol: Allahım ayırmasın tüm sevenleri Şeniz

yares cigim cok guzel bir konu secmissin oncelikle tebrikler..

yaa herkez bisey yapmadim diyo..
hadi hadiiii anlatin bakalim..

hickimsemi bisey yapmadi yahu.. ?

saka saka bende bisey yapmadim..
nasil olduysa oldu..
koskoca 6 yil ve sonuc===> evlilik

a.s. saol arkadasım begendine sevindim valla yapmadım diyenler yalan söylüyo bence kesin bu cadılar tatlicadiarzu ne numaralar yapmıstırda anlatmıyolar :oklava:

saka bi yana anlatın yaa hade bekliyoz merakla hiç ilginç tanısan yokmu ya jeyyar

ya yokmu ben sunu yaptım plan yattım sengözlerimebaksanab tuzagıma düştüjeyyar agıma düşürdüm jeyyar diyen hepiniz hazıramı kondunuz anlatın hanımlar :oklava:

Bu ne nann acı ben bulduktan sonra acsan olmazmıydıhaaaaa:mymeka: anlatıcak olan avr olmayan var...
Neeyse bende 1,2 hafta önce biten ilişkimi söylüyüm bari:bbo:
Hiç ugraşmadım kısacası...
Oda arkadaşlarımla yolda yürürkene görmüş(kesin manyaklıgıma carpıldı:Roflol:)
Çok hoşuna ditmişim...(çok cekici hatunumda:1closedeyes:)cok dadlu görmüş beni 2 ay peşimden atlılar kibin koştu..başta asla olsun istemedim..onu sevicegimi bile düşünmezkene..(düştük dipsiz kuyuya işte):icecream::dilcikar:

Bu ne nann acı ben bulduktan sonra acsan olmazmıydıhaaaaa:mymeka: anlatıcak olan avr olmayan var...
Çok hoşuna ditmişim...(çok cekici hatunumda:1closedeyes:)cok dadlu görmüş beni 2 ay peşimden atlılar kibin koştu..başta asla olsun istemedim..onu sevicegimi bile düşünmezkene..(düştük dipsiz kuyuya işte):icecream::dilcikar:

Giz Benim niye haberim yok bundan,,,,:1shok::1shok:

ehh tabi dısardan cok cekici gibi görünüyon tamam da sengözlerimebaksanab cocuk anlamıs anam seni tanıyınca ne oldugunu :oklava: dıs görünüş para etmedi demii tatlicadiarzu

kendimden biliyom bana gelende 2 gün dayanmıyo evde kaldık yine laelaelaelaelae

amaniiin bizim nisa danası olmuş larisa kızım kimliğini niye değiştirdin annat bakiim teyzene kimden kaçıyon anam

dipnot=nisacım pardon larisacım sadece 1 cevap yaz ben de sana dönmücem site katı kurallar uyguluyo valla geyik yokmuş banlarınız sonra

Back
X