Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim tanışma hikayemiz biraz tesadüf.Ben bir arkadaşımı tel.arayacaktım no yu yanlış çevirmişim.Tesadüfen iş yerinde eşim açtı telefonu.Yanlış oldugunu anlayınca tel.kapatmak istedim.Eşim ısrarla konuşmaya devam etti.2 ay telefonla görüştük sonrası :)16 yıllık evliyiz.Benim birşey yapmama gerek kalmadı. Sesimden çok etkilenmiş.Sesim bile onu etkilemeye yettijeyyar
Agirba$li duru$um ve insan icindeki hal ve hareketlerim ho$una gitmis biricik,iyi yürekli sevgilimin.. Öylece koymus kafaya beni tavlamayi.. Fakat gercek yüzümü gördügün de vakit coktan gecmisti, onu kalbimin aglarina coktan düsürmüstüm,o artik benimdi... Hah hah hah hah ( Suzan Avci gülü$ü..)
yares cigim cok guzel bir konu secmissin oncelikle tebrikler..
yaa herkez bisey yapmadim diyo..
hadi hadiiii anlatin bakalim..
hickimsemi bisey yapmadi yahu.. ?
saka saka bende bisey yapmadim..
nasil olduysa oldu..
koskoca 6 yil ve sonuc===> evlilik
ayyy ben ondan nefret ediyordum hiç sevmezdim sonra bi gece oturduk konuştuk bi bakmışız aşık olduk
ya yokmu ben sunu yaptım plan yattım sengözlerimebaksanab tuzagıma düştüjeyyar agıma düşürdüm jeyyar diyen hepiniz hazıramı kondunuz anlatın hanımlarklava:
Bu ne nann acı ben bulduktan sonra acsan olmazmıydıhaaaaa:mymeka: anlatıcak olan avr olmayan var...
Neeyse bende 1,2 hafta önce biten ilişkimi söylüyüm bari:bbo:
Hiç ugraşmadım kısacası...
Oda arkadaşlarımla yolda yürürkene görmüş(kesin manyaklıgıma carpıldı:Roflol:)
Çok hoşuna ditmişim...(çok cekici hatunumda:1closedeyes:)cok dadlu görmüş beni 2 ay peşimden atlılar kibin koştu..başta asla olsun istemedim..onu sevicegimi bile düşünmezkene..(düştük dipsiz kuyuya işte):icecream::dilcikar:
Bu ne nann acı ben bulduktan sonra acsan olmazmıydıhaaaaa:mymeka: anlatıcak olan avr olmayan var...
Neeyse bende 1,2 hafta önce biten ilişkimi söylüyüm bari:bbo:
Hiç ugraşmadım kısacası...
Oda arkadaşlarımla yolda yürürkene görmüş(kesin manyaklıgıma carpıldı:Roflol:)
Çok hoşuna ditmişim...(çok cekici hatunumda:1closedeyes:)cok dadlu görmüş beni 2 ay peşimden atlılar kibin koştu..başta asla olsun istemedim..onu sevicegimi bile düşünmezkene..(düştük dipsiz kuyuya işte):icecream::dilcikar: