- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Ev bulurum canim takmiyorum o yuzden. Tanidigim ablam destek cikiyor. Dogumdan sonrada yanimdan hic ayrilmadi dogumuma bile girdi.Onu terk edip etmeyecegin sana kalmis elbet ama, o el dedigin sana kac gun sahip cikacak kucaginda ufak bebegin
madem hastaysanız önce kalk doktora git sonra o evi terk et. gitmemek için bahaneler yaratmaBeni anladigini sandim bugune kadar ailesi hakkinda. Ama megerse bana beni anliyormus gibi yapip ailesiyle gorusturmeye calisiyormus. Defalarca sorunlar yasandi kv kp ve onlarin cocuklari. Hamileligimde evde yanliz birakilmalarim. Bunlar gececekti bi muddet gectide aslinda. Bebegimiz dunyaya geldi hersey duzeldi sanmistim.
Ama takii düne kadar. Yine benzer tartismalarimiz oldu nerdeyse hep ben gittim onun yanina gönul almak icin suclu veya sucsuzda olsam. Yeri geldi yataklari ayirdim o duruma kadar getirmisti. Simdi ne mi oldu. 40 yillik evli insanlar gibiyiz. Hic bisey yapmak istemio cani iki guzel lafi sozude kalmadi artik. bi odanin icinde ben ve minigim. Ise giderken bile bizi öpmüyor. Cok aglarsa minigi 1 kerelik kucagina aliyor.
Daha 1 ay oldu dogum yapali. Iliskinin basindan beri bir aile olmamis bizimle. Onun akli hala anasinda babasinda ve o salak kardeslerindeymis. Suanda resmen unulmus gibiyiz acayip hastayim cocugumda hasta oldu bi kere demedi nasilsiniz minigi doktora goturelimmi.
Bide guya saka yapio bana demezmi ben bigun ölürsem cici anne getircekmis Merveme ama bu sefer akraba olcakmis ayni hatayi bidaha yapmicakmis. Gülerek soyluyo sakaymis güya.
Saka olsa unutmazdi bizi hemde bu hasta halimizle. Boyle laflar soylenmez saka diye bu saka degildir. Sirf onunda gonlu olsun hemde torunlarini gorsunler diye fedakarlik yapip kv baristim. Kv biz beraberken sevdigim insana kalkip kiz bulmasina ragmen unutayim dedim cahildir. Torununu gormek hakki barisayim dedim kimseye yaranamadim. Hala hic hatir hak bilmiyosun beni hic dinlemiyosun gibi laflar etti. Bende seni dinlemeseydim annenle barismazdim dedim. Kv nin israrlarina ragmen dogumdan sonra gitmezdim evlerine kalmazdim orda dedim.
Bugun en gec bi kac gune toparlanip alip yavrumu tanidigimin yanina gidicem. El bile bize kapisini aciyor ama ayni evin icinde oldugum insan bizi unutuyo.
Simdi kalkip gidesim var ama atesim var cocugum iyi degil bu sogukta yollara nasil cikarim. Ben asla pisman degilim sevdigim icin ama bu kadari fazla. Umursanmamak ilgisizlik iliskiyi bitiriyor. Bundan sonra birazda o yalniz kalsin....
Doktora gitmicemi nerden biliyosunuz.madem hastaysanız önce kalk doktora git sonra o evi terk et. gitmemek için bahaneler yaratma
O zaman gozunu şimdiden alacağı bir akrabaya dikmiş gibi..Allah bildiği gibi yapsın lohusa halinle sana bunu yaşatanlara.Baktim hic konusmuyo yaklasmiyo bize bende o isteyken mesaj atmistim. Dedim bu boyle devam ederse Merveyide alip gidicem. Mesajimi okudu ne git ne kal dedi. O gun bugundur adam hala ayni yani git demek istiyor galiba. Susarak kibarca kovuyor
evden gitcemde hastayım ateşim var dedin ya ondan diyorum. bir kadın bir şey isterse önünde hiçbir engel duramaz çünküDoktora gitmicemi nerden biliyosunuz.
Lohusa halimle cok fena hasta oldum maalesef insallah bigun basiniza gelmez.evden gitcemde hastayım ateşim var dedin ya ondan diyorum. bir kadın bir şey isterse önünde hiçbir engel duramaz çünkü
Ev bulurum canim takmiyorum o yuzden. Tanidigim ablam destek cikiyor. Dogumdan sonrada yanimdan hic ayrilmadi dogumuma bile girdi.
İlahi adalet der gagamı kaparım.Bizim ailede efsane bir akraba var karısına hep sen öl ben yeni hanım alıcam dermiş..bir gün yemek yerken ben gidiyorum deyip elini sallayıp hakkın rahmetine kavuşmuş...hanımı yirmi sene geçti daha geçen hafta vefat etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?