Onu Terkedicem

bazı ilişkilerin yurumeyip ayrılıkla sonuçlanacağı gizlemez kendini bağıra bağıra gelir .
sizinki de başından beri bu şekildeydi.hayatı türk filmi tadında yaşamayı seviyorsunuz ama artık minik bir bebek var.
bırakın bu adamı hatta kızınız için uzun bir süre hayatınıza kimseyi almayın geride bıraktığınız eksiklikleri tamamlayaın.boşanın mesela ev tutun iş bulun ruhunuzu tamir edin.lütfen şu sahte romantizmden çıkın ama elinizde somut bir bebek var.

Naptı kapıda arabada yatıyo demiştin en son
Galiba annesi gile gitti tekrar cocuk zaten benim uzerime onun hic bi hakki yok cocuk uzerinde. Bundan sonra bizi cok arar ama bulamaz. Allah mutlaka yardim ediyor bi yerden. Onlar zennettiki onlara muhtac olucam. Ufak cocukla bisey yapamicami elimin kolumun bagli oldugunu dusunduler.

Orda kimse muhtaç olmaz
Anlattığına göre yurtdışında imkanlar daha iyi
E o zaman bu admaı çekmek aptallık olur, bu sefer geri alma bi zahmet
Peki bakıcı durumu nasıl olur bi süre sonra çalışsan ?

Orda kimse muhtaç olmaz
Anlattığına göre yurtdışında imkanlar daha iyi
E o zaman bu admaı çekmek aptallık olur, bu sefer geri alma bi zahmet
Peki bakıcı durumu nasıl olur bi süre sonra çalışsan ?
Minik bebeklerin kaldigi yuvalar var 4 saatlik is bulmayi dusunuyorum bi kac ay sonra. 4 saat orda kalabilir.

Babam annemi aldattı yeni git dedik gitmedi 3 çocuk bir anne biz gidecekmişiz evden o ev onunmuş valla bu erkekler de gurur kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…