- 6 Şubat 2015
- 323
- 366
- 53
- 45
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Naptı kapıda arabada yatıyo demiştin en sonHayir affetmedim ev bakmaya gidicem bugunlerde. 2 tane ev buldular bana.
Galiba annesi gile gitti tekrar cocuk zaten benim uzerime onun hic bi hakki yok cocuk uzerinde. Bundan sonra bizi cok arar ama bulamaz. Allah mutlaka yardim ediyor bi yerden. Onlar zennettiki onlara muhtac olucam. Ufak cocukla bisey yapamicami elimin kolumun bagli oldugunu dusunduler.Naptı kapıda arabada yatıyo demiştin en son
Orda kimse muhtaç olmazGaliba annesi gile gitti tekrar cocuk zaten benim uzerime onun hic bi hakki yok cocuk uzerinde. Bundan sonra bizi cok arar ama bulamaz. Allah mutlaka yardim ediyor bi yerden. Onlar zennettiki onlara muhtac olucam. Ufak cocukla bisey yapamicami elimin kolumun bagli oldugunu dusunduler.
Minik bebeklerin kaldigi yuvalar var 4 saatlik is bulmayi dusunuyorum bi kac ay sonra. 4 saat orda kalabilir.Orda kimse muhtaç olmaz
Anlattığına göre yurtdışında imkanlar daha iyi
E o zaman bu admaı çekmek aptallık olur, bu sefer geri alma bi zahmet
Peki bakıcı durumu nasıl olur bi süre sonra çalışsan ?
Ordaki imkanları beğendimMinik bebeklerin kaldigi yuvalar var 4 saatlik is bulmayi dusunuyorum bi kac ay sonra. 4 saat orda kalabilir.
Babam annemi aldattı yeni git dedik gitmedi 3 çocuk bir anne biz gidecekmişiz evden o ev onunmuş valla bu erkekler de gurur kalmamışKim suçluysa o gitmeli deirm ben hep
Ama artık erkeklerde gurur kalmadığından kadınlar kibar kibar çıkıyor
Bence de çıkmasın
Hatta takipte kalıp kimmiş o akraba bilgi edinse tazminat davası açsa kazanır konu sahibi, boşanmanın yanı sıra
Iste boyle bunlar cocuk yaparken baba olucam diye havalara ucarlar ama cocuk dunyaya gelince babaliklarini unuturlar. Erkekler farkli varliklar bencillerBabam annemi aldattı yeni git dedik gitmedi 3 çocuk bir anne biz gidecekmişiz evden o ev onunmuş valla bu erkekler de gurur kalmamış
3+1 siz dört kişi atamadınız mı evdenBabam annemi aldattı yeni git dedik gitmedi 3 çocuk bir anne biz gidecekmişiz evden o ev onunmuş valla bu erkekler de gurur kalmamış
Gitmiyor kovdum kaç defa geldi gene tehdit ediyor öldürürüm sizi diye3+1 siz dört kişi atamadınız mı evden
Zorla çıkarın 4 kişi pekala başarırsınızGitmiyor kovdum kaç defa geldi gene tehdit ediyor öldürürüm sizi diye
Emin ol başarılabilecek bir durum olsa ben başarırdım babamın akrabaları ile aynı mahallede oturuyoruz herkes üstümüze geldi affedin diyeZorla çıkarın 4 kişi pekala başarırsınız
Kapınızın kilidini de değişin
Sülalecek mübah görüyorlar demek kiEmin ol başarılabilecek bir durum olsa ben başarırdım babamın akrabaları ile aynı mahallede oturuyoruz herkes üstümüze geldi affedin diye
Gitmiyor kovdum kaç defa geldi gene tehdit ediyor öldürürüm sizi diye
Şuan tapu parası ödüyoruz daha kimsenin üzerine değil ama elktrik su onun üzerine tapu da kendi üzerine olacakSülalecek mübah görüyorlar demek ki
O ev kimin adına
o ne demek ? tapuyu daha almadık olur mu ?Evin üzerine aile konutu şerhi koydurun nolur nolmaz aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?