- Konu Sahibi miniksercem000
-
Eee Allahin sopasi yokBizim ailede efsane bir akraba var karısına hep sen öl ben yeni hanım alıcam dermiş..bir gün yemek yerken ben gidiyorum deyip elini sallayıp hakkın rahmetine kavuşmuş...hanımı yirmi sene geçti daha geçen hafta vefat etti.
Arkadaşım delirdin mi sen
Elinde bir aylık bebeyle nereye
Gidecek biri varsa o dur
Bebekle el evine kaç gün sığarsın
Ailen, akraban büyüğün var mı, arkadaşla ablayla olmaz o iş
Madem ayrılmak istiyorsun o zaman güçlü duracaksın
Çocuk olmasa git derim ama o bebeğe bu sefillik yaşatılmaz
Kocanda madem akraba kızlarında gözü var, kendi düzenini kendi kuracak
Yok öyle kızı al, bir de çocuk yap ondan sonra gitsin vah canım
Adam olmuyorsa bedelini ödeyecek, orası senin ve bebeğinin evi, aklını başına al
Öyle destek çıkan arkadaşlara, ablalara da güvenme, sakın çıkma evinden
Kim suçluysa o gitmeli deirm ben hep
Ama artık erkeklerde gurur kalmadığından kadınlar kibar kibar çıkıyor
Bence de çıkmasın
Hatta takipte kalıp kimmiş o akraba bilgi edinse tazminat davası açsa kazanır konu sahibi, boşanmanın yanı sıra
Aaa bu o arkadaş mı hatırladımHaklisin da canim konu sahibi yurtdisinda yasiyor ama turkiyede baska biriyle nikahli. Yani kapiyi cikip gitse hic bir hak iddia edemez. Adam da bu yuzden bu kadar rahat.
Kim suçluysa o gitmeli deirm ben hep
Ama artık erkeklerde gurur kalmadığından kadınlar kibar kibar çıkıyor
Bence de çıkmasın
Hatta takipte kalıp kimmiş o akraba bilgi edinse tazminat davası açsa kazanır konu sahibi, boşanmanın yanı sıra
Bende minicik bebekle bakkala bile gidilmiyo ne diyosunuz deidm ama evlilik yokmuş ki boşanma olsunKadın boşanmaya karar vermiş
Çocuk olmasa çıkıp gidilir, ben olsam davası, akrabası umurumda olmaz
Ancak bebek var, kış günü , el evinde nereye kadar, git diyenler hangi mantıkla diyor anlamıyorum
Bir de arkadaş evine gidecek, arkadaş sağlam mı, kimdir, atar mı satar mı, pazarlar mı belli değil, hangi arkadaş iyilikten iki nüfus alır üzerine, ben çok gördüm öyle akbaba gibi bekleyen arkadaş. Madem bir çocuk doğmuş o zaman uygun şartlarda bırakılacak zamana kadar sabredilmeli, evden erkek gider kadın değil. Böyle gereksiz kahramanlıklara lüzum yok üstelik gidip de adamı rahat ettirmek nedir, bir kadının, bir çocuğun hayatını bu şekilde berbat etmenin hiç bir bedeli yok mudur yani, bazen biraz mücadele gerekir ayrılmak için, bence bu arkadaşın durumu da öyle
Tanıdık bi abla diyo, sanırım öz ablası değil öyle hitap ediyoBir tanidik dedigi de abla,insan ablasindan tanidik diye mi bahseder bilemedim su an ama senin iş bayagi karisik
Madem basinda böyle iş var niye cocuk yaparsiniz anlamiyorum ki al işte kendime bağlarim diye düşündün ama olmadi di mi
Aslinda evet gecenki gibi bu defada evde ben kalabilirim oda anasina gitsin zaten hergun gidio mutlaka 2 3 kez. Orda yatsinBi de diğer konunda kendi başımın çaresine her türlü bakarım bu yüzdne nikaha ihtiyacım yok diyordun ki ( nikahlananlar başının çaresine bakmadığından nikahlanmıyo )
Öyle ise niye bir tanıdığın evine gidiyosun
Tanidik bir abla dedim yani ablam gibi gordugum birisi kendisi.Bir tanidik dedigi de abla,insan ablasindan tanidik diye mi bahseder bilemedim su an ama senin iş bayagi karisik
Madem basinda böyle iş var niye cocuk yaparsiniz anlamiyorum ki al işte kendime bağlarim diye düşündün ama olmadi di mi
Benim ne sorduğumu anladın sen aslında da neyse senin halin sana yeter sorgulamayacağımAslinda evet gecenki gibi bu defada evde ben kalabilirim oda anasina gitsin zaten hergun gidio mutlaka 2 3 kez. Orda yatsin
Hadi o gitti diyelimAslinda evet gecenki gibi bu defada evde ben kalabilirim oda anasina gitsin zaten hergun gidio mutlaka 2 3 kez. Orda yatsin
Kadın boşanmaya karar vermiş
Çocuk olmasa çıkıp gidilir, ben olsam davası, akrabası umurumda olmaz
Ancak bebek var, kış günü , el evinde nereye kadar, git diyenler hangi mantıkla diyor anlamıyorum
Bir de arkadaş evine gidecek, arkadaş sağlam mı, kimdir, atar mı satar mı, pazarlar mı belli değil, hangi arkadaş iyilikten iki nüfus alır üzerine, ben çok gördüm öyle akbaba gibi bekleyen arkadaş. Madem bir çocuk doğmuş o zaman uygun şartlarda bırakılacak zamana kadar sabredilmeli, evden erkek gider kadın değil. Böyle gereksiz kahramanlıklara lüzum yok üstelik gidip de adamı rahat ettirmek nedir, bir kadının, bir çocuğun hayatını bu şekilde berbat etmenin hiç bir bedeli yok mudur yani, bazen biraz mücadele gerekir ayrılmak için, bence bu arkadaşın durumu da öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?