- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Bunu da yapmaz gibiKatılıyorum el kadar bebek kış soğuğunda sokaklarda gezdirilmez el evine gönderilmez tabi ki erkek gitmeli
AmmAaaaa
Bu adamdan ne baba olur ne adam. Normal bir erkek çocuğunun olduğu evin kirasını öder ama bu herif yapmaz çünkü gevşek. Hamile kadına ben gidiyorum çocuğa bakarsın byeeee diyen adamdan adamlık göstermesi beklentim cidden yok.
Konu sahibesi evden atın. Ben küçük çocukla çalışamam sen çocuğun ihtiyaçlarını karşılicaksın diyin defedin atın evden.
Hem emziriorum geceleri 1 kere mama veriorum.cocuk parasi annelik parasi aliyorum. Dogumdan sonra 2 bilezigim var sakladigim onlarla ev tutarimda döserimde icini.Hadi o gitti diyelim
Senin maddi durumun nasıl
Ev değişecektiniz değiştiniz mi bilmiyorum ama umaırm değişmemişsindir, minik eivn kirası daha cazip gelir şu an
Bi de bebeğin anne sütü mü alıyo, mama bez giderleri olacak
Bunlar için ne düşünüyorsun
Bak hala 2 bilezikle dünyaları fethederim kafasını yaşıyosunHem emziriorum geceleri 1 kere mama veriorum.cocuk parasi annelik parasi aliyorum. Dogumdan sonra 2 bilezigim var sakladigim onlarla ev tutarimda döserimde icini.
Iyi fikir eve girip kapiyi iyice kilitlicem arasin kendini yirtsin kapiyi acmicam anasina gitsin. Evide pasa pasa o odesin soguttu kendinden cidden bu sefer acayip sogudum. Yavrumdan baska kimseyi gozum gormuyor artik ona ilgi gostermeyen birine tahammulum kalmadiKatılıyorum el kadar bebek kış soğuğunda sokaklarda gezdirilmez el evine gönderilmez tabi ki erkek gitmeli
AmmAaaaa
Bu adamdan ne baba olur ne adam. Normal bir erkek çocuğunun olduğu evin kirasını öder ama bu herif yapmaz çünkü gevşek. Hamile kadına ben gidiyorum çocuğa bakarsın byeeee diyen adamdan adamlık göstermesi beklentim cidden yok.
Konu sahibesi evden atın. Ben küçük çocukla çalışamam sen çocuğun ihtiyaçlarını karşılicaksın diyin defedin atın evden.
Eger 2 odali ev tutarsam artik bebegimde var devlet oduyo kirami. Deposito yardimida yapiliyoBak hala 2 bilezikle dünyaları fethederim kafasını yaşıyosun
Yapma bunu
Böyle böyle bu hallere geldin
2 bileziği ben mi yanlış biliyorum bilmem, depozit ve kiraya ancak yeter hangi evi döşüyosun. İkinci üçüncü dördüncü ve sonraki aylar ne ile ödeyeceksin ne yiyeceksiniz elektrik su doğalgaz da cabası, adım atarken harikalar diyarındaymış gibi davranma gerçekçi ol biraz.
Nikaha ihtiyacım yok hıh mıh yapıyordun bak adam elini kolunu sallayıp ister geliyo ister gidiyo bari bundan sonra bebeğin için biraz mantıklı düşün
Bu evi niye ödemiyoEger 2 odali ev tutarsam artik bebegimde var devlet oduyo kirami. Deposito yardimida yapiliyo
Bu evde benim uzerime devlet ödüyo ama bu evde duramam cok kotu bi ev madem devlet odicek daha ne duruyorum bu evde dedim kendime. Daha iyi bi eve cikarimBu evi niye ödemiyo
Ordaki şartları bilmiyordum, iyiymiş
Yiyecek ve faturalar için ne olacak
Geniş zamanlı düşün, 6 ay sonra çalışsan bakıcı durumu nasıl olur
Her imkan sunulmuşken sadece evini değil hayatını da güzelleştirBu evde benim uzerime devlet ödüyo ama bu evde duramam cok kotu bi ev madem devlet odicek daha ne duruyorum bu evde dedim kendime. Daha iyi bi eve cikarim
Bu evde benim uzerime devlet ödüyo ama bu evde duramam cok kotu bi ev madem devlet odicek daha ne duruyorum bu evde dedim kendime. Daha iyi bi eve cikarim
Gidesim var bu sehirden belki o zaman Sever beni belki o zaman özler
Bu evde benim uzerime devlet ödüyo ama bu evde duramam cok kotu bi ev madem devlet odicek daha ne duruyorum bu evde dedim kendime. Daha iyi bi eve cikarim
Sevsin ozlesin tabiki kudursun bizi goremeyecegine. Bunu yazdim diye onu affedecek degilim.Hala tek amacın onun seni sevmesi mi
Başka konudan aldım bu yorumunu
Belki beni sever diye yapıyosun her hamleni
Şehir değil yurt değişmişsin, bunla sevilse resmi nikahlı eşin sevmez miydi seni
Yaşadıklarından ders al yoksa daha beter arapsaçına dönecek işler
Her şeyi çok hızlı yaşıyorsun, bebeğin önceliğin olmalı artık..
İnşallah geçen ki gibi olmaz.Sevsin ozlesin tabikidursun bizi goremeyecegine. Bunu yazdim diye onu affedecek degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?