• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu unutmalıyım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun madem neden yanlışına devam etmekte ısrar ediyorsun.önemli olan yapılan yanlışın farkında olmak ve yanlıştan geri dönmek.ama sen yanlışında ısrar ediyorsun bu durumda karsındaki kişi hatalı olsa bile hatalı değil.hatayı bile bile sen kendine yaptırıyorsun.

Amaç çok açık ve net '' Cinsel açıdan seni kullanıyor''!!! Kendine yazık etme kullandırtma kendini bu adam müsveddesine.Okumuş aklı başında birisin çoktan anlaman lazımdı hatta!

Güzelim sana erkek mi kalmadi ya? Napiyorsun sen? Cabuk cikar onu hayatindan. Bu kadar basit bir insanin yanina yaklasmasina bile izin vermemelisin. Tam birliktelik yasamak istiyormus, seni ikna etmeye calisiyormus. Ya seni ikna etmeden, sen istemeden, sana zarar vererek bunu yaparsa.

arkadaş hepinizin haklılığınızı biliyordum ama sizin de ne kadar haklı çıktığınızı görmeniz için yazıyorum. şu anda bahsettiğim kişinin hayatına biri girmiş ve ben msj attığım için bana demediğini bırakmadı. yaşadıklarımızı ablama anlatmakla tehdit etti. hakaretler etti ve sanki ben onun hayatını mahvediyomusum gibi konustu. hayatta insanın başına gelecek şeylerin en kötüsü de zamanında birbirinizi o kadar sevdiğiniz insanın size bu kadar basit bir insan gibi muamele etmesiymiş. hepinize desteklernizden dolayı teşekkür ediyorum. artık aklım başıma geldi.

Suna bak, bir de tehtid ediyor ha. Hem suclu hem güclü. Yerinde olsam onu öyle bir bozardim ki bir daha agzini acmaya cesaret edemezdi. Sana basit insan gibi muamele ediyor, ama asil basit olan kendisi. Cok üzgünüm sert konustum ama böylelerinin insanim diye gezmesi bile kötü. Hersey beklenir onun gibilerden.
Umarim hayatindan sorunsuz bir sekilde cikarabilmissindir onu.

resmen seni birlikte olmak için kullanıyo bu çok açık sen sadece kendine yazık ediyosun hattını falan kır uzak dur çivi çiviyi söker düzgün birini bul ve bu çocuktan kendini kurtar acilenn

Back
X