Önüme gelene bir tokma

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
arkadaşlar regl başlamadan bi hafta önce bana geliyorlar . Başlamadan bi hafta önce acayip sinirli gergin oluyorum önüme geleni kırıyorum ve her ay bu durum böyle :KK43:kendi depresif halim yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı başıma. Benim gibi olanlar ne yapıyor o sinirli zamanlarında .

Bende böyleydim her şeye ağlardım filan saçma sapan allahım birde her ağrıya sabrediyorum bunun ağrısı beni delirtiyor . Doğum kontrol ilacı kullanmaya başladım azaldı sanki o depresif durum yada bana öyle geliyor

Evde çatmadığım kimse kalmadı. Önceden bu kadar değildim . Doğum kontrol hapı kullanıyorum adet düzensizliği için acaba ilacın yan etkisi mi diye düşünüyorum.

Aynı bende öyleyim canım bi ara adetim duzensizdi ne zaman geleceginide bilmezdim gelince anlardım neden öyle oldugumu. Sonrası eşimden özürler falan tabi :)

Evde çatmadığım kimse kalmadı. Önceden bu kadar değildim . Doğum kontrol hapı kullanıyorum adet düzensizliği için acaba ilacın yan etkisi mi diye düşünüyorum.
bazı haplar azdiriyor hem bu durumları hem de adet sancısını bazıları da azaltıyor. Doktorunuzla görüşmenizi öneririm. Her kadında farklı sonuç verdikleri için genelde birkaç hap deneyip uygun olanı buluyor çoğu kişi.

Bende sinir yok ama salak salak herşeye ağlıyorum ya, biri bugün çok güzel olmuşsun dese acaba diğer günler güzel olmuyor muyum diye bile ağlayasım geliyor, öyle bir alınganlık hali.:KK70:
Sonra diyorum saçmalama pms bu, kendine gel diye sakinleştiriyorum kendimi.
Sizde o dönemdeyken hatırlatın kendinize sık sık, normalde ben buna kızmam şimdi pms olduğu için kızıyorum deyin.

bazı haplar azdiriyor hem bu durumları hem de adet sancısını bazıları da azaltıyor. Doktorunuzla görüşmenizi öneririm. Her kadında farklı sonuç verdikleri için genelde birkaç hap deneyip uygun olanı buluyor çoğu kişi.

Sanırım doktora gitmeli . Kendime bile tahammül edemiyorum :KK11:
Saglikli beslenmeye caba sarfediyorum. Iyi geliyor. Tekme olsa yine iyi de tokma biraz agir olmus. Tekme ile tokatin karisimi heralde.:halay:
sağlıklı beslenme derken bu durum için özel bir gıda alıyormusunuz yoksa genel olarak mı sağlıklı besleniyorsunuz

arkadaşlar regl başlamadan bi hafta önce bana geliyorlar . Başlamadan bi hafta önce acayip sinirli gergin oluyorum önüme geleni kırıyorum ve her ay bu durum böyle :KK43:kendi depresif halim yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı başıma. Benim gibi olanlar ne yapıyor o sinirli zamanlarında .

rezene çayı sakinleştirir canım.

Bende sinir yok ama salak salak herşeye ağlıyorum ya, biri bugün çok güzel olmuşsun dese acaba diğer günler güzel olmuyor muyum diye bile ağlayasım geliyor, öyle bir alınganlık hali.:KK70:
Sizde o dönemdeyken hatırlatın kendinize sık sık, normalde ben buna kızmam şimdi pms olduğu için kızıyorum deyin.
O kadar sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum o dönemler. Ya insan beyni ne tuhaf aynı olaya bakış açın psikolojik duruma göre değişiyor. Halbu ki olay aynı :KK43:

O kadar sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum o dönemler. Ya insan beyni ne tuhaf aynı olaya bakış açın psikolojik duruma göre değişiyor. Halbu ki olay aynı :KK43:
Öyle yaptığım pilavın dibini tutturdum diye ağladığımı bilirim ben çok beceriksizim diye, eşim mutfağa girdiğinde beni ağlarken görünce sonra da sebebini öğrenince yaşadığı dumuru anlatır durur.

Ben de öyleyim, özellikle kardeşime çatıyorum ya.. çok utanç verici bi şey sinirini başkasından çıkarmak, kendimize hakim olamalıyız regliz diye kendimizi ne sanıyosak :p

Ben bir keresinde kapı gıcırdadı diye ağlamıştım hahhaaa düşün halimi

Sanırım doktora gitmeli . Kendime bile tahammül edemiyorum :KK11:

sağlıklı beslenme derken bu durum için özel bir gıda alıyormusunuz yoksa genel olarak mı sağlıklı besleniyorsunuz
Genel olarak saglikli besleniyorum. Seker un tuketimine dikkat ediyorum bol su ayran gibi sivi tuketimi, zencefil zerdecal kisnis gibi baharatlar gunluk beslenmeme dahil.

Back
X