ciddi bişeyler istiyorsan bu adamla olmaz.
açık açık söylemiş yarınımız yok günü kurtarıyoruz diye
egosu yüksek ve şımarık biri gibi geldi bana
''Yarınımız yok'' demesi ayıp.Ne yani bunu böyle kabul ettigi halde neden senin yanında, maksat eglenmek mi? Eger çok aşık değilsen, ben onsuz asla yapamam demiyorsan fazla kurculama. İşe başladıgında kim bilir ne güzel kapılar açılacak sana. Hayatına yön vermek istiyorum derken evlilikten mi basettin canım? Eğer öyleyse acele etme yine de yaşın 26 ama 1-2 sene içinde kim bilir neler olur. Bağlanıp da daha iyi kısmetlerin önünü kapatma derim ben.
aklımdan geçip de genelde konduramadığım fikirleri söylediniz bana aslında. Üzüldüm üzüleceğimi bile bile devam ediyorum bu ilişkiye.Off regl oldum bi de bugün zaten artık daha bi takılırım ben bu mevzuya..
Evet,ciddi bişeyler olsun istiyorum.Ben de o heyecanı yaşamak istiyorum.İngilizce öğretmeni olacağım inşallah :) Onunla olsun istiyorum yanımda hep o olsun istiyorum da bi benim istememle olacak şey değil ki.Mantıklı davranmayı öğrendim artık canım ne kadar yansa da ah vah demiyorum eskisi gibi atlatırım olur da biterse birgün ama hep o olsa yaa yanımda.Ama aşılacak bi dünya engelimiz var önümüzdeee...
sevgilin klasiklerden senin orada olmanın rahatlığıyla kaybetme korkusu yaşamadan istediğini yapma , istediğini söyleme hakkına sahip olduğunu düşünen mücadele ve emek vermeden olursa olur yaşayan bir adam yazdıklarından çıkardığım sonuç bu. aslında sevgilinden daha çok senin sözlerin şaşırttı beni sen üniversite okuyan az çok sosyal hayatın içinde kendine güveni olması gereken bir genç kızsın niye bu adamda ısrar bana seviyorum deme bu sözden irite oluyorum aşk karşılıklı aynı yoğunlukta hissedilen içinde fedakarlığın saygının kaybetme korkusunun, emeğin vefanın çokça olduğu bir duygudur altını çiziyorum karşılıklı aynı yoğunlukta malesef sevgilin için bu böyle değil unutma insanlar hissettiklerini dile dökerler bu istem dışı olur sevgilinde böyle hissediyor demek ama sen çoktan kendini onun seni sevdiğine inandırmışsın umarım sevgili kardeşim rüyadan düşerek uyanmazsın haftada 20 mutsuz evlilik görüyorum tabi bu benim için okadar terapi ücreti demek ama ben istiyorum ki mutlu evlilikler olsun bize de daha az iş düşsün
O yöntem daha önce denendi ve verilen cevap şu,hayırlısı olsun fıstık.Kimse yarın ne getirir bilemez.Sanki erteleme cümleleriydi ama cevaplarım bu oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?