onun dikkatini nasıl çekerim?

sukufe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
142
1
96
Ankara
arkadaslar sevgilmden ayrıldım onu yakın zamana kadar seviyodum benimle resmen dalga gecti artık onu unutmam ve hayat devam etmem gerektiğini düşnyorm. iş arkadaşm var ondan hoslanmaya başladm duzgn bi insan ama çok konsmuyorz onun nasıl dikkatini çekebilirm üstelik bi kız arrkadası var mı onuda bilmyorm nasıl öğreneblrim bana yardmcı olursanz sevinirm

bi arkadasm onun benden hoslandıgını söyledi ama ben hiç dikkat etmedm şşimdye kadar ve suanda edyormda anlayamyorm hiçbişey of ya beceremyorm hiçbişeyi onun bana baktıgnı anlayamyorm ki daha dikkatini çekebleym

canım bunu giyimle konusmanla özellikle şirinliğinle yap eğer dikkatini çekmek istiyosan
cocuğun içine düşecekmiş gbi bakma mesela erkekler sevmez bunu
sonraaaaaa hergün selam ver yuzunde küçük bir gülümseme ile
başkaaaaa böle gördüğün zaman hayırlı işler falan de
özellikle kendin olmaya çalış doğallık bütün erkeklerı çeker
şimdilik bunları yap bakalım
durumu bana bıldır ben yenı cozümler ve fikirler üretmeye calısırm senın için

:)tmm cnm çok teşekkür ederim yarın ilk iş slm vermek olucak yok zaten ben içine düşcekmş gibi bakmyorm utanırm çünkü sana durumu bildirrm yarın glsüm

ewet ordan baktım zaten ilişkisi yok yazıyo ama bilmyorum ya ben bu işi becerebilirmiyim acaba bikere cok çekinirim ben yani nası muhabbet kurarm bilmiyorm yani yarın bi deniycem kurabilirsem yazarım size aslında hergun aynı yerdeyiz ama ortam böyle muhabbete çok müsait degil bide o da benm gibi çok konusan biri degil nası yapcaz bilmyorm tam olarak...

olur olur zamanla olacak herşey kendını sıkma sen yeter
konusmak zorunda diilsinkı hemen zaten
selam ver gülümse yavaş yavaş
birden olmasını bekleme canım
bak sevgilisi olmaması ii çok güzel bişi bu bunu öğrendik
yarın bi olsun bakalım neler değişicek senın selamına karşılık vermesi önemli

banada yardım etseniz bende red ettim pişman oldum şimdi yüzüme bakmıyor
cuma cumartesi maille konuştuk heveslendim haftasonu geçmek bilmedi yine konuşuruz diye ama hayır yazmıyo departmana gittim bakmadı bile

banada yardım etseniz bende red ettim pişman oldum şimdi yüzüme bakmıyor
cuma cumartesi maille konuştuk heveslendim haftasonu geçmek bilmedi yine konuşuruz diye ama hayır yazmıyo departmana gittim bakmadı bile

e sen reddetmişsin canım bakmamsını normal karşıla seviyosa seni bidaha gelir umarım
nasıl pişman olduğunu anlayabiliorum
belki yapacak bişi yoktur şimdilik ama zaman gösterecek
baktın tepki yok bi zaman sonra sen konuş eğer seviyosan
ya ayrıca neden red ettin ki?

Bugun slm verdim ve gülümsedm hafifçe oda slm verdi konuşmadık ama hiç sonra bizm odaya geldi bikaç defa genelde başka biyerde durur ama tesadüftür belki bilmyorum tabi yarın napim peki böyle slm verip gulumsemeye devam mı edeyim

hayır bunu sık sık yapma kafa salla bole selam verr gbi hafıfce gülümseyerek :)
bana tesadüf gbi gelmedi sizin odaya gelmedi ama bılmıorum ordakı ortamı
ayrıca sana selam vermesı de cok güzel bi başlangıc hadı bakalım

hımm sanırım ya umarım senin için en güzeli olur

sagol cnm inş öyle olur ya bakalım yarın anlatrım gelişmeleri :)eger bişey olursa bunun mimarı sen olcaksn glsmm:)

ya bugun onu hiç göremedim ya denk gelmedik bi türlü o yüzden slm bile vermedik birbirimize ay merak edyorum acaba onun bana ilgiisi var mı bide varsada cekiniyo olabilir mi

neden olmasın hersey olabılır inşallah olurda canım gerısı onemlı diil sadece zaman ve sabır gereklı sana

inş cnm ya bekliyorum bende umutla inş hayal kırıklığına uğramam bi msn sini yada facesini alsam konusuruz sık sıkta onu nası beceririm bilmyorum

fazla heveslenme derim

sonra canın çok yanabilirakannehir

hem şu da var, her erkek peşinde koşan kızlardan haz etmez. o yüzden temkinli davran msnsini telefonunu hemen istemeye kalkma

yok ya ne istemesi slm verirken bile çekinyyorum konusamyoruz ki o önceden benmle konusmaya calışyodu bazı arkadaslar sana bakyo diyodu ama ben konusmyodm çünkü ozaman beni üzen bi sevgilm vardı acaba ondan mı yada reddedilme korkusndan mı bilmem çok konusmyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…