evet ozamanlar beni üzen bi sevgilm vardı sadece onla degl normal arkadaslarla bile ilglenemyodm aglamaktan şimdi ilglencem ama yanyana gelemyorum bugn sabah o slm verdi bende gulmsedm ama bidaha görmedm yarn konusrmuyum bilmyorum ama merak edyorum böyle slm vere vere bişey olcakmı diye önceden bu çocugn bana ilgisi vardı arkadaslar söyluyodu ama şimdi niye belli etmyo anlamadm
yok ya bizden bişi olmaz bu çocuk kızdrmaya basladı beni yuzme bakmadı bugn hep aynı odadaydık hiç baktugnı hissetmedim bende bakmadım onaniye böyle oldu sizce bakyodu önceden konusyodu sizn oralar nası diye kendi muhabbet acmaya calşyodu şimdi niye bakmyo anlamadm sevgilisde yok anlamadm gitti
ewet ya yıpratyorum sanırım ama merak edyorum akışna bırakkıncada bu merakım kolay kolay dinmez niye bu çocuk başta bukadar ilgilyken şimdi ilgisz yada benm ilgimi anladı kendni naza mı çekyo anlamıyorum
kızlarr bugun bizm odaya geldi onla oturduk iyi bi sohbet ettik ya vaktimizi nası geçirdiğimizi anlattık birbirimize baya bi 10dk konustuk sabahda ilk o slm verdii sonra bi ara odaya geldi yine bana bakyodu gördüm sizce bu iyi bi gelşme mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?