onun dikkatini nasıl çekerim?

kızlarr bugun bizm odaya geldi onla oturduk iyi bi sohbet ettik ya vaktimizi nası geçirdiğimizi anlattık birbirimize baya bi 10dk konustuk sabahda ilk o slm verdii sonra bi ara odaya geldi yine bana bakyodu gördüm sizce bu iyi bi gelşme mi

iyi bir gelişme olması için devamının gelmesi lazım

ay inş ya bi sonuç belirir çok merak edyorm nolcak diye bende he dogru bugn bizm odaya 3kez geldi ve benm bii arkadasla konusmamı sonuna kadar dinledi yorum yaptı bu konudada odaya hiç girmezdi normalde artık gelyo konusyorz biraz biraz

nası getircem peki cnm bi fikriniz var mı ne yapmalıyım sizce

senin elinde olan kısım sadece ona dövecek gibi yaklaşmaman

gerisi onun elinde

eğer hoşlanırsa bırakmaz peşinizi kolay kolay

başkalarının yorumlarına göre değil de somut verilere göre umutlanın. ondan teklif görmeden bu işe %100 olacak şeklinde bakmayın.CADIARZU

şu sitede erkekler tarafından üzülen ,yarı yolda bırakan erkekleri okudum okuyalı temkinliyim,erkeklere karşı. ağızlarından çıkanla davranışları uyan biri olur umarım,sen kırılmazsın bu işin sonunda

ewet doğru söyluyosn cnm şimdilk iyi gibi görnuyo öyle boş konusan birsi degl efendi gibide duryo tam belli olmaz tabi ne oldugu ama ben onun sakn efendi yapsndan hoşlöandım zaten yoksa ona benzer bikaç kişi daha var etrafmda ustelik hiç uğrasmama gerek yok ilk slm verdgm gun yapışcak tipler ama bu öyle degl ya gerci bende bilmyorm ki tam olarak:((

kızlar bu cocuk artık odaya girmeye basladı birebir konusmasak ta aynı topluluk içinde aynı konuda konusmaya basladık bugun odadaydı ikimzde bi onu hakknda fikirlermizi bbeyan ettk aynı fikirdeyiz gerçi:)ama bilmyorum bu gidişat iyimi ..

canım gremedım nete işlerımdn dolayı ne yaptın iyi gbi okudum yazılarıda

cnm şimdilik iyi gibi odaya bizm odaya giryo artık üstelk bugun kızlarla muhabbet ederken etrafmızda döndü duurdu ama bi turlu gelemedi yanımıza bide şey farkettm bu çocuk toplulk önunde konusrken yada bi bayanla konusrken yuzu kızaryo:)sanırım çekniyo benden:(

cnm şimdilik iyi gibi odaya bizm odaya giryo artık üstelk bugun kızlarla muhabbet ederken etrafmızda döndü duurdu ama bi turlu gelemedi yanımıza bide şey farkettm bu çocuk toplulk önunde konusrken yada bi bayanla konusrken yuzu kızaryo:)sanırım çekniyo benden:(

çekingen olması iyidir iyi:lepi:

o bu konuda açılır dert etme : ) açılırsa devamı gelir, kafalar uygunsa bir sorun çıkmazsa evliliğe gider

kızlar bugun odada bi arkadasla kendi aramzda konusuyoıduk buda girmiş odaya görmedm girdiğini sonra bi ara o tarafa tesadufen baktım ve gulmseyerek bakyodu sizce niçin gülmsüyodu ben cekindim soramadım:(

aklına bir fıkra gelmiş olabilir : ) telefonuna bir mesaj gelmiş ve hala ona gülüyo olabilir

böyle şeylere anlam yükleme... opuyorumnanaktan

gönül ister de sonra çok üzülen yine o olur. çok üzülmemek için temkinli davranmak gerek sukufeolumunekankayizsmile

doğru söylüyosn cnm işte gelde gönüle dinlet:))neyse ben bugunu özetleym bugun hep bizm odadaydı öyle fazla kişiylede konusmyo çünkü onlarla arası bozuktu işte bugun baya yan yana geldik konustuk gulduk filan muhabbet ettk biraz bayada konusulacak bi insan sigarayı bırakmış onu anlattı şimdilik iyi gibi sanki ama ben anlayamyorum tam olarak bu gidişat iyi mi kötü mü ....

Back
X