- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
Çocuktum onunla tanıştığımda şu an 22 yaşındayım. Bir şekilde buralara kadar gelince olur diye düşünüyor insan ama olmayabiliyormus7 yıl az değil normal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuktum onunla tanıştığımda şu an 22 yaşındayım. Bir şekilde buralara kadar gelince olur diye düşünüyor insan ama olmayabiliyormus7 yıl az değil normal.
Ahh şu an seni en iyi ben anlayabilirim. Senin şu anki durumunu ben 3 aydır yaşıyorum. Hiç konduramadığımız insanlar bizi perişan ediyor. Geçeceğine sende benim gibi çok iyi biliyorsun ama bu süreci atlatmak çok çok zor. Keşke uyutulsam bayılsam aylarca uyanmasam da bu acıyı çekmesem diyosun. Ama güçlü insan da kanmadan, yanmadan, pişmeden olunmuyor. Bu kışın sonu bahar inşallah çok fazla ders alarak yolumuza devam edeceğiz. Umut verip yarı yolda bırakanlarda mutlaka er yada geç yaşattığını yaşayacaklarBilmiyorum emeklerimi hice sayarcasına hareketleri sevgisinin güçlü olmadığını gösterdi ama başkası olma ihtimalini hiç düşünmedim. Şu an hayatında bir başkası var mı onu da bilmiyorum ama sanmıyorum. Sorumluluk alabilecek zora gelecek bir insan değil. Birini gerçekten sevse bile oyuncağindan sıkılan çocuk gibi kenara atacağindan eminim.
Umarım arkadaşım umarım dediğin gibi olur Allah senin de sıkıntılarını gidersin güzel kaderler yazsin inşallah. Tabii ki bunlar hep birer tecrübe bir başka insanla olan birlikteliğimizde hangi yanlışları yapmamamız gerektiğini bileceğiz inşallah ama biraz sancılı bir süreç. İnşallah daha güzelleriyle yeniden çiçeklenir kalbimiz. Rabbim hepimizin karşısına güzel insanlar çıkarsın.Ahh şu an seni en iyi ben anlayabilirim. Senin şu anki durumunu ben 3 aydır yaşıyorum. Hiç konduramadığımız insanlar bizi perişan ediyor. Geçeceğine sende benim gibi çok iyi biliyorsun ama bu süreci atlatmak çok çok zor. Keşke uyutulsam bayılsam aylarca uyanmasam da bu acıyı çekmesem diyosun. Ama güçlü insan da kanmadan, yanmadan, pişmeden olunmuyor. Bu kışın sonu bahar inşallah çok fazla ders alarak yolumuza devam edeceğiz. Umut verip yarı yolda bırakanlarda mutlaka er yada geç yaşattığını yaşayacaklar![]()
AminUmarım arkadaşım umarım dediğin gibi olur Allah senin de sıkıntılarını gidersin güzel kaderler yazsin inşallah. Tabii ki bunlar hep birer tecrübe bir başka insanla olan birlikteliğimizde hangi yanlışları yapmamamız gerektiğini bileceğiz inşallah ama biraz sancılı bir süreç. İnşallah daha güzelleriyle yeniden çiçeklenir kalbimiz. Rabbim hepimizin karşısına güzel insanlar çıkarsın.
Amin inşallah Allah gönlüne göre versin kardeşim. KPSS'de de istediğin sonucu alırsın inşallahAminnasıl birini istemediğimizi öğrendik. Bende KPSS sürecindeyim bu durum odak konusunda zorlasada çalışmaya zorluyorum kendimi. Sende aynı şekilde yapmaya çalış çünkü zaman su gibi akıyo. Sonra keşke dememek için şu an elimizden geleni yapmamız lazım. Allah hayırlı insanlar hayırlı fırsatlar çıkarsın karşına
![]()
Birgün hayatına öyle biri gircek ki bu günler aklına bile gelmiycek. Geçmişi hatırlamıycaksın bile. Kadınların artısı bu. Biz daha yoğun yaşdığımız için ileride eşine çocuklarına çok sıkı bağlı olcaksın. Geçmiş geride kalıcak.Çocuktum onunla tanıştığımda şu an 22 yaşındayım. Bir şekilde buralara kadar gelince olur diye düşünüyor insan ama olmayabiliyormus
Güncelleme biraz geç oldu dediğinizde haklı çıktınız. 1 buçuk yıl sonra yeniden mesaj attı yalvardı yakardı. İnanacağımı zannederek sensiz olmuyor hep aklımdaydın nolur bir şans ver diye yalvardı. Bu zamana kadar cafelerden çıkmayan adam simdi nolduysa binpisman. Büyük bir ihtimalle başkasıyla konuştu tekmeyi yiyince bana geldi. Başkasıyla konuşmamış bir de güya ben de inandım zaten. Onlarca kizi takip eden adam biriyle konuşmaz mı hiç. Çok üzülüyormus da gülünce belli olmuyormuş gece görmem lazımmış palavraya bak. İçimde ne kaldıysa söyledim iyice rezil ettim. Aklında olan adam bir buçuk yıl dayanamazdi.(Ya bişey söyleyeceğim ben pek hislerimde yanılmam.. o adamın sizinle tekrar iletişime geçeceğini hissediyorum nedense ..) Böyle birşey olursa güncelleme yapın lütfen
Neyse yoruma geleyim kesinlikle ayrılığınız isabet olmuş.Anne lafıyla haraket eden adamdan koca olmaz..
Siz yolunuzu çizmişsiniz zaten... kpss de iyi puan alıp umarım istediğiniz bölüme yerleşirsiniz
Sonrası kolay yeni insanlar tanıyacak onlara şans verecek hayatınıza bakacaksınız. Oda sizi kaybettiğiyle kalacak..
Siz çok değerlisiniz kendinizi böyle adamcıklar için üzmeyin..kaybeden kaybettiğiyle kalsın...siz yolunuza ve hedeflerinize tam gaz devam![]()
Güncelleme biraz geç oldu dediğinizde haklı çıktınız. 1 buçuk yıl sonra yeniden mesaj attı yalvardı yakardı. İnanacağımı zannederek sensiz olmuyor hep aklımdaydın nolur bir şans ver diye yalvardı. Bu zamana kadar cafelerden çıkmayan adam simdi nolduysa binpisman. Büyük bir ihtimalle başkasıyla konuştu tekmeyi yiyince bana geldi. Başkasıyla konuşmamış bir de güya ben de inandım zaten. Onlarca kizi takip eden adam biriyle konuşmaz mı hiç. Çok üzülüyormus da gülünce belli olmuyormuş gece görmem lazımmış palavraya bak. İçimde ne kaldıysa söyledim iyice rezil ettim. Aklında olan adam bir buçuk yıl dayanamazdi.
İşte salak çünkü beni de kendi gibi salak sanıyor. Beklediği tepkiyi alamayınca mort oldu. Boşta kaldı birinden tekme yedi seni unutamadım diyo sonra da He he kesin öyledir1.5 yıl mı? Yahu hep aklindaysan niye aramamış 1.5 yıl. Saf mı sanmış seni? İyi cevap vermişsin. Arada boş kalmış da yokluyor seni. Palavraci