Onun için bitti mi

Ay ben bi soğudum çocuktan daha tanımadan. Kendini bu kadar suçlu hissettirmesi, her hatayı tek taraflı yapmışsın imajı çizmesi ve onu kaybetmişsin artık yapacağın bir şey yokmuş psikolojisine sokması hemen itti beni. Kesin bunun altından egolu, poh pohlanmayı seven, şımarık bi tip çıkar. Hele ayrılıp ders çalıştırmayı kabul etmesi ne kadar samimiyetsiz. Baya baya sırtına yük bindirip “hadi eşeğim koş peşimden” diyor. Çarpıcaksın ağzına, ne hali varsa görsün.

Ah aklınız keşke bende olsa yada düzeltene kadar ödünç falan alabilsem keşke... Çok teşekkür ederim size, dediğinizi yapmaya çalışacağım..
Estağfurullah.
Ben sadece dışarıdan bakan bir göz olarak bu tavsiyeleri veriyorum. Ve emin olun bizzat konunun içinde olan siz olduğunuz için eğer mantıklı, merhametli, samimi ve iyi niyetli yaklaşırsanız sorunu aşarsınız.
Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim, inşallah her şeyin hayırlısı olur...

Öyle mi dersiniz Valla ben de cidden eşeğim sanırım bi güzel de koştum çünkü...

Öyle mi dersiniz Valla ben de cidden eşeğim sanırım bi güzel de koştum çünkü...
Ay deli gibi kim tek başına 1 sene boyunca kavga eder? Kavga dediğin şey 2 kişiliktir. Kavga sebepleri neden çıktı, kavgaya karşı taraf neden izin verdi, kavga sonrasında kim alttan aldı, gerçekten suçlu kavgalarda kimdi gibi bir sürü soru var. Nasıl tek başına bi ilişkiyi batırabilirsin ki? Bırak biraz peşini üstüne düşme. Dönecekse de yalvardın diye dönmesin. Tatmin aracı senin acizliğin olamaz.

Kesinlikle haklısınız. Koca bir sene beni hiç alttan almayı tercih etmedi, hiçbi zaman . Bunu ona da söyledim, en büyük problem buydu.. İlgisini çekmek için hep bi şeyler yapmak zorunda hissettim kendimi...

Kesinlikle haklısınız. Koca bir sene beni hiç alttan almayı tercih etmedi, hiçbi zaman . Bunu ona da söyledim, en büyük problem buydu.. İlgisini çekmek için hep bi şeyler yapmak zorunda hissettim kendimi...
Kendini psikolojik şiddete maruz bırakma. Hep hatalarını söyleyen asla hatalarından bahsetmeyen insanlardan da uzak dur. Ağlarsın sızlarsın ama özsaygın olur.

Kendini psikolojik şiddete maruz bırakma. Hep hatalarını söyleyen asla hatalarından bahsetmeyen insanlardan da uzak dur. Ağlarsın sızlarsın ama özsaygın olur.
Haklısınız gerçekten. Benim sadece kötü yönlerimi görmeyi tercih etti... Yorumlarınızı okumak kesinlikle iyi geldi. Kafa patlatıyordum kaç gündür "O mükemmeldi hepsi benim hatam, düzeltmeliyim" diye... Ama kimse aksettiği kadar mükemmel değildir ki. Biten ilişki ikimizinse o da uğraşabilirdi...

Bilmiyorum ama kendinde yakındığına göre kimbilir çocuğa neler yaptın:)).Mesaj atma bence aramak isteyen özleyen senin mesaj atmanı beklemeden seni arar.Sadece bu evrede çok arayıp bunaltma karşı tarafı

Bilmiyorum ama kendinde yakındığına göre kimbilir çocuğa neler yaptın:)).Mesaj atma bence aramak isteyen özleyen senin mesaj atmanı beklemeden seni arar.Sadece bu evrede çok arayıp bunaltma karşı tarafı
Üstelik, eklemeyi unutmuşum, geçen gün bir şey beğenmiş sosyal medyada hoşuma gitmedi aradım dedim hoşlanmadım durumdan ve sildi rahatsız olduğum için. Sorun yok dedi. Hem ayrılıyor, hem sevdiğini söylüyor hem isteğime hep olumlu cevap veriyor, uğraşıyor. Napıyor bu?

Kızlar, bu arada bu önemli detayı eklemeyi unutmuşum. Belki fikir değiştirebilir.
geçen gün bir şey beğenmiş sosyal medyada hoşuma gitmedi aradım dedim hoşlanmadım durumdan ve sildi rahatsız olduğum için. Sorun yok dedi. Tw hesabı kilitli ama sadece şarkı paylaşıyorum sorun yaratacak bi şeyler paylaşmıyorum dedi.Hem ayrılıyor, hem sevdiğini söylüyor hem isteğime hep olumlu cevap veriyor, uğraşıyor. Napıyor bu?

Beni de yoran bi adam vardi birakmistim. Daha once de birakmistim.
Sozum meclisten disari da boyle manyaklarla mi ugrascam elbet unuturum .unutana kadar biraz aci cekerim doye dusunmustum. O yuzden bence siz biraz kendinize ceki duzen verin.

Beni de yoran bi adam vardi birakmistim. Daha once de birakmistim.
Sozum meclisten disari da boyle manyaklarla mi ugrascam elbet unuturum .unutana kadar biraz aci cekerim doye dusunmustum. O yuzden bence siz biraz kendinize ceki duzen verin.
O da aynı şekilde düşünüyor...Ama ben istedim diye yazdığı şeyi silmesi sanırım bana barışacağımız hakkında azıcık umut verdi. haksız mıyım?

Ben cok duygusal ve kolay kolay sevdiginden vazgecemeyen biri oldugumj dusunurdum ama bikinca ve tamam artik bu olmayacak diyince silip gidiyorsun ve ilerliyosun. Suanda sana cwvap veriyor olmasi ovunecegin degil ama belki de bu durumu lehine cevirecegin bir gelisme olabilir. Aslinda adam kendiyle savasiyor farkinda misin?
Belki de seni terketmeyi oyle kafasina koydu ki arkasina donup baktiginda pisman olmak istemedigi icin yapmasi gereken herseyi yapiyor. Erkeklerin bizlere gore biraz daha bu konulara mantiken baktigini dusunursek (yani bizim gibi korkutuk sevgi degil) o zaman iste bu adamin seni terketmesi ve silmesi hele hele bu sure zarfinda baska bi kiz aklini celer ve ona yogunlasirsa seni hic gormemesi an meselesi. Bence kendini bi duzelt .ve eger yeniden birlikte olursaniz relax ol adami sik bogaz etme kavga etme olumlu pozitif ol.sorun bende dedigin icin adama hic yuklenmedim . Eger dengesiz degilse gelgitleri yoksa guzel seviyorsa niye bunaltiyorsun adami. Kendine heywcan mi ariyorsun. Zaten birde sunu soyleyeyim; sen bu sekilde dengesiz ve sorunlu davranirsan ve bu adam bunun uzerine yine sana donerse ve olursa uzun sure birlikte olur hatta belki evlenirseniz,bu karakterler oldugu surece uzerinizde sittim sene mutlu olamaSiniz. Yasin kucuk oldugu idusunurek senli benli konusuyorum abla edasiyla umarim yanlis anlamazsin.

Cok acik konustum galiba ama gercek dusuncelerimi soyledim. :) umarim yarari olur

Yok estagfurullah olur mu öyle şey asla yanlış anlamadım aksine çok açıklayıcı anlatmışsınız, her kelimesini dikkatle okudum ve hak verdim. O kadar anlıyorum ki nerde yanlış yaptığımı. Ama 484 kere daha önceden yapıp aynı şekilde özürler dilediğim için kendisini samimiyetime inandıramıyorum haklı olarak... Ona barışması için ısrar ederek hatamı da bi güzel pekiştirdim kendimi bi kapana kıstırdım yani iyice... Yazsam yazamam beklesem diyecek ki "iyi ki bitirdim kurtuldum"... Öylece duruyorum ama her geçen gün bensiz hayatın daha rahat olduğunu anlayacak hiç dönmeyecek diye korkuyorum... Bizim ayrılma sebebimiz, telefonda çok kötü kavga ettik ve arkadaşlarının yanında tleefonda bağırdı. Dedi ki beni bu duruma düşüren insanla daha artık olamam bu sınırı aştı dedi... Yani haklı da tabi ama seviyorsa bir şans daha verebilir sanki... Seve seve bitiriyorum dedi en son..

Madwm bu kadar istiyosaniz. Son bi mesaj atin. Bu sana son mesajim. Ben son ama son bir kez denemek istiyorum. Olmazsa arkadas olarak bile karsina cikmayacagim. Hatalarimin farkindayim. Ozurdilemiyorum. Fayda etmiyor. Son bir kez deneywbiliri bence. Ama istemiyorsan birdaha karsina dahi cikmayacagim diye tribe girin. :)))))
Ama ne kadar etkili olur bilemedim

Eger mesaj atmazsa bir daha armaayin kendisini. Zaten atmayacak ilk once. Ama bi kac gun hafta ya da 1 ay kadar sonra size yazacak. Ama hemen cwvap vermeyin bi sure gecsin sonra da kisa oz cwvaplar yazin. Tabi kendinizi tutar da o yazana kadar bisi demezseniz yine.
Ben bu taktiklere hic inanmaz ve bilmezdim ama tutuyor. Taktik maktik tutuyor yani.
O zaman denersiniz. Ama donerse , daha kolay olur . Ama kendinize ceki duzen verin dedigim gibi.

Bunu denemeyi öyle isterdim ki.. Ama 2-3 kez bu tarz konuştum... Olmaz dedi netim dedi... Arkadaşıma da zamana ihtiacım var demiş. Ben anlamıyorum madem net, niçin cevap veriyor,niçin ders calismayi kabul ediyor, sinir oldugu halde 3 kere arka arkaya aradım hepsni açtı, ben istemiyorum diye yazdığı postu sildi... Hiçbi anlam ifade etmiyo yaptıkları, birleştiremiyorum parçaları. Siz bi şey anladınız mı

Bence durum su. Bacagi kangren olmus, bacagini kaybetmek istemiyor. Seviyor aslinda ama kesilmezse ilerde canindan olabilir bunun farkinda. Kisa vade icin sizi seviyor ama uzun vadede yurumeyecegini anlamis, bitirmek istiyor.

O zaman sormayi birakin. Yani cok istiyorsunuz diye boyle seyler soyluyorum . Aslinda bana kalirsa donun arkanizi ama madem cok istiyorsunuz o zaman daha sevgi ask muhabbetlerini birakip arkadas gibi takil. Yani ona asktan bahsetme . Madem ki aciyor telefonlarini. Ne bilim daha dogal arkadasca bisiler hakkinda konus. Yok o sarki ne . Yok o hesap niye gizki demek yerine. Paylastigin sarko guzelmis begendim. Yazabilirsin. Ders calismak icin bir araya gelmeyi tekkif edip burda kendini ispat edebilirsin. Asla hesap sirma trip atma. Kendini tut.
Yani adamda sana bos degil o yuzden bunlari yap diyorum kiyamiyorum. Ama lutfen akilki davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…