- 25 Aralık 2018
- 52
- 20
- 3
- 28
- Konu Sahibi bilektokasi
-
Peki şimdi böyle düşünüyor ya... Hiçbir şey yazmasam sizce yine de geri döner mi? Yoksa haklıyım, bitirmek zorundayım diye dönmez mi...O zaman sormayi birakin. Yani cok istiyorsunuz diye boyle seyler soyluyorum . Aslinda bana kalirsa donun arkanizi ama madem cok istiyorsunuz o zaman daha sevgi ask muhabbetlerini birakip arkadas gibi takil. Yani ona asktan bahsetme . Madem ki aciyor telefonlarini. Ne bilim daha dogal arkadasca bisiler hakkinda konus. Yok o sarki ne . Yok o hesap niye gizki demek yerine. Paylastigin sarko guzelmis begendim. Yazabilirsin. Ders calismak icin bir araya gelmeyi tekkif edip burda kendini ispat edebilirsin. Asla hesap sirma trip atma. Kendini tut.
Yani adamda sana bos degil o yuzden bunlari yap diyorum kiyamiyorum. Ama lutfen akilki davran
Kesinlikle böyle düşünüyor, kendi de söyledi... Ama bu sefer nasıl içtenliğimi görmüyor... Kaybetmeden öğrenmeyeceksin dedi gittiBence durum su. Bacagi kangren olmus, bacagini kaybetmek istemiyor. Seviyor aslinda ama kesilmezse ilerde canindan olabilir bunun farkinda. Kisa vade icin sizi seviyor ama uzun vadede yurumeyecegini anlamis, bitirmek istiyor.
Hic bir sey yazma. Ama iletisimi koparma.ama iletisimin ask uzerine olmasin.sen kaybetmissin. Suan kaybedecek bir seyin arkadasliginiz. Arkadasligini da kaybedersen bir daha hic sansin yok. O yuzden dddigimi yap. Zaten seviyorsa sana kayitsiz kalamaz gelismeler olur. Tabi bunaltmazsan. Birde kafani rahatlat. Kafani cok onunla doldurmussun. Hemen bir kitap alip oku. :)Peki şimdi böyle düşünüyor ya... Hiçbir şey yazmasam sizce yine de geri döner mi? Yoksa haklıyım, bitirmek zorundayım diye dönmez mi...
Cok haklısınız çok teşekkür ederim..Hic bir sey yazma. Ama iletisimi koparma.ama iletisimin ask uzerine olmasin.sen kaybetmissin. Suan kaybedecek bir seyin arkadasliginiz. Arkadasligini da kaybedersen bir daha hic sansin yok. O yuzden dddigimi yap. Zaten seviyorsa sana kayitsiz kalamaz gelismeler olur. Tabi bunaltmazsan. Birde kafani rahatlat. Kafani cok onunla doldurmussun. Hemen bir kitap alip oku. :)
Çok teşekkür ederim beni mutlu ettiniz naif olduğumu düşünerek gece gece.. Çok haklısınız, elimden geleni yaptım temennim son laflarımın aklına düşmesi ve bir kere daha denememiz, umarım olur... Olmazsa da kendi üzülsün kendisi için bu kadar üzülen birini kaybettiği için.. Ona hem sevdiğim biri hem de en iyi arkadaşım olduğunu vurguladım daha da dank etmediyse daha artık söylediğim hiçbir şeyin anlamı olmaz. Romantik konusan biri olmadıgımı biliyor , agzımdan o lafın zor çıktığını da.. Kısmet neyse o olacak artık... :')Tatlım bu erkekler böyle işte. Her kavgadan, tartışmadan bizi sorumlu tutup işin içinden vicdanları rahat bi şekilde çıkıyorlar. Açıkcası yazma tarzından çok samimi ve naif biri olduğunu düşündüm. Tamam elbette kavga çıkarmışsın, uzatmışsın ama bunu burda kabul etmen bile samimi olduğunu ve hatalarını kabul ettiğini gösterir. Eminim bunu erkek arkadaşına da söylemişsindir. Zaten hatasını anlayıp özür dilemek erdemdir, elbette bunu sürekli tekrar edersen bi anlamı kalmaz ama daha önce ayrılacak noktaya gelmediyseniz bu ilk kez oluyorsa sevdiği için affedebilirdi. Kavga ettiyseniz karşılıklı etmişsinizdir, o sessiz kalıp seni dinlememiştir oda saymıştır. Bunların ya kaybetme korkusu yok, ya da bizi kaybedeceklerini düşünmüyorlar biz bu kadar özür dileyip alttan alınca. O yüzden bence daha fazla yazma, özür dileme. Dilemişsin zaten, samimiyetini iyi niyetini göstermişsin, elinden geleni yapmışsın, biraz zaman geçsin eminim yazacaktır.
akrep burcuYa sorumu mazur görün başak burcu mu bu eleman
Kavgalar karşılıklıdır. Her yaptığınız kavgada sen haksız suçlu olamazsın. Elbetteki karşı tarafında hataları var. Sevgilin hatalarını kabul edebilen özür dileyebilen biri miydi bilmiyorum. Biz de çok kavga ederdik. Sevgili kişisi hep beni suçlar huzursuzluk çıkardığımı söylerdi. Kendinde hatayı çok nadir arardı. Bu da beni çok yıprattı. İki tarafta alttan almayı bilmeli bence. Sen de kendine çeki düzen verirsin eğer devam ederseniz kavga konusunda. Ama o da seni bu kadar suçlamamalıydı. Kendini çok da mükemmel görmesin. Ben olsam yazmam bu yüzden. Arkadaşça bile iletişime geçmem. Asıl o zaman bunlara koymaya başlıyor arayıp seni yoklamaya başlıyorlar.akrep burcuben de kovayim.. en anlasamayan iki burc :')
Bende kovayım, biz bu dünyaya fazlayız ya anlamıyorlar biziakrep burcuben de kovayim.. en anlasamayan iki burc :')
Cok dogru.. Ama onun ben hatasini anlayacagini hicc zannetmiyorum..Yani dunyanin sonu falan olur sanirim...Ben de bu kizi bir kere alttan almadim demez..Kavgalar karşılıklıdır. Her yaptığınız kavgada sen haksız suçlu olamazsın. Elbetteki karşı tarafında hataları var. Sevgilin hatalarını kabul edebilen özür dileyebilen biri miydi bilmiyorum. Biz de çok kavga ederdik. Sevgili kişisi hep beni suçlar huzursuzluk çıkardığımı söylerdi. Kendinde hatayı çok nadir arardı. Bu da beni çok yıprattı. İki tarafta alttan almayı bilmeli bence. Sen de kendine çeki düzen verirsin eğer devam ederseniz kavga konusunda. Ama o da seni bu kadar suçlamamalıydı. Kendini çok da mükemmel görmesin. Ben olsam yazmam bu yüzden. Arkadaşça bile iletişime geçmem. Asıl o zaman bunlara koymaya başlıyor arayıp seni yoklamaya başlıyorlar.
Bende kovayım, biz bu dünyaya fazlayız ya anlamıyorlar biziBizim kadar hümanist, dost, arkadaş canlısı, her türlü derdini kendi derdi gibi görüp çözmeye çalışan, empati kurmayı en iyi becerebilen başka birini bulsunlar da başlarına koysunlar. Biraz kavga etmişsin uzatmışsın ama vicdanın ondan bile rahatsız oluyorsa ne kadar insancıl olduğunu gösterir bu.
Açıkcası bana da öyle geliyorAynen oyle...Ama benim icimdr bi his var ki ikisi de donecek biz istemiyor olacagiz..
Hic yazmamayi dusunuyordum .. Oyle dediler, sen elinden geleni yapmissin birak o ulassin dediler.. Mantikli geldi cunku daha once ozrumu diledim ben...Icim el vermiyor ona tek mesaj daha atmaya.. Ozguvenim yerle bir oldu sayesindeMadem bu kadar seviyordun neden adamın burnundan getirdin hayatı canım :) Yani benim gözlemim onun da gönlü var ama senden yılmış burnun sürtsün istiyor ,bu esnada kendisi de kafa dinleyecek. Arayı fazla açma kuş uçar canım, kendini arada bir hatırlat ama üstüne de düşme.
Bekleyeceksin o zaman , zaman gösterecek ne olacağını. Attığın adımlara olumlu yanıt alamıyorsan daha fazla gururunu incitme bosver. Dediğin gibi beklemeye al kendını bakalım ne olacak.Hic yazmamayi dusunuyordum .. Oyle dediler, sen elinden geleni yapmissin birak o ulassin dediler.. Mantikli geldi cunku daha once ozrumu diledim ben...Icim el vermiyor ona tek mesaj daha atmaya.. Ozguvenim yerle bir oldu sayesinde
Bekleyeceksin o zaman , zaman gösterecek ne olacağını. Attığın adımlara olumlu yanıt alamıyorsan daha fazla gururunu incitme bosver. Dediğin gibi beklemeye al kendını bakalım ne olacak.
Ben anlamıyorum seviyorsa denemesi gerekmez mi?... Seviyorum demesi iyi bi işaret mi?
Onu seviyorum ama ben de ayni seyi dusunuyorum ve beni uzuyo bu durum. Bi kere giden bidaha gider...1 senedir denemis iste. Daha ne kadar denesin? Ilk kavganiz degilmis anlasilan. Bir cok kez kavga edip sonra barismissiniz. Bu defanin son oldugundan nasil emin olsun ki?
Seviyorum diye diye gitmesi iyiye isaret degil. Sevgisi sizden vazgecmesini engelleyemiyor. Zaman verirseniz belki yalnizliktan bikar ve geri doner. Ama bir adam bir kere vazgecebiliyorsa, sizin bu boslukta bir baskasini bulabileceginiz gercegini umursamiyorsa, bir daha size asik asik gelebilmesi cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?