• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun için ne yapabilirim çok ama çok üzülüyorum :(

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Kızlar neredeyse çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir arkadaşım var çok temiz iyi kalpli biridir.
Yaklaşık 4 yıl süren bir ilişkisi vardı, tam üniden sonra evlenecekler derken ailesi mezhep farklılığını bahane ederek çocuğa benim yanımdayken arayıp, eğer o kızla evlenirsen evlatlıktan red ederim dedi ailesi.
Şok olmuştum böyle insanlar olamaz.
Aileleriyle tanışıyorlardı sadece arkadaşımın ünisinin bitmesini bekliyorlardı.
Neyse çocuk ailesinden dolayı arkadaşımdan ayrıldı.
Ayrılıklarının 3. senesi.
Arkadaşım yeni biri ile tanıştı 2 hafta sonra nişanları olacak.
İnanın kardeşim gibidir ve öyle temiz kalplidir ki.Huyunu suyunu davranışlarını biliyorum.
3 yıldır üstüne bi durgunluk çöktü, 3 yıl boyunca çektiği acılara bir ben şahidim.
Psikoloja bile gitti, normal bir filme giderdik kız ağlamaya başlardı.Her yerde gözleri dolu dolu gezerdi.
Her zaman onun yanında oldum destek olmaya çalıştım.
Son zamanlarda öyle garip ki sigara falan içmeye başladı, ne zaman evlerine gitsem duygusal müzikler dinliyor gözleri şiş yakalıyorum yine 3 yıl önceki o durgun ruh gibi hali var ağzını bıçak açmıyor.
Önceden aynı bankada çalışıyorduk hem çocukluk arkadaşım hemde iş arkadaşımdı geçen bankaya ziyaretine gittim fenalaşmış 5 dk önce hastahaneye götürdüler dedi arkadaşları.
Koştur koştur gittim gördüm falan uzanıyordu dinleniyordu doktor görünürde birşeyi yok bu aralar yoğun bir şekilde üzüldüğü birşey varmı falan diye sordu annesine.
Davranışları bana hala eski erkek arkadaşını unutmadığını gösteriyordu resmen o izlenimi alıyordum, onu yanlış anlamamı istemediği için söyleyemiyordu sanki bişeyleri.
Aynı sitede oturuyoruz ertesi gün işten geldim direk onlara gittim Pc odasının kapısına doğru çevriliydi kapıyı tıklatmamla açmam bir oldu o yüzden kapatmasına fırsat veremeden girdim içeri çocukla resimlerini silmemiş ona bakıyordu müzik açmış falan gözleri kan çanağı gibiydi :( :( :( :(
Ben şoka girdim gözlerim doldu onun o halini hatırlayınca şuan.
Unutamamış kızlar :(
Ben arkadaşıma ne öğüt vereceğim ne yapacağım bilmiyorum.
Çocukta yıllardır kimse ile birlikte olmadı.
Bi çok ortak arkadaşım var sırf aklı onda olduğu için hayatına kimseyi alamıyor diyor yakın arkadaşları.
İnanın ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok.
Sarıldı bana en az 15 dk aralıksız hıçkıra hıçkıra ağladı.
Ölüyorum ben falan diye.
Sakinleşince knuştuk biraz nişanlacağı kişiyi sevdiğini söylüyor iyi bir eş olacak iyi bir baba olacak ama aklımdan çıkmıyor o özge falan dedi.
Kızamıyorumda öyle kötü ki :(
Nişan yerleri dahi tutuldu, nişanlacağım kesin hatta evleneceğim adamda o falan diyor ama canı yanarken bunu nasıl yapacak bilmiyorum.
N ediyeceğim bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen :(
Kimsenin başına gelmeden anlayamaz bu yüzden kınamadan yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim

Bence psikologa gitmeye devam etsin bu şekilde ne kendi mutlu olabilir ne de eşiini mutlu edebilir..

nişanı iptal ettirse. eski sevgilisine dönemezde.
kıza sahip cıkıp ailesine evlenicem kız bu diye diretseydi...
psikolojik destek almaya devam etsin bence.

Bence psikologa gitmeye devam etsin bu şekilde ne kendi mutlu olabilir ne de eşiini mutlu edebilir..

Nişanlanacağı kişiye belli etmemeye çalışıyor canım mutluluğu hakeden biri o falan diyor ama onu mutlu etmeye çalışırken kendi bataklığa battıkça batıyor.
Nişanlanacağı kişide Doktor ve önceden gittiği psikolokla arkadaş çıktı.
Yeni bi psikolok araştırmamız lazım ama kabul edecek mi gitmeyi bilmiyorum :(

nişanlısına çok ayıp ediyor şuan arkadaşınız bu kadar seviyor ve unutamıyorsa önce onu yenmeli bir kalbe iki aşk sıgmaz, ve bu kadar eski sevgilisini özlerken severken nasıl evlenicek ne bileyim cinsel hayat yaşayacak evlat sahibi olacak, arkadaşınız bunları düşünsün ve o insanında hayatını karartmasın...

ben aklımda başkası varken ailesi yüzünden ayrıldık sonra ikimizde başkalarıyla evlendik birbirimizden habersiz ikimizde boşandık ve şimdi evliyiz.

aklında başkası varken evlenmek çok kötü.hep onu düşünürsün acaba o olsa nasıl olurdu.şimdi o olsa böyle yapardı keşke o olsa diye insanın içi içini yiyor sürekli.arkadaşına beni anlat.aileler nasılsa birşekilde affedecek hangi aile sonsuza kadar küs kalmış ki.inşallah herşey yoluna girer.ama sakın sakın başkasını düşünürken evlenmesin

Şu durumdayken kesinlikle nişanlanmasın. Çok korkunç bir şey değil mi bu şu durumdayken başkasıyla evlenmesi? Herkese yazık :KK43:

nişanı iptal ettirse. eski sevgilisine dönemezde.
kıza sahip cıkıp ailesine evlenicem kız bu diye diretseydi...
psikolojik destek almaya devam etsin bence.

Canım çocuğa yaklaşık 1 ay önce çok hızlı ilerliyoruz demişti, birbirimizi seviyoruz daha niye bekliyoruz ki demişti çocuk.
Nişanı iptal edersem ilişkimizi bitirir bence hem bu çocuk oyuncağımı diyip herkes üzerime gelir özellikle kendi ailem falan dedi.
Annesi çok anlayışlı biri bana bi kere sormuştu çok üzgün acaba G... ımı hala unutamadı diye.
Babasıda şimdi ki nişanlacağı kişiye 2 kez eski sevgilisinin ismi ile hitap etmişti benim yanımda arkadaşıma baktım direk kafasını bi yerlere falan çevirmeye başladı.
Kızın unutmasına hiç bi şekilde fırsat verilmiyor :(
Akrabaları falan çocuğun konusunu açıyor çok iyi biriydi diye.
Bu arada yaklaşık 1 yıl kadar direndiler bunlar :(
Direk ayrılmadılar maalesef canım.
Çocuk arayıp çocuk gibi ağlıyordu.

ben aklımda başkası varken ailesi yüzünden ayrıldık sonra ikimizde başkalarıyla evlendik birbirimizden habersiz ikimizde boşandık ve şimdi evliyiz.

aklında başkası varken evlenmek çok kötü.hep onu düşünürsün acaba o olsa nasıl olurdu.şimdi o olsa böyle yapardı keşke o olsa diye insanın içi içini yiyor sürekli.arkadaşına beni anlat.aileler nasılsa birşekilde affedecek hangi aile sonsuza kadar küs kalmış ki.inşallah herşey yoluna girer.ama sakın sakın başkasını düşünürken evlenmesin

Sizin adınıza çok sevindim ..
Ama arkadaşım nişanlanmakta kararlı maalesef.
Dilerim çok mutlu olabilirler elimden birşey gelmiyor :(

Nişanlanacağı kişiye belli etmemeye çalışıyor canım mutluluğu hakeden biri o falan diyor ama onu mutlu etmeye çalışırken kendi bataklığa battıkça batıyor.
Nişanlanacağı kişide Doktor ve önceden gittiği psikolokla arkadaş çıktı.
Yeni bir psik0log araştırmamız lazım ama kabul edecek mi gitmeyi bilmiyorum :KK43:
Senin ona yapacağın en büyük yardım bir psikoloğa gitmesini sağlamaktır ..
Bu aşk sevgi değil saplantı gibi olmuş..
Bu şekilde devam ederse zaten şuan ki mutluluk şansınıda kaybeder ve daha kötüler ..
Hiç vakit kaybetmeyin ikna edin arkdaşınızı ..

Ben bu durumda arkadaşınızdan çok nişanlanacağı insana üzüldüm
Aldatmak bence sadece fiziki bir olay değildir..
Arkadaşınla konuş ve eğer hazır değilse kesinlikle evlenmesine izin verme..
Yazık günah bir insanın hayatıyla oynamak..

Son düzenleme:
Şu durumdayken kesinlikle nişanlanmasın. Çok korkunç bir şey değil mi bu şu durumdayken başkasıyla evlenmesi? Herkese yazık :KK43:

Kesinlikle çok kötü bir durum :(
Ya böyle filmlerde acı çeken insanları gösterirler ya aynen o durumda şuan.
Dalıp dalıp gidiyor falan.
Çok üzülüyorum ya ..
Nişan evresinde olduğunu diğer çocuk biliyor şimdi bu çocuklar ayrılsa belli bi zaman sonra onunla beraber olmak istese çocuk kabul etmez.
Her ne kadar okumuş etmiş kültürlü biri olsada doğu kültürü ile yetişmiş bi çocuk.
Nişan arefesinde ayrılmış birini dahi kabul etmeyecek kadar dar kafalılar.

Canım çocuğa yaklaşık 1 ay önce çok hızlı ilerliyoruz demişti, birbirimizi seviyoruz daha niye bekliyoruz ki demişti çocuk.
Nişanı iptal edersem ilişkimizi bitirir bence hem bu çocuk oyuncağımı diyip herkes üzerime gelir özellikle kendi ailem falan dedi.
Annesi çok anlayışlı biri bana bi kere sormuştu çok üzgün acaba G... ımı hala unutamadı diye.
Babasıda şimdi ki nişanlacağı kişiye 2 kez eski sevgilisinin ismi ile hitap etmişti benim yanımda arkadaşıma baktım direk kafasını bi yerlere falan çevirmeye başladı.
Kızın unutmasına hiç bi şekilde fırsat verilmiyor :KK43:
Akrabaları falan çocuğun konusunu açıyor çok iyi biriydi diye.
Bu arada yaklaşık 1 yıl kadar direndiler bunlar :KK43:
Direk ayrılmadılar maalesef canım.
Çocuk arayıp çocuk gibi ağlıyordu.
ayyyy bunlar dahada kötü...
nişanlanıcagı kişiye içi ısınsa. etrafındakilerin boş bogazlıgı yüzünden sogurki.
nişanlılık dönemini uzun tutsun. aklındakini silmeye calışsın.
iki arada bi derede kalmış ya.

Kızlar neredeyse çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir arkadaşım var çok temiz iyi kalpli biridir.
Yaklaşık 4 yıl süren bir ilişkisi vardı, tam üniden sonra evlenecekler derken ailesi mezhep farklılığını bahane ederek çocuğa benim yanımdayken arayıp, eğer o kızla evlenirsen evlatlıktan red ederim dedi ailesi.
Şok olmuştum böyle insanlar olamaz.
Aileleriyle tanışıyorlardı sadece arkadaşımın ünisinin bitmesini bekliyorlardı.
Neyse çocuk ailesinden dolayı arkadaşımdan ayrıldı.
Ayrılıklarının 3. senesi.
Arkadaşım yeni biri ile tanıştı 2 hafta sonra nişanları olacak.
İnanın kardeşim gibidir ve öyle temiz kalplidir ki.Huyunu suyunu davranışlarını biliyorum.
3 yıldır üstüne bi durgunluk çöktü, 3 yıl boyunca çektiği acılara bir ben şahidim.
Psikoloja bile gitti, normal bir filme giderdik kız ağlamaya başlardı.Her yerde gözleri dolu dolu gezerdi.
Her zaman onun yanında oldum destek olmaya çalıştım.
Son zamanlarda öyle garip ki sigara falan içmeye başladı, ne zaman evlerine gitsem duygusal müzikler dinliyor gözleri şiş yakalıyorum yine 3 yıl önceki o durgun ruh gibi hali var ağzını bıçak açmıyor.
Önceden aynı bankada çalışıyorduk hem çocukluk arkadaşım hemde iş arkadaşımdı geçen bankaya ziyaretine gittim fenalaşmış 5 dk önce hastahaneye götürdüler dedi arkadaşları.
Koştur koştur gittim gördüm falan uzanıyordu dinleniyordu doktor görünürde birşeyi yok bu aralar yoğun bir şekilde üzüldüğü birşey varmı falan diye sordu annesine.
Davranışları bana hala eski erkek arkadaşını unutmadığını gösteriyordu resmen o izlenimi alıyordum, onu yanlış anlamamı istemediği için söyleyemiyordu sanki bişeyleri.
Aynı sitede oturuyoruz ertesi gün işten geldim direk onlara gittim Pc odasının kapısına doğru çevriliydi kapıyı tıklatmamla açmam bir oldu o yüzden kapatmasına fırsat veremeden girdim içeri çocukla resimlerini silmemiş ona bakıyordu müzik açmış falan gözleri kan çanağı gibiydi :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Ben şoka girdim gözlerim doldu onun o halini hatırlayınca şuan.
Unutamamış kızlar :KK43:
Ben arkadaşıma ne öğüt vereceğim ne yapacağım bilmiyorum.
Çocukta yıllardır kimse ile birlikte olmadı.
Bi çok ortak arkadaşım var sırf aklı onda olduğu için hayatına kimseyi alamıyor diyor yakın arkadaşları.
İnanın ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok.
Sarıldı bana en az 15 dk aralıksız hıçkıra hıçkıra ağladı.
Ölüyorum ben falan diye.
Sakinleşince knuştuk biraz nişanlacağı kişiyi sevdiğini söylüyor iyi bir eş olacak iyi bir baba olacak ama aklımdan çıkmıyor o özge falan dedi.
Kızamıyorumda öyle kötü ki :KK43:
Nişan yerleri dahi tutuldu, nişanlacağım kesin hatta evleneceğim adamda o falan diyor ama canı yanarken bunu nasıl yapacak bilmiyorum.
N ediyeceğim bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen :KK43:
Kimsenin başına gelmeden anlayamaz bu yüzden kınamadan yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim
kimi kınayacağız ki anne ve baba yarattığı eserden memnunlarsa bize halt yemek düşer..

:( sevenleri ayırmak ne kötü...
bir şey diyemedim..o acı kolay kolay geçmez...

Senin ona yapacağın en büyük yardım bir psikoloğa gitmesini sağlamaktır ..
Bu aşk sevgi değil saplantı gibi olmuş..
Bu şekilde devam ederse zaten şuan ki mutluluk şansınıda kaybeder ve daha kötüler ..
Hiç vakit kaybetmeyin ikna edin arkdaşınızı ..

Akşam gideyim yanına biraz konuşalım ya :(
Teşekkür ederim canım.

Kuzum ya üzüldüm arkadaşına , bence böyle bir nişan gerçekleşmemeli , evlilikte iki kişinin gönlü bir olmalı , arkadaşının aklı başkasındayken ileride nasıl evlenecek. Kısaca şöyle diyim yakın zamanda çevremde evlenen arkadaşlarım oldu ve sevdikleri insan ile evlenmelerine rağmen gerdek gecesinde piskolojilerinin bozuldulduğunu,ağladıklarını söylediler.
Düşünüyorum da arkadaşın bunu kaldıramaz, allah korusun kötü sonuçlara yol açabilir intihar etme gibi, en iyisi yol yakınken bu nişandan vazgeçmesi.
O çocukta ana kuzusuymuş, bir olup yuva kuracaklardı , biz sevdik evlendik mutluyuz diyip herkesin ağzına bir fermuar çekecekti, sonuçta et tırnaktan ayrılmaz elbet ailesi çocukla barışırdı. Bence hala kendisi büyüyememiş bir ergen...

Ben bu durumda arkadaşınızdan çok nişanlanacağı insana üzüldüm
Aldatmak bence sadece fiziki bir olay değildir..
Arkadaşınla konuş ve eğer hazır değilse kesinlikle evlenmesine izin verme..
Yazık günah bir insanın hayatıyla oynamak..

Çocuğa o kadar iyi davranıyor ki ve bunun içinden geldiğini söylüyor canım.
Bilemedim ne diyeceğimi :(

Off Özgem çok kötü oldum Rabbim içinden atmasını nasip etsin bir an önce olmayacak ki demek en başından çocuk ailesine kabul ettirirdi demek ki var bu işte de bir hayır ben psikolog tek çözüm gibi böyle böyle atar sanırım yoksa kendi içinde kaldıramıyor burası belli nişanlanmasın diyeceğim bilemiyorum belki de acısını hafifletir belki de mutlu oldukça unutur diyorum uff ne söyleyeceğimi bilemedim :KK51:

Back
X