• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun için ne yapabilirim çok ama çok üzülüyorum :(

Özgecim öncellikle kesinlikle nisanlanmasin bir insani ümitlendirmek hayatini yakmak.hic hos degil hayir kinamiyorum sen arkadasina cok deger veriyorsan oglanin yakin arkadaslarini ara anlat durumu bilsinler bi ortak noktaya varin eger oglanda kizi bukadar seviyorsa bulusturun onlari daha nisan olmadan gerisi onlara kalmis birsey magdem kkadar seviyorlar aileleri dinlemesinler ailede mutlu etmiyormus demekki degilmi canim benim hem onlar ilerde kabullenir mecburen :) durumu bukadar dramatize etmelerine gerek yok bence

Kuzum yeminle gözlerim doldu:KK43::KK43:
İçim nasıl sızladı anlatamam:cry::cry:
O çocuğada yazıklar olsun sevdiğinin yanında duramamışş..
zırıl zırıl çocuk gibi ağlar mı erkek adam..
Ahh yavrum arkadaşına nasıl üzüldüm..
İnşAllah Rabbim gönlünü ferahlatır unutturur onu..

Yalnız doktorada kafam takıldı ailede herkes eski çocuğu konuşuyor babası yanlışlıkla onun ismiyle hitap ediyor fln ama doktordan hiç ses çıkmıyorsa içinde biriktiriyor demektir evlenincede kıza patlaması kesindir...
Dikkat edin yani çok sessiz olmakta çok iyi bir şey değil..
Bu arada doktorda pek aşık değil gibi sanki olmazsa bitirir fln demiş arkadaşın çünkü..

Balımm :KK15:
Valla bende yazarken gözlerim doldu inan ki.
Şaka gibi bir durum çok üzülüyorum.
Doktor eski sevgilisinin ismini bilmiyor ama kızın facesinden girip bakmıştı hatta aranan listesinin en başında olduğu için şüphelenip çocuğu engellemişti haftalar sonra arkadaşım anladı.
Doktor arkadaşımın gözünün içine bakıyor çok seviyor ama bilmiyorum neden öyle dediğini arkadaşımın :(
Böyle sevenleri ayıran insanlar inş hiç mutlu olamazlar.
1 yıl direndi bunlar kopamadılar hatta bu çocukla tanışmadan bi kaç ay önce o çocuk arkadaşıma sana çok haksızlık yaptım hakkını helal et falan demişti öyle kısa bi süre konuşmaya başlamışalrdı sonra çocuk arkadaşıma yaza evlenelim demişti ama arkadaşım kabul etmemişti.
Bana yaşattıkları aklıma geldi yapamazdım bu kadar gurursuz olamazdım falan demişti.
Sonra bu çocukla tanıştılar öyle başladılar tatlım.
Yani kısa süre öncesinde de bi konuşma durumları olmuştu ama arkadaşım benim için çok kıymetlisin yaşattığın her acının bile bende değeri büyük seni unutmamın imkanı yok ama bir daha konuşmayalım falan demişti.

eVET KUZUM ACI ÇEKİYOR, SİGARA KOKUSU ALSA ÖKSÜRÜĞE BOĞULAN KIZ HAFTALARDIR PAKET PAKET SİGARA İÇİYOR.
YENİ TERFİ ALDI GENÇ YAŞINDA BANKADA ÇOK İYİ BİR POZİSYONA GELDİ AMA ONUDA KAYBEDECEK KENDİNİ İŞİNE VEREMİYOR.
AY BİLMİYORUM YA :KK43:

3 senede neden içinde bu kadar bitiremiyor kuzum ya çok mu derin yaşadıkları :KK51:İnsan 1 ay çeker bilemedin 1 sene 3 sene tekrardan gündeme gelmesi üzücü bence nişanlanıyor diye hatırladı olmayacağını bildiği halde kendine eziyet etmekten başka ne işe yarar ki hatırlamak:KK43:

Kuzum ah kuzum :KK43:
Valla bütün motivasyonum yerlerde çok üzülüyorum :KK43:
Gerdek gecesini geçtim, nişanlacağı kişiyi sadece 1 kez öpmüş onu anlatırken bile ağla ağla öldü.
Sarılırken bile o aklıma geliyor, sanki özlem gideriyormuşum onunla gibi hissediyorum dedi.
Kızın psikolojisi yerinde değil benim kız kardeşim hiç olmadı onu o yerde görüyorum ve kendini resmen hayal dünyasının içine koydu, sarılırken eski sevgilisini düşünmesi ne demek sanki ona sarılıyormuşum gibi dedi.
Şok oldum gözlerim doldu.
Biraz sosyal aktivitelerimizi artırsak nasıl olur bilmiyorum
Kısa sürede iyi bi psikolok nasıl bulacağız bide onca nişan telaşı içinde hangi ara gidecek.
Zten kesin nişanlacağım diyor.
Ama çevre faktörü çok büyük bundan eminim çekiniyor böcüğüm :KK43:

Öyle ama dünyanın sonu değil ki bu , hayatının nasıl mahvolacağını anlat hatta burada ki yazıları okut sen ona, kendini düşünmüyorsa karşısındakinin hayallerini yıkmasın bari, bence de biraz sosyal aktiviteye ihtiyacı var, kurslar yeni çevre arkadaşlar vs..., bir çoğumuz bu yollardan geçtik, zamanında ben bunu denedim ve doping gibi birşey oluyor dünya senin etrafında dönüyor gibi his oluyor, boş zaman bulamayınca üzülmeye de pek vakit kalmıyor, öncelikle müzikten vazgeçmeli, yada müzik tarzını değiştirmeli, bunu bir tek kendisi başarabilir isterse seninde yapabilceğin pek bişey yok kuzum bu durumda...

Özgecim öncellikle kesinlikle nisanlanmasin bir insani ümitlendirmek hayatini yakmak.hic hos degil hayir kinamiyorum sen arkadasina cok deger veriyorsan oglanin yakin arkadaslarini ara anlat durumu bilsinler bi ortak noktaya varin eger oglanda kizi bukadar seviyorsa bulusturun onlari daha nisan olmadan gerisi onlara kalmis birsey magdem kkadar seviyorlar aileleri dinlemesinler ailede mutlu etmiyormus demekki degilmi canim benim hem onlar ilerde kabullenir mecburen :) durumu bukadar dramatize etmelerine gerek yok bence

Canım merhaba.
Eski sevgilisi, arkadaşım bu çocukla tanışmadan önce af dilemişti yaza evlenelim çok pişmanım ailemin sözünü dinlediğim için falan demişti.
Kısa süre konuşmuşlardı sonra bana yaşattıkları aklıma geliyor falan demişti konuşmayı kesmişlerdi.
Arkadaşım kesin olarak istemiyor onu ama gururundan maalesef.
Yaptığı çok yanlış ama gerçekten o kadar melek gibi biriki laf söyleyemiyorum bile.
Şunu başkası yapsa çok sinirlenirdim ama onun kalbinin güzelliğini biliyorum bu hayatına aldığı 2. kişi :(

3 senede neden içinde bu kadar bitiremiyor kuzum ya çok mu derin yaşadıkları :KK51:İnsan 1 ay çeker bilemedin 1 sene 3 sene tekrardan gündeme gelmesi üzücü bence nişanlanıyor diye hatırladı olmayacağını bildiği halde kendine eziyet etmekten başka ne işe yarar ki hatırlamak:KK43:

Banada öyle geliyor yavrucum.
Çünkü bu çocuktan önce o kadar aklına gelmezdi ne zaman bu doktor hayatına girdi onu hatırlamaya daha sık başladı.
Akşam yanına gideyim madem ya :(

unutmadıysa nişanlsına neden umut verip evlilik adımı atmış o zaman
o kadar üzülen biri biriyle çıkıp evlilik planları yapmaz

şimdiden böyle ya evlenince nasıl olucak o adamında mutsuz edicek bence nişanlısına daha yazık

Öyle ama dünyanın sonu değil ki bu , hayatının nasıl mahvolacağını anlat hatta burada ki yazıları okut sen ona, kendini düşünmüyorsa karşısındakinin hayallerini yıkmasın bari, bence de biraz sosyal aktiviteye ihtiyacı var, kurslar yeni çevre arkadaşlar vs..., bir çoğumuz bu yollardan geçtik, zamanında ben bunu denedim ve doping gibi birşey oluyor dünya senin etrafında dönüyor gibi his oluyor, boş zaman bulamayınca üzülmeye de pek vakit kalmıyor, öncelikle müzikten vazgeçmeli, yada müzik tarzını değiştirmeli, bunu bir tek kendisi başarabilir isterse seninde yapabilceğin pek bişey yok kuzum bu durumda...

Haklısın aslında canım benim çünkü ne dediysem dinlemedi.
Kendi doğrusunu yapmaya devam ediyor.

Balımm :KK15:
Valla bende yazarken gözlerim doldu inan ki.
Şaka gibi bir durum çok üzülüyorum.
Doktor eski sevgilisinin ismini bilmiyor ama kızın facesinden girip bakmıştı hatta aranan listesinin en başında olduğu için şüphelenip çocuğu engellemişti haftalar sonra arkadaşım anladı.
Doktor arkadaşımın gözünün içine bakıyor çok seviyor ama bilmiyorum neden öyle dediğini arkadaşımın :KK43:
Böyle sevenleri ayıran insanlar inş hiç mutlu olamazlar.
1 yıl direndi bunlar kopamadılar hatta bu çocukla tanışmadan bi kaç ay önce o çocuk arkadaşıma sana çok haksızlık yaptım hakkını helal et falan demişti öyle kısa bi süre konuşmaya başlamışalrdı sonra çocuk arkadaşıma yaza evlenelim demişti ama arkadaşım kabul etmemişti.
Bana yaşattıkları aklıma geldi yapamazdım bu kadar gurursuz olamazdım falan demişti.
Sonra bu çocukla tanıştılar öyle başladılar tatlım.
Yani kısa süre öncesinde de bi konuşma durumları olmuştu ama arkadaşım benim için çok kıymetlisin yaşattığın her acının bile bende değeri büyük seni unutmamın imkanı yok ama bir daha konuşmayalım falan demişti.

Hmmm diğer çocuk evlenelim demişti yani ama arkadaşın kabul etmemiş..
E aile istemiyorken hem direnselerde ayrılıyor sonra evlenelim fln diyor bu ne yani kızla dalga mı geçiyor..
Kıza neler yaşattıysa artık evlenmeyide istemiyor onunla ama çok aşık unutamıyordao_O
Allah yardımcısı olsun valla ne diyim ama nişanlanacağı kişiyede yazık kuzum adamn birşeyden haberi yok..
Hiç kimse çok da sevse aklında bir başkası olan birisiyle evlenmek istemez..
Ne diyim başka bilemedim çaresizliğini okadar iyi anlıyorum ki canım elden bir şey gelmiyor.

Hmmm diğer çocuk evlenelim demişti yani ama arkadaşın kabul etmemiş..
E aile istemiyorken hem direnselerde ayrılıyor sonra evlenelim fln diyor bu ne yani kızla dalga mı geçiyor..
Kıza neler yaşattıysa artık evlenmeyide istemiyor onunla ama çok aşık unutamıyordao_O
Allah yardımcısı olsun valla ne diyim ama nişanlanacağı kişiyede yazık kuzum adamn birşeyden haberi yok..
Hiç kimse çok da sevse aklında bir başkası olan birisiyle evlenmek istemez..
Ne diyim başka bilemedim çaresizliğini okadar iyi anlıyorum ki canım elden bir şey gelmiyor.

Aynen kuzucum bide 3 yıl sonra geliyor evlenelim diyor ..
Sanki çocuk oyuncağı.
Akşam bi gidip konuşacağım ay düşünsene sevdiğimiz insanın aklında başkası var ne kötü bi durum çocuk için :(
Azıcık havalı ama iyi bir insan.
Ay bilemedim kuzum valla çok daraldım ya :(

Banada öyle geliyor yavrucum.
Çünkü bu çocuktan önce o kadar aklına gelmezdi ne zaman bu doktor hayatına girdi onu hatırlamaya daha sık başladı.
Akşam yanına gideyim madem ya :KK43:
Belki de unutturacak bu Doktor değildir baksana mutsuz unutsa unuturdu evlilik hazırlığına bile girişmişler nişanlanmamalı bence kuzum:KK43:

Bence arkadasınız gururu bir kenara bırakıp eski aşkına bir şans versin.
Bu nedir ya? Resmen işkence çekiyor. Aşkta gurur vs olmaz. Olursa o aşk olmaz..

Nisanlanacagi kisiye yazik. Once eski duygularini bitirsin sonra es derdine dussun sanki kovalayan mi var. Cok uzuldum nisanlanacagi kisi icin umarim cani yanmaz o kisinin

Koskoca insanlar mezhep garki nedir yahu cok yazik. Otursun o zaman yerine iki kisinin cani yaniyor ucuncunun de canini yakmasin

artık oluru yoksa nişanlısını sevmeye çalışsın unutmak istemediği için unutmuyo bi istese yine aşık olur

siz yardım edemezsiniz ki, mutsuzluğu kalıcı hale gelmiş, keşke durumu yeni nişanlı bilse bakalım ister mi böyle bir aşka dahil olmayı ama bu nişanlıdan da ayrılırsa sanki daha mutsuz olur gibi.
off zor durum ve ayrılık acısı çok uzun sürmüş. keşke atlatmadan yeni bir hayata başlamasa.

Bence secdigi cocuga gitsin, ikisi de yetiskinler, evlenmek icin ille de aile rizasi gerekmiyor. Evlenip mutlu olsunlar, evlatlarinin mutlulugunu gorunce ailesi de yumusar.

Yani nisanlisini sevememis, yapacak bir sey yok. Onune bakmayi da becerememis, eski sevgili de onu seviyorsa burda yapilacak en mantikli sey kavusmak bence, gecin psikologu falan derim. Durum caresiz bir durum degil ki.

Ille de nisanlanacagim ne demek, arkadasiniz cok zayif karakterli. Elalem ne der, ailem ne der, bilmem kim ne der yuzunden hayatini mahvedecek. Kimseyi umursamadan gitsin sevdigine , hayatini mahvetmesin.
Kiz gelin ne diyin sen? Kiminle evlensin?
Sevdigi kiza sahip cikamamis ib.e veletle mi?
Bazi şeyleri yazmak istemiyorum ama simdi yazasim geldi.
Ben ve esim arasinda ne kadar ucurum var bilseydiniz dudaklariniz ucuklardi.
Aramizda mezhep, irk farkililigi da var. Ki diger seylerin yaninda hic kalıyor.
Bütün bunlara ragmen esim ailesine 'ben bireyim, bu benim hayatim' diyip rest cekebildi. 30 yasinda bir devlet adami kimin tehlikeli olduğunu bilecek kapasitededir elbet.
Eee ne oldu? Aileye rest cekip nikahi basinca cehenneme mi gitti?
Herkes pasa pasa kabullendi.

Kızlar neredeyse çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir arkadaşım var çok temiz iyi kalpli biridir.
Yaklaşık 4 yıl süren bir ilişkisi vardı, tam üniden sonra evlenecekler derken ailesi mezhep farklılığını bahane ederek çocuğa benim yanımdayken arayıp, eğer o kızla evlenirsen evlatlıktan red ederim dedi ailesi.
Şok olmuştum böyle insanlar olamaz.
Aileleriyle tanışıyorlardı sadece arkadaşımın ünisinin bitmesini bekliyorlardı.
Neyse çocuk ailesinden dolayı arkadaşımdan ayrıldı.
Ayrılıklarının 3. senesi.
Arkadaşım yeni biri ile tanıştı 2 hafta sonra nişanları olacak.
İnanın kardeşim gibidir ve öyle temiz kalplidir ki.Huyunu suyunu davranışlarını biliyorum.
3 yıldır üstüne bi durgunluk çöktü, 3 yıl boyunca çektiği acılara bir ben şahidim.
Psikoloja bile gitti, normal bir filme giderdik kız ağlamaya başlardı.Her yerde gözleri dolu dolu gezerdi.
Her zaman onun yanında oldum destek olmaya çalıştım.
Son zamanlarda öyle garip ki sigara falan içmeye başladı, ne zaman evlerine gitsem duygusal müzikler dinliyor gözleri şiş yakalıyorum yine 3 yıl önceki o durgun ruh gibi hali var ağzını bıçak açmıyor.
Önceden aynı bankada çalışıyorduk hem çocukluk arkadaşım hemde iş arkadaşımdı geçen bankaya ziyaretine gittim fenalaşmış 5 dk önce hastahaneye götürdüler dedi arkadaşları.
Koştur koştur gittim gördüm falan uzanıyordu dinleniyordu doktor görünürde birşeyi yok bu aralar yoğun bir şekilde üzüldüğü birşey varmı falan diye sordu annesine.
Davranışları bana hala eski erkek arkadaşını unutmadığını gösteriyordu resmen o izlenimi alıyordum, onu yanlış anlamamı istemediği için söyleyemiyordu sanki bişeyleri.
Aynı sitede oturuyoruz ertesi gün işten geldim direk onlara gittim Pc odasının kapısına doğru çevriliydi kapıyı tıklatmamla açmam bir oldu o yüzden kapatmasına fırsat veremeden girdim içeri çocukla resimlerini silmemiş ona bakıyordu müzik açmış falan gözleri kan çanağı gibiydi :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Ben şoka girdim gözlerim doldu onun o halini hatırlayınca şuan.
Unutamamış kızlar :KK43:
Ben arkadaşıma ne öğüt vereceğim ne yapacağım bilmiyorum.
Çocukta yıllardır kimse ile birlikte olmadı.
Bi çok ortak arkadaşım var sırf aklı onda olduğu için hayatına kimseyi alamıyor diyor yakın arkadaşları.
İnanın ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok.
Sarıldı bana en az 15 dk aralıksız hıçkıra hıçkıra ağladı.
Ölüyorum ben falan diye.
Sakinleşince knuştuk biraz nişanlacağı kişiyi sevdiğini söylüyor iyi bir eş olacak iyi bir baba olacak ama aklımdan çıkmıyor o özge falan dedi.
Kızamıyorumda öyle kötü ki :KK43:
Nişan yerleri dahi tutuldu, nişanlacağım kesin hatta evleneceğim adamda o falan diyor ama canı yanarken bunu nasıl yapacak bilmiyorum.
N ediyeceğim bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen :KK43:
Kimsenin başına gelmeden anlayamaz bu yüzden kınamadan yorumlarınızı yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim
Çocuk çok sevseydi,ne olur olur vazgeçmez evlenirdi.Kız deli gibi sevseydi,bir başkasıyla nişan yapmaya kalkmazdı.Aradan 3 koca yıl geçmiş.3 yılda insanın fikirleri,zevkleri yaşı bile değişiyor ya.Bu kadar melankolikliği aşka sevgiye bağlayamıyorum ben.Tamamen saplantılı ruh hali.Tedaviye devam etsin.Nişanlanacağı çocuktan da ayrılsın.Yazık onun hayatını mahvetmesin.

Sanırım yaramı başkasıyla kapatabilirim zihniyetiyle başkasıyla nişanlandı ve tabi önceki sevdiğini unutamadı. Şimdi başkasıyla nişanlanması da ayrı bir dert olmuş eee sevdiğini unutamaması da bir dert...Dert üstüne dert gibi olmuş.Üzülüyorum böyle şeylere şimdi ailesi çok mu mutlu her ikisi de acı çekerken? Tabi ki destek olacaksınız ama ona sevdiğinden başkası ilaç gibi olamaz.Hiç olmayacak bir şeyse unutması da o kadar zor olacaktır. Bu arada sevdiğini ailesine karşı savunamayanlara da sinir oluyorum.Senin hayatın,senin sevdiğin...Kötü bir huyu yoksa ailene ne?

Sanırım yaramı başkasıyla kapatabilirim zihniyetiyle başkasıyla nişanlandı ve tabi önceki sevdiğini unutamadı. Şimdi başkasıyla nişanlanması da ayrı bir dert olmuş eee sevdiğini unutamaması da bir dert...Dert üstüne dert gibi olmuş.Üzülüyorum böyle şeylere şimdi ailesi çok mu mutlu her ikisi de acı çekerken? Tabi ki destek olacaksınız ama ona sevdiğinden başkası ilaç gibi olamaz.Hiç olmayacak bir şeyse unutması da o kadar zor olacaktır. Bu arada sevdiğini ailesine karşı savunamayanlara da sinir oluyorum.Senin hayatın,senin sevdiğin...Kötü bir huyu yoksa ailene ne?

Bunlar bu yüzden ayrılmışlardı en fazla bi kaç ay ayrı kalabildiler tekrar barışmışlardı o an çocuk benim yanımdaydı annesi aradı neredesin oğlum falan dedi oda annem biz barıştık onunla birlikteyim dedi mahsustan ayy annesini bi görsen neler saydı neler. Çocuk dedi anne istediğin kadar red et ben seviyorum bunun önemi yokmu dedi oda o zaman bizi unut falan dedi red ediyorum seni evlatlıktan dedi cafede oturuyorduk benim erkek arkadaşım o ben şoka girdim neyse çocuk suratlarına kapadı sonra babası aradı yalan atıyor annen çok kötü oldu tansiyonu düştü neden böyle yapıosun diye sonra birazda annesi teli aldı bağırmaya başladılar bi garip aile.
Ama annesi tam bi şeytandı yani babasının fikirlrini çok değiştiriyordu.
Ben o an şoka girmiştim zaten arkadaşım bu konuşmadan 10-15 dk sonra geldi şaşkınlığımı üzerimden atamamıştım söylemedim ona bile

Back
X