• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun için ne yapabilirim çok ama çok üzülüyorum :(

Yine de bi psikologa goturemezmisin arkadasini ? Psikolog yardimi almasi gerek.

Bi de su var ki eski sevgilisini unutmadigi halde baska biriyle nisanlanmasi dogru degil.

aklında ve kalbında baska biri varken o cocukla evlenmesi hayatta yapacagı en buyuk pısmanlıgı olur.. kendıne zaman vermeli arkadasın.. eger eskı sevgilisinden vazgecemıyorsa hep hatırlıyorsa nişanlanacagı kişiden ayrılması daha iyi olur. elalemın sozlerine bakmamalı.. onemli olan onun mutlulugu.. bu dunyaya bıkere gelıyoruz. sevmedigimiz biriyle evlenıp de hayatımızı zındana cevırmemek lazım

Kiz gelin ne diyin sen? Kiminle evlensin?
Sevdigi kiza sahip cikamamis ib.e veletle mi?
Bazi şeyleri yazmak istemiyorum ama simdi yazasim geldi.
Ben ve esim arasinda ne kadar ucurum var bilseydiniz dudaklariniz ucuklardi.
Aramizda mezhep, irk farkililigi da var. Ki diger seylerin yaninda hic kalıyor.
Bütün bunlara ragmen esim ailesine 'ben bireyim, bu benim hayatim' diyip rest cekebildi. 30 yasinda bir devlet adami kimin tehlikeli olduğunu bilecek kapasitededir elbet.
Eee ne oldu? Aileye rest cekip nikahi basinca cehenneme mi gitti?
Herkes pasa pasa kabullendi.

Valla canim gorumcem, haklisin aslinda. Ex ask da zayif karakterli.

Ote yandan ben bu kizin nisanlanmamasindan yanayim, belli ki sevmiyor. Eski sevgiliye donmese bile nisanlisindan ayrilmali.

Şuan evleneceği kişi mutluluğu hakediyordur eminimde ama arkadaşınız bu haldeyken emin olun o adamı mutlu edemez ki benden söylemesi madem bu kadar can ciğer çok sevdiğin arkadaşın al onu karşına ve açık açık konuş evliliğin ilk günleri güzel mutlu geçer ama ondan sonra her ikisi de çok mutsuz olur belliki arkadaşınız eski sevgilisini hala unutamamış bu şekilde evlenmesi çok anlamsız sonu kötü olur şuan evleneceği adama bunu yapmasın yada evlenicem illa ki diyorsa duygusal ruh halinden çıksın bi an evvel iyi olmaz hem onun için hem evleneceği adam için bana kalırsa yine diyorum al arkadaşını karşına ve konuş :KK43::KK14:

1 sene geçmiş olsa, fotoğrafları silmeyip açıp ağlasa tamam diycem ama; üzerinden 3 koca sene geçmiş. Hala ağlıyo,ama nişanlanmakta da diretiyor. Bence arkadaşınız ne istediğini bilmiyor. Çocuk muyuz artık? Ya biri olur hayatta ya biri. Neden nişanlanıcam ben seviyorum diyor ki? Kendi içinde neler yaşıyor bilemeyiz tabi ama, üzerinden bunca sene geçmiş bir şey için karar vermek bu kadar zor olmamalı. Olsaydı 3 sene önce olurdu, çocuk sahip çıkardı arkadaşına vs. Kimse de bu kadar acı çekmezdi. Bu saatten sonra her şeyi yeniden alevlendirmesin bence.

Bunlar bu yüzden ayrılmışlardı en fazla bi kaç ay ayrı kalabildiler tekrar barışmışlardı o an çocuk benim yanımdaydı annesi aradı neredesin oğlum falan dedi oda annem biz barıştık onunla birlikteyim dedi mahsustan ayy annesini bi görsen neler saydı neler. Çocuk dedi anne istediğin kadar red et ben seviyorum bunun önemi yokmu dedi oda o zaman bizi unut falan dedi red ediyorum seni evlatlıktan dedi cafede oturuyorduk benim erkek arkadaşım o ben şoka girdim neyse çocuk suratlarına kapadı sonra babası aradı yalan atıyor annen çok kötü oldu tansiyonu düştü neden böyle yapıosun diye sonra birazda annesi teli aldı bağırmaya başladılar bi garip aile.
Ama annesi tam bi şeytandı yani babasının fikirlrini çok değiştiriyordu.
Ben o an şoka girmiştim zaten arkadaşım bu konuşmadan 10-15 dk sonra geldi şaşkınlığımı üzerimden atamamıştım söylemedim ona bile
Bu konularda aileyi anlamak zor oluyor.Senin evladın sonuçta ee beee kadııııın sen mutlu olmasını istemez misin çocuğunun :63: Siz aileyle konuşamaz mısınız aracı olarak.Kıyamam yaa yazık gerçekten :(

Ben nisanliyi da anlayamadim, karsindaki sevmiyorsa, takmiyorsa gonulsuzse anlarsin. Yani kiz bu durumdaysa kesin anlarsin zaten, adam niye evlenmek istiyor, bunu cozemedim. Psikolojisinin bozuk oldugu bence acikca anlasiliyordur zaten, ben bu nisanliyi cozemedim.

arkadaşınızın pskolojisi çok bozulmuş.ben 7/24 eski sevgilisini düşündüğünü sanmıyorum.nişanlılılık hayatına yeni biri girmesi ona geçmişi hatırlatıyor olamalı bana göre yoksa bu kadar seven kişi asla başkasıyla dşünemez.eski sevgilisinin ailesinede dicek laf yok.niye kaçmamış bunlar zamanında çok mu büyük olay olurdu kan mı çıkardı allah etmesin hani öyleyse iyi yapmışlar kaçmamakla ama ailesi reddediyor diye bitirdiyese çok yazık çok var öyle sonradan barışan birazda zamanında kolaya kaçmış eski sevgilisi

Back
X