- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi catherinee
-
Adam olta atıyor herkese artık hangisi yemi tutarsa onu kapar.Anlamadım bunu.
Yok kadını tanımıyorum da ruh meselesine gelince herkes ona takılmış ama fotoğraflardan değil paylaştığı kitaplardan şiirlerden müziklerden falan gitti resitallerden falan etkilendim yani fotoğraf değil. Orda yanlış anlaşıldım.Cok mu gencsiniz? Daha once sevgiliniz olmadi mi? Çünkü gercekten belirli bir yas ve olgunlugun üstünde hicbir kadin, bir insanin fotoğraflarına bakip 'ruhundan etkilendim' gibi bir cümle kurmaz. Lutfen siz de biraz kendinize gelin. Daha temkinli adımlar atın. Insanlara bu denli guvenip kendinizi açmayın.
Bunun dışında fotografini begendigi kadini taniyor musunuz? Ne bileyim belki kuzeni, kankasi filandır?
Haklısınız ilişkimi keseceğim.Bir erkek nasıl karaktere sahip oldugunu begendigi fotolardan,takip ettigi kişilerden kolayca belli ediyor.Üst üste 8 fotosunu begenmesi bildigin o kişinin dikkatini çekmek için bir taktik.Ben yeni konuştugum birilerini instagramdan bu şekilde gözlemlerim bu tarz davranışlar beni tamamen sogutur ve ilişkimi keserim,hepte haklı çıktım bu konularda.Çocugu hiç sevmedim bence uzak durun.
Yok kadını tanımıyorum da ruh meselesine gelince herkes ona takılmış ama fotoğraflardan değil paylaştığı kitaplardan şiirlerden müziklerden falan gitti resitallerden falan etkilendim yani fotoğraf değil. Orda yanlış anlaşıldım.
İşin ilginci simdi yine baktim siz kim olduğunu biliyor musunuz deyince ama yok görünmüyor ya kız profili kapattı ya beğenisini geri çekti anlamadım kaç kere baktım yok az önce görünen şey şimdi görünmüyor. Evet ruh kelimesini yanlış kullandım sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederim.Bunlar ilgi alanıdır yine de ruhla ilgisi yok ki. Hobilerimiz uyuşuyor vs deseniz bu kadar tepki cekmezdi.
Cocuk zaten yazmiyor size anladığım kadariyla. Bence artık bir sey yazmayın siz de. Ama kadinin kim oldugunu bilmeden seri foto begenmis diye sapik ilan etmeye de gerek yok.
Bir madde de ben ekleyim;Sağduyunun sesi olacağım şimdi bu yorumumda.. Hazırsan başlıyorum.
1- İnstagram’da gördüğünün birinin ruhundan nasıl etkilenebiliyorsun? Ben yıllardır aynı yastığa baş koyduğum adamın ruhundan bile öyle pek etkilenmiyorum.
2- Boyunu posunu göz rengini sigara içip içmediğini sorması seninle samimi şekilde ilgilendiğini mi gösteriyor? Anket sorusu hepsi.
3- İnstagram’da devamlı kız fotoğrafı beğenen birine daha tanımadan güvenmeyi neden tercih edersin?
Son olarak tekrar kaçıcam ama:
4- Hiç tanımadığın birinden nasıl bu kadar etkilenebiliyorsun?
İstanbul'a yeni geldim. Pek arkadaşım yok. Zaten burda sosyalleşmek için çıksan trafikte bütün günün heba oluyor. Bu konuda safım işte. Hep aynısı oluyor. Sebebi sanırım derinden, lise zamanlarından geliyor. Aslında arkadaşsızlıktan da olmuyor bu etrafımda da var benimle ilgilenen ama ben nedense böylelerini buluyorum hep.Valla bana hiç naif ruhlu gibi gelmedi. Kendince kız profili çıkarıyor herif mankenlik ajanslarındaki gibi bir boydan bikinili fotoğraf istemediği kalmış. Üzüldüm senin adına, biraz yüz yüze sosyalleşsen, arkadaşların birileriyle tanıştırsa ne bileyim. Abaza olduğu buradan bile belli olan, yüz yüze dahi görmediğin bir elemana bu kadar kapılmana cidden üzüldüm.
Üzülme canım, boş ver yol ver gitsin sosyal medya hiç sağlıklı değil.... inşallah herşey gönlünce olur!!!Kızlar herkes yazıda aynı yere takılmış düzelttim sonuçta bir anlık hayal kırıklığıyla yazdım. Yanlış kullanmışım kelimeyi. Sizin sayenizde anladım teşekkür ederim size. Ben bu konularda çok safım maalesef hep böyle oluyor. Sanırım yalnız öleceğim. Bugün bir arkadaşım anlattı bir çocuk açılmış ona mektup yazmış, çok duygusal yazmış dedi. Kız reddetmiş onu istemiyorum dedi. Şimdi o kadar imrendim ki.. Bu zamana kadar bana hiç mektup yazan olmadı. Hiç.. Neden? O kadar seviyorum ki günümüzde böyle şeyleri mektup yazsın, şiir kitabı alsın, ne bileyim.. Şu an çok ağlamaklıyım ve kimseye de anlatmak istemiyorum. Size yazmış oldum en azından. Hepinize iyi geceler diliyorum.
Kızlar herkes yazıda aynı yere takılmış düzelttim sonuçta bir anlık hayal kırıklığıyla yazdım. Yanlış kullanmışım kelimeyi. Sizin sayenizde anladım teşekkür ederim size. Ben bu konularda çok safım maalesef hep böyle oluyor. Sanırım yalnız öleceğim. Bugün bir arkadaşım anlattı bir çocuk açılmış ona mektup yazmış, çok duygusal yazmış dedi. Kız reddetmiş onu istemiyorum dedi. Şimdi o kadar imrendim ki.. Bu zamana kadar bana hiç mektup yazan olmadı. Hiç.. Neden? O kadar seviyorum ki günümüzde böyle şeyleri mektup yazsın, şiir kitabı alsın, ne bileyim.. Şu an çok ağlamaklıyım ve kimseye de anlatmak istemiyorum. Size yazmış oldum en azından. Hepinize iyi geceler diliyorum.
Normal fotoğraf bir kızın 8 tane fotoğrafı öyle açık saçık manken fotoğrafı değil yani az öncede esmer güzeli diye birini takibe almış.O kisi arayis icinde mi desem...
Ne tur resimleri begendi ki bayan arkadaslari olabilir yani instagram Onun icin yapilmis like like like :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?