Onunla olmayı çok istiyorum <3

catherinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
354
249
103
Merhaba kızlar, ben instagramda ortak arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Normalde takip isteği onaylamam kız olsa bile profilim de gizli ama bunu onayladım bir an ne olacak dedim bastım. Ondan çok hoşlandım hobilerini çok sevdim. Sonra dikkatini çektim bir şekilde dm'den yazdı bana. Ben de birden ne diyeceğimi bilemedim hiç yaptığım şey değil normal 1 2 satır konuştuk rahatsız etmiş gibi hissetmiş ben yarın yazarım dedi. Yazmadı ama. Sonra benim çok sevdiğim bir şey paylasmis hikayede onu bahane ederek ben yazdım. Sonra konuştuk biraz. Her seyimi sordu yaşım boyum kilom sigara kullanıyor musun bile dedi.
Güzel konuştuk biraz, sizinle tanışmak istiyorum ciddiyim dedi. Fotoğraflarınızdan etkilendim dedi. Aslında ben onun ilgilendigi alanlardan etkilendim kitaplardan, konserlerden, çok etkilendiğim bir kitap vardı onu okuduğunu gördüm mesela. Paylaştığı şiirlerden.. O kadar benziyorduk ki neyse..
Asıl konuya gelirsek ben bunun ne yaptığını takip ediyorum nasıl bir adam diye az önce bir kızın 8 fotosunu beğenmiş. Art arda yani bu ne şimdi?
Henüz aramızda bir şey yok. Normal mi karsilamaliyim. Yoksa birakayim mı?
Ha bir de dünden önceki gün konuşmuştuk ondan sonra yazmadı daha yazmıyor.
Biliyorum bu pek mantıklı değil ama ben etkilendim olabilirdi bence. Begendigi fotolar öyle açık saçık değil normal yani ama böyle olunca..
Size yazmasam dert olacaktı içimde. Bence benden benim ondan etkilendiğim kadar etkilenmiyor. Bilmiyorum yaa. Ama onunla olmayı çok isterdim.

Son düzenleme:
Yani ben bu internet islerine guvenmiyorum zaten
Sana yazan adam berikine de yaziyordur
Tanimadiign, yuzunu gormedigin, sesini duymadigin birinden bu kadar hoslanmani anlayamiyorum
Ayni sekilde adam da yuzunu bile gormedigi olan birine yazdigi 2 satiri ciddiye almaz atbi, neden alsin ki ne seni taniyor ne aranizda bir bag var
Yanlis mi dusunuyorum?

Ciddiyim demekle ciddi olunmuyo...sanada der herkesede der aynisini.. ayrica hoslandigim kisi guzelligimdende etkilense hosuma giderdi.. ilk etapta ruha onem veren erkek cok azdir:) nerden biliosun ince ruhlu oldugunu? Instagramdan Adam neyi ne kdr gostermek isterse o kdrini gorursun sen, fazlasini degil!

Sağduyunun sesi olacağım şimdi bu yorumumda.. Hazırsan başlıyorum.

1- İnstagram’da gördüğünün birinin ruhundan nasıl etkilenebiliyorsun? Ben yıllardır aynı yastığa baş koyduğum adamın ruhundan bile öyle pek etkilenmiyorum.

2- Boyunu posunu göz rengini sigara içip içmediğini sorması seninle samimi şekilde ilgilendiğini mi gösteriyor? Anket sorusu hepsi.

3- İnstagram’da devamlı kız fotoğrafı beğenen birine daha tanımadan güvenmeyi neden tercih edersin?

Son olarak tekrar kaçıcam ama:
4- Hiç tanımadığın birinden nasıl bu kadar etkilenebiliyorsun?

Bi kaç fotodan adamın ruhunu nasıl anladınız da beğendiniz? Adam resmen herkese yazan bir tip belli.

Sosyal medya hesabı kullanmıyorum ama kullansaydım eğer birinin dikkatini çekmek seninle ilgileniyorum imajı vermek için birinin fotolarını üst üste beğenirdim herhalde. Adam kıza profilinde geziyorum beni farket mesajı vermiş gibi geldi.

simdi siz yazinca aklima geldi. Benim erkek arkadasimda bana aynen böyle söylemisti. Instagramda 3 tane resmini begenmistim (bu arada tanismiyorduk ama karsilasmistik, ortak arkadaslar vardi) öyle anlamis ondan etkilendigimi öyle adim atmisti. Mantikli

Ya aslında sürekli beğenmiyor. Kız belki bir akrabası hiçbir bilgiyi bilmiyorum. Belki de gerçekten asılıyor kıza. Tabi profili açık olanları görebiliyorum sadece. Kapalı olan kızlardan beğeniyorsa göremiyorum. Benim de 2 fotoğrafımı beğendi yazmadan önce ama fotoğraflar ben değildim Atatürk'tü. Çok da ayrıntı vermek istemiyorum. Okur falan bu erkeklerden her şey beklenir.

Yok bence bu sizin internnetten biriyle ilk konuşmanız bence. Acemiliğinize gelmiş etkilenmişsiniz. Yapmayın adamın tavırlarında güvenecek bir şey yok kendinizi kaptırmayın üzülürsünüz

Instadaki adamin ruhunu anlayip hemen sevebilmek nasil oluyor? Belli ki adam ucana kacana yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…