Onunla olmayı çok istiyorum <3

Normal fotoğraf bir kızın 8 tane fotoğrafı öyle açık saçık manken fotoğrafı değil yani öncede esmer güzeli diye birini takibe almis

Dedim gibi instagram Onun icin yapilmis. Bende begenirim Ama takip etmem O sahislari... Diger yazilarinida okudum. Eskiden asklar daha guzeli teknoloji cagindayiz artik Keske eskisi gibi kalsaydi. O Kendini bulunmaz hint kumasi mi zan ediyor. Bosver degmez uzme inan biri elbet karsina cikar demek ki zamani degil. Ansizin cikar...Kafani takma O Kendini agirdan satiyor erkek milleti iste.

Normal fotoğraf bir kızın 8 tane fotoğrafı öyle açık saçık manken fotoğrafı değil yani az öncede esmer güzeli diye birini takibe almış.

Höh abazaymış
Canımcım etrafında birileri olsa zaten boşlukta hissedip bu işlere sarmazdın
Nasıl , yok mu birileri etrafta

Teşekkür ederim canım yorumun için

Höh abazaymış
Canımcım etrafında birileri olsa zaten boşlukta hissedip bu işlere sarmazdın
Nasıl , yok mu birileri etrafta
Yok gibi cherry, biri vardı hatta önceden de konu açmıştım. Pek gönlüm yoktu ama şans verdim. Sonra bir türlü aşık olamadım. Ben tutku istiyorum biraz aşk istiyorum öyle düz bir adamdı. İstedim ki cebime bir şiir yazıp koysun, isterdim ki mektupla duygularını ortaya döksün, isterdim ki çok okusun, isterdim elinde balonlarla gelsin, eğer evlenecek olursak vals kursuna gidelim düğünde öyle dans ederiz dedim vals ne dedi? Ne bileyim ben böyle olmayayım en iyisi hata bende. O yüzden de yalnızım. Belki de ben fazla romantiğim. Onlarınki doğrusu..
Ha bu sadece sosyal medyada değil birebir tanıştığım zaman da böyle biri çıktı karşıma. Diyorum ya sorun bende herhalde.

Yok be yahuuu ben de aynıyım üstelik yaşça senden büyüğümdür.
Kel ve merhem der kaçarım :)

Belli ki herkesi ekleyen biri. Boyunu , kilonu sormasından zaten anlaman lazımdı ne derece ciddi olduğunu. Senin gibi konuştuğu kaç kişi daha vardır kimbilir? Sen de öylesine, sıkıntıdan konuşacaksan konuş ama sonunda üzülürüm, bağlanırım diyorsan uzak dur.

Ben anlamıyorum, sosyal medya üzerinden nasıl böyle yoğun duygular hissediliyor.
Kendinize daha gerçekçi insanlar ve onlara hissedeceğiniz duygular edinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…