Şampuan ve Saç Kremleri önyargı ile yaklaştığım otacı şampuan gerçekten harika çıktı

petunya_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
189
1
96
37
Ankara
sanırım denemediğim şampuan kalmadı bugüne kadar.saçlarım ince telli zaman zaman saç derim yok yağlanıyordu.hacimsiz ve sönük gözüküyorlardı saç dökülmesı dersen,z ayrı dert.otacı şampuana fiyatından dolayı önyargıyla yaklaştım hep .geçenlerde babam almış denemek istedim ve sonuç harika.otacı ısırgan özlü şampuan saçlarıma hacim verdi saç derim nasıl ferahladaı anlatamam.yeni bir kutu da elseve almıştım ama sanırım bir süre rafa kaldırıcam onudelikafadulden

işe yaradıga çok sevindim..
fiyatı nekadar pek ibu şampuanın..
aktarlardamı satılıo..

ben de dünya kadar para verip kuaförlerden alıyordum ama bitkisel şampuanlar bi başkaymış. otacı kullanmadım ama mecitefendi ısırgan özlü kullandım. gerçekten bi müddet sonra saçların canlandığını, dolgunlaştığını hissediyosun. otacının da 10 bitkili olanını merak ediyodum belki denerim

evet bende otacı kullanıyordum 7 8 ay kullandım sonradan pahalı gelmeye başladı bugün pantene aldım bakalım otacı kadar olabilcek mi:uhm:

evet bende otacı kullanıyordum 7 8 ay kullandım sonradan pahalı gelmeye başladı bugün pantene aldım bakalım otacı kadar olabilcek mi:uhm:

tatlım ben de lise zamanında çok pantene kullandım. ama şuan bi mesleki eğitimde öğretmenlik yapıyorum çok fazla kuaför öğrencim ve öğretmen arkadasım var ve kesinlikle panten kullanmayın diyolar. hatta ipek, hacı şakir kullanın ama panten kullanmayın diyolar. içinde suan ismi aklıma gelmeyen bi maddeden çok fazla varmış. ben de çok kişiden aynı şeyi duyunca söylemek istedim:kedi:

southside sana bişi sorcam...
dove nasıl peki onu öneriomusun..
daha doğrusu bu piyasa şampuanlarından hangisini öneriosun..

ısırgan özlüsünü bilmiyorum ama boyalı saçlar için olanı saçımı yumuşacık yapıyor..zemuszemus

canım kucuk kutusu 4 lıra cıvarlarında buyugude 6 bucuk lıra cıvarlarındaydı . gerçekten denemeye değer diye düşünüyorum.eger saclarınız cok kuru ise belki saç derinizi kurutabilir.benim saç derim yağlı uçlar kuru.sadece uçlarına da saç kremi uyguluyorum.banyoda saç kremi kullanmadığım zamanlar elseve veya glisin sıvı saç kreminden sıkıorum uçlarına..benim denemediğim şampuan kalmadı .bioblasda fena değil.

tatlım ben tamamen kozmetik şampuanları bi kenara bıraktım. dove benim saçıı çok sertleştirmişti bi daha almamıştım.kesinlikle bitkisel şampuan, ama hangisi dersen herkesin saç yapısı farklı olduğu için herkese aynı şampuan iyi gelmiyor. ben dfn garlı ve mecit efendi kullandım. mecitefendinin ısırgan özlüsü favorim.
saç için çok uğraşmış biriyim, şuan elimde loreal absolut serisi ve bc bonacure serisi var, dünyanın parasını verdim ama yaptığım yağ karışımları ve bitkisel şampuanlarla saman gibi olmuş saçlarımı kurtardım. aldığım pahalı ürünler de duruyor.

yok cnm içinde krem olmasına rağmen yağlanma sorunu yaşamadım ben ztn çok yumuşak formüllü bi şampuan yağlandıracağını sanmıyorum..

teşekkürler canım bitince onu da deneyeceğim.diğer şampuanlar gibi saçtan çıkmaması gibi bir durum yok kolayca durulanıyor. saçlar uzatacağına dair suan bir gözlemim yok çünkü daha bir ay olmadı.ama daha sağlıklı olduğuna eminim.deneyimlerime dayanarak badem yağı sürmek saçı uzatıyor.ben haftada bir kere saç diplerine badem yağı sürüyorum.

hmmm pekı nasl kullanyrsn badem yağını cnm anlatr msn

hmmm pekı nasl kullanyrsn badem yağını cnm anlatr msn

canım badem yağını bir kapak kadar saçımın diplerine iyice yediriorum kuru saça. ben diğer kısımlara sürmüyorum sadece diplerine. benim tepe bölgemde dökülme çok olduğu için oralara daha fazla sürüyorum .daha sonra eşarpla sarıyorum başımı güzelce 1-2 saat bekliyorum sonrada yıkıyorum banyoda.alışkanlık haline getirirsen saçındaki değişikliği anlıyorsun.

hemen yarn denıyrm cnm gercktn cok sağol peki sen kaç gunde 1 uyguluyrsn

canım ne zaman müsait olursam oyle yapıyorum pek duzenlı yaptgm soylenemez ama genelleme ypacak olursak haftada bır veya ıkı kez yapıyorum.. bu arada vitaminsizlikten saçlar çok fazla dökülüyor.vitamin kullandığımda duruyor saç dökülmem ve daha hızlı uzuyor.arkadasın dedıgı gıbı pekmez ıyı gelır demir deposu çünkü.bu arada arı polenini de araştır netten.ben bir ara onu da kullandım çok ıyı geldi.arı poleni saça çok ıyı gelıyor

evet vtmnszlk kötu yapıyo sacı ama vıtmn hapıda kullnmak ıstmyrm sen hangi vtmnı kullnysn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…