- Konu Sahibi petunya_87
-
evet bende otacı kullanıyordum 7 8 ay kullandım sonradan pahalı gelmeye başladı bugün pantene aldım bakalım otacı kadar olabilcek mi:uhm:
ısırgan özlüsünü bilmiyorum ama boyalı saçlar için olanı saçımı yumuşacık yapıyor..zemuszemus
işe yaradıga çok sevindim..
fiyatı nekadar pek ibu şampuanın..
aktarlardamı satılıo..
ayşegül benimde saçımda boya var.boylalı saçlar için olanı saçı yağlandırmıyor mu?
yok cnm içinde krem olmasına rağmen yağlanma sorunu yaşamadım ben ztn çok yumuşak formüllü bi şampuan yağlandıracağını sanmıyorum..
teşekkürler canım bitince onu da deneyeceğim.diğer şampuanlar gibi saçtan çıkmaması gibi bir durum yok kolayca durulanıyor. saçlar uzatacağına dair suan bir gözlemim yok çünkü daha bir ay olmadı.ama daha sağlıklı olduğuna eminim.deneyimlerime dayanarak badem yağı sürmek saçı uzatıyor.ben haftada bir kere saç diplerine badem yağı sürüyorum.
hmmm pekı nasl kullanyrsn badem yağını cnm anlatr msn
canım badem yağını bir kapak kadar saçımın diplerine iyice yediriorum kuru saça. ben diğer kısımlara sürmüyorum sadece diplerine. benim tepe bölgemde dökülme çok olduğu için oralara daha fazla sürüyorum .daha sonra eşarpla sarıyorum başımı güzelce 1-2 saat bekliyorum sonrada yıkıyorum banyoda.alışkanlık haline getirirsen saçındaki değişikliği anlıyorsun.
ya arkadaşlar peki saçın hızlı uzamasına feln yardımcı oluyor mu??
canım ne zaman müsait olursam oyle yapıyorum pek duzenlı yaptgm soylenemez ama genelleme ypacak olursak haftada bır veya ıkı kez yapıyorum.. bu arada vitaminsizlikten saçlar çok fazla dökülüyor.vitamin kullandığımda duruyor saç dökülmem ve daha hızlı uzuyor.arkadasın dedıgı gıbı pekmez ıyı gelır demir deposu çünkü.bu arada arı polenini de araştır netten.ben bir ara onu da kullandım çok ıyı geldi.arı poleni saça çok ıyı gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?