- Konu Sahibi petunya_87
-
bi dönem kan değerlerim düşük olduğu için pekmez içiyodum o ara saçlarımda hızlı bi uzama olmuştu belki işine yarar yerimseniben
evet vtmnszlk kötu yapıyo sacı ama vıtmn hapıda kullnmak ıstmyrm sen hangi vtmnı kullnysn
ben one a dy maximum kullanıyorukm
hmmm evet aslnda en iyilerdn bitanesi ama hem doktr kontrlnde almk gerekıyo hemde kilo aldırıyo dıyorlar yaa en cok kılodan korkyrmmsen aldn mı kılo veya kaçö ay kullandın>?>
evet geçekten kendimi iyi hissettiriyor bu vitamin.ben mayıs haziran iki ay kullandım.2 ay ara verdim bu hafta yine başladım.kılo aldırdıgını sanmıyorum ya cok fazla.zayıf bünyeli olan herkesin kullanması lazım bana kalırsa. malum kışa giriyoruz gribal enfeksıyonlar kapımızda:mafoldumben
Bende OTACI nın NATURWAY SARIMSAKLI ŞAMPUANInı kullanıyorum, Gratis promosyonlarıyla denemiştim, siteden yaptığım birkaç araştırma sonucu iyi yorumları okuyunca almaya karar verdim, bir şişesi 17,00TL epey gidiyor. Hint kınasından yıpranan saçlarımı düzeltti tavsiye derim.
iki aydır kullanıyordum çok beğendim ve tavsiye etmiştim ancak vazgeçtim ilk haftalar cok guzeldi yipranan saclarimi duzeltti ancak iki ayin sonunda avuc avuc dökülmeye başladı saçlarım. Baska bir urun karistirmadigimdan otacı dan supheleniyorum. Uzun vadede verimli olmadi bende. Bugün tresan isirgan otlu sampuan aldım 500ml icine de 5 ampul bemiks ve 8 kapsül (kapsulden kastım hap seklindeydi evigen bulamadım) Evitamini kırdım. Bir de öyle deneyecegim bitene kadar bakalim. Bugün ilk kez yıkadım daha belirgin degisim yok tabi olursa yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?