Şampuan ve Saç Kremleri önyargı ile yaklaştığım otacı şampuan gerçekten harika çıktı

bi dönem kan değerlerim düşük olduğu için pekmez içiyodum o ara saçlarımda hızlı bi uzama olmuştu belki işine yarar yerimseniben

pekmezi babaannem kendi yapıyo doğal olrk ama bana pekmezler hep ağız gelıyo ne blymm yaa ama içmeye baslıyrmm hemn hepsını yaprsm sacm cbk uzar sanrm yardmn ıcın sağol

hmmm evet aslnda en iyilerdn bitanesi ama hem doktr kontrlnde almk gerekıyo hemde kilo aldırıyo dıyorlar yaa en cok kılodan korkyrmm sen aldn mı kılo veya kaçö ay kullandın>?>

evet geçekten kendimi iyi hissettiriyor bu vitamin.ben mayıs haziran iki ay kullandım.2 ay ara verdim bu hafta yine başladım.kılo aldırdıgını sanmıyorum ya cok fazla.zayıf bünyeli olan herkesin kullanması lazım bana kalırsa. malum kışa giriyoruz gribal enfeksıyonlar kapımızda:mafoldumben

ahh canımcımm sorma grbl enf kapımızda haklısn :) şahsen ben yılın ilk hastalıgını geçiryrmm sanırım başlamam lazımm etle balkla hiç arm olmaz süt içmem yoğrt peynr de ara sıra işte :) kullanmaya baslamlymm hem saçlarmda uzar kaydirigubbakcemile3

Otacı ısırgan otu ozlu sampuan tam bir fiyasko. Saclarımı agırlastırdı ve yaglandırdı. Ayrıyetten kokusuda duyulmuyor sacta.
Otacı 10 bıtkı ozlu sampuanı, guzel yalnız. Kokusu daha belirgin en azından.

nerdeyse bütün şampuanları denemiş olan ben:) sadece otacıdan memnun kaldım:)sonuçta bir kalite olduğunu hissediyor insan:44:

Bahsettiğiniz Otacı eczaneden mi yoksa aktardan mı? Hangisi gerçek otacı bilemiyorum. Biri yardımcı olabilir mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende OTACI nın NATURWAY SARIMSAKLI ŞAMPUANInı kullanıyorum, Gratis promosyonlarıyla denemiştim, siteden yaptığım birkaç araştırma sonucu iyi yorumları okuyunca almaya karar verdim, bir şişesi 17,00TL epey gidiyor. Hint kınasından yıpranan saçlarımı düzeltti tavsiye derim.

otacıyı bende denemek istiyorum zaman geçmiş uzun süreden sonra etkisi ne oldu ? :) saçım kuru hangisini önerirsiniz

iki aydır kullanıyordum çok beğendim ve tavsiye etmiştim ancak vazgeçtim ilk haftalar cok guzeldi yipranan saclarimi duzeltti ancak iki ayin sonunda avuc avuc dökülmeye başladı saçlarım. Baska bir urun karistirmadigimdan otacı dan supheleniyorum. Uzun vadede verimli olmadi bende. Bugün tresan isirgan otlu sampuan aldım 500ml icine de 5 ampul bemiks ve 8 kapsül (kapsulden kastım hap seklindeydi evigen bulamadım) Evitamini kırdım. Bir de öyle deneyecegim bitene kadar bakalim. Bugün ilk kez yıkadım daha belirgin degisim yok tabi olursa yazarım

Bende otacının şampuan ve saç kremini kullanıyorum. çok memnunum. saç dökülmeme iyi geldi.

ben de tresan ve otacı kullanıyorum.otacı bitti şimdi tekrar tresan aldım ben memnunum.

otacı yı bir müddet ben de kullandım, ben de memnun kalmıştım gerçekten beğendiğim şampuanlar arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…