Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

feverand bugun emre beyle ön görüşmen vardı nasıl gectı neler konustunz çok meraktayım pazartesı de benım var bakalım hayırlısı

arkadaşlar yeni fotoğraf ekledim önceki-sonraki hali şeklinde burun ve çene farkı görülüyor. çok soran oldu kıramadığım için resmi kısa süreliğine yükledim

Arkadaşlar bir şey sorucam, ilk ameliyatı açık teknikle olup başarısız geçen bir burun ameliyatı, gereken süre beklenilse bile ikinci ameliyat riskli midir acabaa? (

neladora ameliyattan sonra iki aya kadr solarium yasak bende sormusdum onuu...

Ooof iki aymi !! ameliyattan önce baya solariuma girmeliyim ozaman. Canim senin ameliyatindan iki ay gectimi, ve solariuma girdinmi ameliyattan sonra ? Korkuyorumn aslinda birsey olurmu diye.. hissetme veya burunda birsey olmuyor demiCADIARZU

Ooof iki aymi !! ameliyattan önce baya solariuma girmeliyim ozaman. Canim senin ameliyatindan iki ay gectimi, ve solariuma girdinmi ameliyattan sonra ? Korkuyorumn aslinda birsey olurmu diye.. hissetme veya burunda birsey olmuyor demiCADIARZU

şişer burnun uf olur:)drit i solarium:))

Son düzenleme:

ahaha aynen bende ameliyattan önce baya bii girdim iki ay giremicem diye..kara kara ameliyat olmusdum :) ve bende simdi iki ayi gecti ama acikcasi korkuyorum girmeye burnum sicak dus alinca bile sisiyo ve cildim hala hassas oyüzden biraz daha beklicem heralde...bembeyaz oldm ama olsun burnumdan önemli degil kaydirigubbakcemile2

kızlar emre bey amelıyatları daha çok hangı teknıkte yapıor acık mı kapalı mı? buarada ameelıyat olan arkadaslar hangı teknıkte olduklarını ve sonrasında yasadıkları sureclerden bahsederselerse çok ıyı olur yaaaaa

Arkadaşlar aranızda burnu kalın derili (etli)olupta ameliyat olan arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar aranızda burnu kalın derili (etli)olupta ameliyat olan arkadaşlar var mı?

Cnm evet ben varim.. Burnum kalin deriliydi, ucu top gibiydi burnum yuzume gore cok buyuktu, kemerim vardi. Içi bile bir karisikti Emre beyin soyledigine gore :) Etim varmis kiriklarim varmis hic farkinda bile degilmisim.. Ameliyat oldum.. burnum 2 ay gecmesine ragmen halen cok sis fakat kalin derililerde iyilesme suresi dahada uzun. bu yuzden bekliyorum hala 9. ayi :))-tatlicadiarzu-

feverand bugun emre beyle ön görüşmen vardı nasıl gectı neler konustunz çok meraktayım pazartesı de benım var bakalım hayırlısı

canım dün görüşmem vardı ama babamın acil bi işi çıktı gidemedik iptal ettirdim haftaya cumartesiye aldırdım. bi hafta daha ileriye kaydı cokta uzatmak ıstemıyorum bayramdan önce ameliyatımı olup kurtulmak ıstıyorum hayırlısıyla ama kısmet işte. artık yarınki görüşmende biz senden haberler beklıyoruz canım opuyorumnanaktan

hmm ıyı bakalım ya ben çok heyecanlıyım yarın ıkıde gorusmem aslında ben senın gıbı erkenden olmıycam kesın kararımı versem daha yenı yıldan sonra olabılırım anacak ama yınde bıaran evvel gıdıp gorusmek gozumle gormek kulagımla duymak ıstyrm efsane emre beyi:)

cnm çok teşekkürler arkadaş olarakta eklemişsin baktım resimlerine.çok güzel olmuş ama şiş bayağı zamanla inince bence harika olucak.Emre bey ben herkese zaman verrirm seninki8 ay tam oturmada 2 yıl dedi :sinifsinif:

canım emre beye revizyon olacağım,ben de kalın deriliyim,arkadaşlık teklifi gönderdim canım kabul edersen sevinirim olumunekankayizsmile :kedi:

esocuum yorumlar için teşekkürler de senin dudaklar bile yeter burunu boşver delikafadulden

Arkdaşlar kalın ince olduğunu nerden anlıycaz ki?? Benim mesela damarlarım biraz burnumda bellidir ve cildim güneşe hassastır ince sanırım..Bir avantajmı ince derili olması??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…