kızlar yarın ön görüşmem var emre beyle heycandan bayılmak üzereyım hihoyyyt ve bende izledim dayanamayıp merakımı gidermek için. iyimi ettim kötümü ettim.bilemıyorum.ön görüşmede neler konuşulur içeriği ne olur biliyomusunuz kızlar? tek mi gitsem ailemlemi?
kizlar yeni resimler ekledm 4.ay
neladora ameliyattan sonra iki aya kadr solarium yasak bende sormusdum onuu...
Ooof iki aymi !! ameliyattan önce baya solariuma girmeliyim ozaman. Canim senin ameliyatindan iki ay gectimi, ve solariuma girdinmi ameliyattan sonra ? Korkuyorumn aslinda birsey olurmu diye.. hissetme veya burunda birsey olmuyor demiCADIARZU
Ooof iki aymi !! ameliyattan önce baya solariuma girmeliyim ozaman. Canim senin ameliyatindan iki ay gectimi, ve solariuma girdinmi ameliyattan sonra ? Korkuyorumn aslinda birsey olurmu diye.. hissetme veya burunda birsey olmuyor demiCADIARZU
Arkadaşlar aranızda burnu kalın derili (etli)olupta ameliyat olan arkadaşlar var mı?
feverand bugun emre beyle ön görüşmen vardı nasıl gectı neler konustunz çok meraktayım pazartesı de benım var bakalım hayırlısı
cnm birazdan ekliyorum resimleri bakabilirsin:)
canım dün görüşmem vardı ama babamın acil bi işi çıktı gidemedik iptal ettirdim haftaya cumartesiye aldırdım.bi hafta daha ileriye kaydı cokta uzatmak ıstemıyorum bayramdan önce ameliyatımı olup kurtulmak ıstıyorum hayırlısıyla ama kısmet işte. artık yarınki görüşmende biz senden haberler beklıyoruz canım opuyorumnanaktan
Cnm evet ben varim.. Burnum kalin deriliydi, ucu top gibiydi burnum yuzume gore cok buyuktu, kemerim vardi. Içi bile bir karisikti Emre beyin soyledigine gore :) Etim varmis kiriklarim varmis hic farkinda bile degilmisim.. Ameliyat oldum.. burnum 2 ay gecmesine ragmen halen cok sis fakat kalin derililerde iyilesme suresi dahada uzun. bu yuzden bekliyorum hala 9. ayi :))-tatlicadiarzu-
Cnm evet ben varim.. Burnum kalin deriliydi, ucu top gibiydi burnum yuzume gore cok buyuktu, kemerim vardi. Içi bile bir karisikti Emre beyin soyledigine gore :) Etim varmis kiriklarim varmis hic farkinda bile degilmisim.. Ameliyat oldum.. burnum 2 ay gecmesine ragmen halen cok sis fakat kalin derililerde iyilesme suresi dahada uzun. bu yuzden bekliyorum hala 9. ayi :))-tatlicadiarzu-
walla cok guzel olmus cnm burnun nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?