Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

aylardir burayi okuyorum ve son kararim emre bey kizlar benim sorunum yurtdisindan gelicem ve 15 günden fazla izin vermiyor is yerim gercekten 15 gün yetiyormu ameliyat ve kontroller icin?

yeter sanırım.yurtdışından gelen arkadaşlar 10günlüğüne falan geliyolar genelde

Ben de revizyon olmayı istiyorum. İlk ameliyattan biliyorum aslında yeter ama yinede 3 hafta ideal gibi geliyo bana. Yani 3. hafta bantla dolaşırsın ve ağır işler yapamassın.

İnce derili bir burun avantaj ama ben çook ince derili bir burna sahip olduğum için doktorlar tarafından bana söylenen,hata olursa çok kolay farkedilebileceği,şişlikler indikçe burnun iskelet yapısının ortaya çıkabileceği bu yüzden ameliyat sırasında organın çok iyi kamufle edilmesi gerektiği idi.Benim durumumda olmanızı istemem açıkcası,pek te sanmıyorum.Normal deri inceliğine sahip olan bir burunla alınan sonuç çok daha fazla tatminkardır.Bu yönde bilgilendirildim.

Son düzenleme:
kafayi yemis dusler nickli arkadasim ben ozel mesaj yazmiyorum 50 mesaja daha ulasamagim :) yazdiklarin icin cok tesekkur ederim....sanada gecmis olsun umarim seninde burunusun istedigin gibi olmustur..

Arkdaşlar kalın ince olduğunu nerden anlıycaz ki?? Benim mesela damarlarım biraz burnumda bellidir ve cildim güneşe hassastır ince sanırım..Bir avantajmı ince derili olması??

çok ince olması da bi dezavantaj.. cunku bu sefer ufak hataları bile daha belirgin gosterebiliyo ince deri.. doktorlarin ideal dedigi deri ne cok kalın ne cok ince ..

kızlar bugun emre beyle ön görüşmeye gittim nasıl gectı sorarssanız ıyıydı sanırım ama bıraz yogundu ve zaman kısıtlı oldugundan fazla özverılı davranamadı gıbı geldı bana yada bılmıorum ben burda okuduklarımdan sonra beklenti duzeyım de çok yuksek oldugu ıcın oyle hıssetmıs de olabılırım, bugunku gorusmeden sonra kesın kararım emre bey olcak dıe dusunuodum ama ole net nı karar veremedım açıkçası aklımda olan bı ıkı doktorla daha goruscem oyle bı karar alcam ama yanlış anlasılmasın ınsan guven veren bı havası onu hıssetım ama bılmıorum eksık olan bısıler vardı sankıS:

Cnm eğer aklında başka dr varsa muhakkak onunlada görüş.Çünkü bu senin hayatında verdiğin en önemli kararlardan biri ve asla aklında acaba bırakma.bu ameliyatı Emre beyde ol yada x dr ol diye asla yönlendirme söz konusu olamaz olmamalı. fakat yaşayan biri olarakta şunu söylemek istiyorum ilk görüşmede aynı şeyi hissettim.beklentileri yüksek tuttuk galiba burdaki kızlar burunlarından menun kalınca şişirdilermi acaba diye bile düşündüm.Ama 2.görüşmede herşey daha farklıydı.Burda bahsedilen Emre beyle tanıştık :) İlk görüşme biraz tanışma havasında geçiyor.İlk görüşmeye takılma ama muhakka altarnetif dr varsa onlada görüş içine kim sinerse ona ol.

Kafayı yemiş düşler nıckli arkadaşım bende baktım resimlere harika olmuş yüzüne inanılmaz yakışmış.

yuksek beklenti ne anlamis deilim..ikna edebilme yetenei mi?cok konusuo derim hosuma gitmez az ve øz konusuo derim hosuma gider... herkese gore farkli.. gunde kac kisiyle gorusuo biraz anlayis lutfen!!

Kafayı yemiş düşler nıckli arkadaşım bende baktım resimlere harika olmuş yüzüne inanılmaz yakışmış.

teşekkür ederim tuğbacıım, seninki de aynen öyle =)
bu arada yanlış anlaşılmasın ben emre beyin hastası değilim =)
ama onun tarzını da genelde beğeniyorum, başarılı bir doktor bence

Son düzenleme:
teşekkur edrım çok olgun bakıosun bencede oyle zaten ben olumsuz bı durum vardı falan demek ıstemedım sanırım bu konu bızlerı çok hassas bı psıkolojıye sokuo karşıdan çok fazla sey beklıoruz zaten soyledıgım gıbı kendı psıkolojımden kaynaklandıgını dusunuyrm bugunku hıssımın yoksa emre bey gayet acıklayıcıydı. bıde tabı bu öngörüşmeydi onun gercekten hastası oldugumda mutlaka daha sıcak daha içten ve daha ılgılı davranacaktır bundan şüphe etmeıorum zaten bugun çok yogundu.. ama tabıkı aklaımdakaı bı ıkı doktorla daha gorüşücem sonuc hangısı olur tam olarak bılmıorum ama emre bey yınede benım ıcın en güçlü adaylardan bırı çünkü cerrahlığına çok guvenıyorum açıkçası..

yuksek beklenti ne anlamis deilim..ikna edebilme yetenei mi?cok konusuo derim hosuma gitmez az ve øz konusuo derim hosuma gider... herkese gore farkli.. gunde kac kisiyle gorusuo biraz anlayis lutfen!!

dıkkat ettıysen bugun emre beyın yogun oldugundan bahsettım ve ayrıca kendı psıkolojımle alakalı bısey olabılılecegını de soledım burda sevgılı doktor beye anlayıssızlık yaptıgımı dusunmuyorum çünkü eleştırel yada tenkit edici en küçük bi ifadem olmadı.. burası duygu, dusunce ve hıslerımızı paylaşamamız için varolan bıseyse tabıkı bende bunları solıcmm yoksa buranın bı anlamı kalmazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…