kafayi yemis dusler nickli arkadasim ben ozel mesaj yazmiyorum 50 mesaja daha ulasamagim :) yazdiklarin icin cok tesekkur ederim....sanada gecmis olsun umarim seninde burunusun istedigin gibi olmustur..
Arkdaşlar kalın ince olduğunu nerden anlıycaz ki?? Benim mesela damarlarım biraz burnumda bellidir ve cildim güneşe hassastır ince sanırım..Bir avantajmı ince derili olması??
Cnm eğer aklında başka dr varsa muhakkak onunlada görüş.Çünkü bu senin hayatında verdiğin en önemli kararlardan biri ve asla aklında acaba bırakma.bu ameliyatı Emre beyde ol yada x dr ol diye asla yönlendirme söz konusu olamaz olmamalı. fakat yaşayan biri olarakta şunu söylemek istiyorum ilk görüşmede aynı şeyi hissettim.beklentileri yüksek tuttuk galiba burdaki kızlar burunlarından menun kalınca şişirdilermi acaba diye bile düşündüm.Ama 2.görüşmede herşey daha farklıydı.Burda bahsedilen Emre beyle tanıştık :) İlk görüşme biraz tanışma havasında geçiyor.İlk görüşmeye takılma ama muhakka altarnetif dr varsa onlada görüş içine kim sinerse ona ol.kızlar bugun emre beyle ön görüşmeye gittim nasıl gectı sorarssanız ıyıydı sanırım ama bıraz yogundu ve zaman kısıtlı oldugundan fazla özverılı davranamadı gıbı geldı bana yada bılmıorum ben burda okuduklarımdan sonra beklenti duzeyım de çok yuksek oldugu ıcın oyle hıssetmıs de olabılırım, bugunku gorusmeden sonra kesın kararım emre bey olcak dıe dusunuodum ama ole net nı karar veremedım açıkçası aklımda olan bı ıkı doktorla daha goruscem oyle bı karar alcam ama yanlış anlasılmasın ınsan guven veren bı havası onu hıssetım ama bılmıorum eksık olan bısıler vardı sankıS:
Kafayı yemiş düşler nıckli arkadaşım bende baktım resimlere harika olmuş yüzüne inanılmaz yakışmış.
teşekkur edrım çok olgun bakıosun bencede oyle zaten ben olumsuz bı durum vardı falan demek ıstemedım sanırım bu konu bızlerı çok hassas bı psıkolojıye sokuo karşıdan çok fazla sey beklıoruz zaten soyledıgım gıbı kendı psıkolojımden kaynaklandıgını dusunuyrm bugunku hıssımın yoksa emre bey gayet acıklayıcıydı. bıde tabı bu öngörüşmeydi onun gercekten hastası oldugumda mutlaka daha sıcak daha içten ve daha ılgılı davranacaktır bundan şüphe etmeıorum zaten bugun çok yogundu.. ama tabıkı aklaımdakaı bı ıkı doktorla daha gorüşücem sonuc hangısı olur tam olarak bılmıorum ama emre bey yınede benım ıcın en güçlü adaylardan bırı çünkü cerrahlığına çok guvenıyorum açıkçası..Cnm eğer aklında başka dr varsa muhakkak onunlada görüş.Çünkü bu senin hayatında verdiğin en önemli kararlardan biri ve asla aklında acaba bırakma.bu ameliyatı Emre beyde ol yada x dr ol diye asla yönlendirme söz konusu olamaz olmamalı. fakat yaşayan biri olarakta şunu söylemek istiyorum ilk görüşmede aynı şeyi hissettim.beklentileri yüksek tuttuk galiba burdaki kızlar burunlarından menun kalınca şişirdilermi acaba diye bile düşündüm.Ama 2.görüşmede herşey daha farklıydı.Burda bahsedilen Emre beyle tanıştık :) İlk görüşme biraz tanışma havasında geçiyor.İlk görüşmeye takılma ama muhakka altarnetif dr varsa onlada görüş içine kim sinerse ona ol.
yuksek beklenti ne anlamis deilim..ikna edebilme yetenei mi?cok konusuo derim hosuma gitmez az ve øz konusuo derim hosuma gider... herkese gore farkli.. gunde kac kisiyle gorusuo biraz anlayis lutfen!!
tuğba1981 buarada sen amalıyat oldun mu yoksa karar asmasındamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?