Kasımda olucam cnm.
Kasımda olucam cnm.
kurapiye canım benımde ole ya ben zaten kımseye solemdım dusundugumu sadece aılem bılıo arkadaslarım bıle bılmıo kımseye reklam olmak ıstemıyrm mılletın agzı torba degıl kı buzesın ama aılem çok karsı zaten daha tam ıkna etmıs bıle sayılmam onları babam belkı de asla olmayacaksın deyıp elını masaya vurusa o iş yatar offf cok sıkıntılıyım yaaa.. ama sen kesınlestrmıssın o ıyı barı benım sana gore cok da problemlı bu konuda
Kasımda olucam cnm.
benim çevremde kazara öğrenen bi gıcık insan oldu aaa sen estetik mi olcaksın diye bunu şantaj konusuna çevirmeye kalkınca eveet ne var ki bunda diye söylemiş bulundum ama şimdiki aklım olsa söylemezdim ağzı olan konuşuyo bilir bilmez.inş izin verir ailen çok mu kötü burnun ?
ben de izin vermezler diye düşünüodum ama gece ağzım açık uyuorum ve sinüzitim de var konuya bunları kullanarak girdim ve doktorun plastik cerrah olmaması da işime yaradı ilk başta :) sonra estetik de olcam açtırmışken diye sıkıştırdım arayababanın keyifli bi anında dene şansını
dıkkat ettıysen bugun emre beyın yogun oldugundan bahsettım ve ayrıca kendı psıkolojımle alakalı bısey olabılılecegını de soledım burda sevgılı doktor beye anlayıssızlık yaptıgımı dusunmuyorum çünkü eleştırel yada tenkit edici en küçük bi ifadem olmadı.. burası duygu, dusunce ve hıslerımızı paylaşamamız için varolan bıseyse tabıkı bende bunları solıcmm yoksa buranın bı anlamı kalmazdı..
derya_1981 çok guzel olmus burnun gule gule kullan:)
tugba ALLAH'ın izniyle olsun hihoyyyt bütün KK arkasındayız tam gaz bizdennn:)))):teytey:
pardon canım ben seni Deryaa1981 ile karıştırdım kaydirigubbakcemile3
kısmet canımmm :) belki ard arda yatarız hastaneye komşum olursun:))) :dance:
dipnot: daha emre beyle görüşmeden tasarımdan tutunda amelıyat tarıhıme kadar belirlemiş olmam cok garip değilmi?:lepi: sen izini ayarlayabildinmi işten?
kızlar yarın gidiyorumm çarşamba da ameliyat mutluyum mutlusun mutluu nihahaha inşallah herşey çook güzel oluryani burnum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?