Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

benim çevremde kazara öğrenen bi gıcık insan oldu aaa sen estetik mi olcaksın diye bunu şantaj konusuna çevirmeye kalkınca eveet ne var ki bunda diye söylemiş bulundum ama şimdiki aklım olsa söylemezdim ağzı olan konuşuyo bilir bilmez.inş izin verir ailen çok mu kötü burnun ?
ben de izin vermezler diye düşünüodum ama gece ağzım açık uyuorum ve sinüzitim de var konuya bunları kullanarak girdim ve doktorun plastik cerrah olmaması da işime yaradı ilk başta :) sonra estetik de olcam açtırmışken diye sıkıştırdım araya babanın keyifli bi anında dene şansını

kızlar yarın gidiyorumm çarşamba da ameliyat mutluyum mutlusun mutluu nihahaha inşallah herşey çook güzel olur yani burnum

canım aynı seylerı dusunmusuz bende daha once sınuzıt tedavısı oldum burnumda hem et hem kemık var daha once bıkare lısadeyken ben devlet hastanesınde amelıyat olcaktım et kemık alıncaktı hastaneye yattıgım gece amalıyathanenın duvarı yıkıldı amelıyat yalan oldu tabı bugun ıyıkıde ole olmus dıorum kımbılır ne hale getrceklerdı burnumu:)
işte bende bu olayı kullanıcam tek guvendıgım o nefes alamıorum gıbılerınden ki bıraz da dogru yanı ( ama sırf bunun ıcın bu amlıyatı olmazdım estetık agır basıo:) işte aynen bende emre beyın kulak buruncu olması olayı daha da desteklıo bende bundan dolayı emre beyde olmak daha kolayıma gelıo işin aslı ama bakalım nolcak? burnem çok kötu mu aslında çokkk asırıııı kotu degıl yanı ama bence estetıge ıhtıyc var çok hafıf bı kemerı var ve bıraz da uzun malesef

buarada canım ssana bol şans dılıorum ınsallh çok guzel gecer amelıyatın ve sonucta guzel tatlı bı burnun olur ve darısıda benım basıma olur:)

wuhuu bisey demedim ki ben ayrica sadece sanada demedim ortaya yazdim.. merak ettim bi an dr. ne yaparsa beni etkiler die:)) duygu ve dusuncelerini (yuksek beklenti) anlamak istedim hepsi bu kotu bisey yok:))

kısmet canımmm :) belki ard arda yatarız hastaneye komşum olursun:))) :dance:
dipnot: daha emre beyle görüşmeden tasarımdan tutunda amelıyat tarıhıme kadar belirlemiş olmam cok garip değilmi?:lepi: sen izini ayarlayabildinmi işten?

Aldım aldım :lepi:

Deryaa1981 ve megumi ameliyat sonuçlarınızdan memnun olmanız çok güzel.. Beni de eklerseniz burun resimlerinizi görmek isterim.. 3. ameliyatımı Emre beye olmayı düşünüyorum..

Tatli_tugce, resmin altına yazamadığım için soruna buradan cevap veriyorum, doktorum Emre İlhan :) Yeni amleiyat olacak herkese iyi şanslar diliyorum, hepinizin burnu çok güzel olur inşallah :) Ama korkmayın, çok sağlam ellerdesiniz...

Kurapiyem yarın ameliyat olacak...Canım sana şimdiden geçmiş olsun diyorum..İnşallah harika bir burnun olacak yarın:)) Dualarım seninle tatlımmm:)

unicorn arkadaslık teklıf ettım kabul edersen sevınırım bende emre ılhana amelıyat olamyı dusunuyrm resımlerını burnunu gormek ıstrem çokk

kurapiye umarım hersey yolunda gıder hayırlısıyla atlatırsın bu telaşı ve sonuçta yüzünde kocaman gülücükler açacak tam istediğin gibi bi burna sahıp olursun şimdıden geçmiş olsun darısı basımızıa):

cevoo,
Çok güzel görünüyorsun, burun şeklin de oturmuş, saçın ve makyajınla parlıyorsun.

Bu arada ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun, umarım güzelliğinize güzellik katılmış olarak dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…