cevoo çok çok teşekkür ederim, sizinkide harika gözüküyor, çok güzel :))) -ah ben resimlerin altına yorum yapamıyorum bi yapabilsem yazacağım herkese- sizinkide harika gözüküyor, çok güzel :)))
kızlar yarın gidiyorumm çarşamba da ameliyat mutluyum mutlusun mutluu nihahaha inşallah herşey çook güzel oluryani burnum
Bu arada yeni bir resim daha ekledim arkadaşlar :)
Kurapiyem yarın ameliyat olacak...Canım sana şimdiden geçmiş olsun diyorum..İnşallah harika bir burnun olacak yarın:)) Dualarım seninle tatlımmm:)
cevooom canım benimm , kızlaaar çok teşekkür ederm daha yeni geldim emre beyin yanından gerçekten çok cici bi insan kibar bi burun çizdi bana ama kendi kazulet burnuma alışmışım çizdiği buruna gözüm alışamadı oysaki gayet kibar güzel bi burun alışamadığım şey de bu sanırım
heyecanlıyım tansiyonum 15e 10 çıktı bi ara halbuki normalde düşük çıkar hep
bi de çok açım şimdi o yüzden herkese teker teker yazamıorum ama dualarınıza ihtiyacım var iyi ki varsınız :)
unıcorn resimaltına yazamıyorum bende malum şu msj sayısı olayı:) Cnm çok güzel olmuş burnun çokta yakışmış maşallah da diyorum :))) nazarım değmez ama dedim yinede :))
cevoo,
Çok güzel görünüyorsun, burun şeklin de oturmuş, saçın ve makyajınla parlıyorsun.
Bu arada ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun, umarım güzelliğinize güzellik katılmış olarak dönersiniz.
cevoo çok çok teşekkür ederim, sizinkide harika gözüküyor, çok güzel :))) -ah ben resimlerin altına yorum yapamıyorum bi yapabilsem yazacağım herkese-
cevooom canım benimm , kızlaaar çok teşekkür ederm daha yeni geldim emre beyin yanından gerçekten çok cici bi insan kibar bi burun çizdi bana ama kendi kazulet burnuma alışmışım çizdiği buruna gözüm alışamadı oysaki gayet kibar güzel bi burun alışamadığım şey de bu sanırım
heyecanlıyım tansiyonum 15e 10 çıktı bi ara halbuki normalde düşük çıkar hep
bi de çok açım şimdi o yüzden herkese teker teker yazamıorum ama dualarınıza ihtiyacım var iyi ki varsınız :)
Kurapiye insallah ameliyatin basarili gecer hersey istedigin gibi olur sunu unutmaki ameliyat oncesi stress ve heyecan kendine zarar ve bosu bosunadir :) ben simdi mesela kendime cok kiziyorum neden o kadar stres yaptim diye! Ama hic gerek yok gulum hersey cok guzel olacak!
kurabiyeeee Allah yardımcın olsun çok cabuk atlatırsın ve hersey gönlünce olur inş.
amin canım benim inşallah yaa imzaladığım kağıtta ölüm riski bile yazıo :S
DUALARIMIZ seninle kurapiye opuyorumnanaktan olumlu düşünnn güzel olacağına kendini de inandır.. evrene güzel mesajlar yolla kalmış 40dakikan :))) sana nasıl gıpta edıyorum(şahsen) bir bilsen.... hadı bakalımmm güzel haberlerini beklıyoruz KK ailesi olarak.... :lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?