Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cevoo çok çok teşekkür ederim, sizinkide harika gözüküyor, çok güzel :))) -ah ben resimlerin altına yorum yapamıyorum bi yapabilsem yazacağım herkese-

Son düzenleme:
cevoo çok çok teşekkür ederim, sizinkide harika gözüküyor, çok güzel :))) -ah ben resimlerin altına yorum yapamıyorum bi yapabilsem yazacağım herkese- sizinkide harika gözüküyor, çok güzel :)))

unicorn burnun harika olmuş canımm çok beğendim olumunekankayizsmile

unicorm burnun çok guzel olmus yandan bı harıka ne kadar oldu amelıyat olalı bıde ayrıca önden gorseydık çok ıyı olurdu mumkun mu acaba ben önden daha çok merak edıyrm herzaman

unıcorn resimaltına yazamıyorum bende malum şu msj sayısı olayı:) Cnm çok güzel olmuş burnun çokta yakışmış maşallah da diyorum :))) nazarım değmez ama dedim yinede :))

Kurapiyem yarın ameliyat olacak...Canım sana şimdiden geçmiş olsun diyorum..İnşallah harika bir burnun olacak yarın:)) Dualarım seninle tatlımmm:)

cevooom canım benimm , kızlaaar çok teşekkür ederm daha yeni geldim emre beyin yanından gerçekten çok cici bi insan kibar bi burun çizdi bana ama kendi kazulet burnuma alışmışım çizdiği buruna gözüm alışamadı oysaki gayet kibar güzel bi burun alışamadığım şey de bu sanırım

heyecanlıyım tansiyonum 15e 10 çıktı bi ara halbuki normalde düşük çıkar hep

bi de çok açım şimdi o yüzden herkese teker teker yazamıorum ama dualarınıza ihtiyacım var iyi ki varsınız :)

ceren ank ve sevdalinka87 çok teşekkür ederim arkadaşlar, sizlerde inş. istediğiniz burna kavuşursunuz... yani bir gün ( ameliyattan önce tabi) burnumun beğenileceği hiç aklıma gelmezdi ameliyat olalı 4 ay 5 gün oldu :) ayrıca benim burnumun ucu biraz zordu, 9. aya kadar daha küçüleceğini söyledi Emre bey, bekliyoruz ... Öndende resim koyarım tabi...

Kurapiye iyi şanslar cnm ama inan hiç korkma, bir bakmışsın bitmiş, hemde sonucu çok güzel bir şekilde...için rahat olsun, doktrun Emre Bey çünkü...

unıcorn resimaltına yazamıyorum bende malum şu msj sayısı olayı:) Cnm çok güzel olmuş burnun çokta yakışmış maşallah da diyorum :))) nazarım değmez ama dedim yinede :))

ah bende yazamıyorum evt mesaj sayısı çok teşekkürler, daha iyisi senin olsun inş...hiçbirimize nazar değmesin :)))

Kurapiye insallah ameliyatin basarili gecer hersey istedigin gibi olur sunu unutmaki ameliyat oncesi stress ve heyecan kendine zarar ve bosu bosunadir :) ben simdi mesela kendime cok kiziyorum neden o kadar stres yaptim diye! Ama hic gerek yok gulum hersey cok guzel olacak!

Canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan Evet ben çok ama çok mutluyum ve İnşallah ameliyat olan herkes çok mutlu olur, çok memnun olur yeniz görüntüsünden...kaydirigubbakcemile3

cevoo çok çok teşekkür ederim, sizinkide harika gözüküyor, çok güzel :))) -ah ben resimlerin altına yorum yapamıyorum bi yapabilsem yazacağım herkese-

Canım çalışmaya devam Sanırım 100 mesaj sayısını geçmen gerekiyor..:sinifsinif: Çok teşekkür ederim yorumun için...opuyorumnanaktan

Canım iyi bak kendine güzlece dinlen yarın büyük gün...olumunekankayizsmile Sonra kutlayacağız birlikte :içelim:Öpüyorummmm opuyorumnanaktan

yaa ama korkuyo insan yusuf yusuf :S giydirdiler beni mavi kocaman bi önlük bone filan iğrenç böyk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 11de filan olcak ameliyat

kurabiyeeee Allah yardımcın olsun çok cabuk atlatırsın ve hersey gönlünce olur inş.

amin canım benim inşallah yaa imzaladığım kağıtta ölüm riski bile yazıo :S

DUALARIMIZ seninle kurapiye opuyorumnanaktan olumlu düşünnn güzel olacağına kendini de inandır.. evrene güzel mesajlar yolla kalmış 40dakikan :))) sana nasıl gıpta edıyorum(şahsen) bir bilsen.... hadı bakalımmm güzel haberlerini beklıyoruz KK ailesi olarak.... :lepi: :lepi:

burda ameliyat olmuş bi kız var karşı odada şişmiş gözleri filan :s ama elimden geldiğince güzel mesajlar yollayacam bekle bekle sıkıldım erkenden giyin dedi hemşire bana iki saattir oturuyorum senin burnun nasıl senin ameliyat ne zaman çok heyecanlıyım uaaaaaaa

kurapiye çok heyecanlı ya vvala ben burda heyecanlandım ama yerınde olmak ısterdım herseyın bıtmesıne alt tarafı bı ıkı saat kaldı ne mutlu sana darısı bızlerın basına canım umarım hersey çok çok guzel guzel haberlerını beklıoruzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…