Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sedasyon ne bişey yapmadılar ama erkenden giydirdiler dayanamadm dolaşmaya çıktım çıkma odadan dediler öff daha doktor gellmemiş bi de benden önce kepçe kulak ameliyatı var ama o kısa sürermiş

sedasyon ne bişey yapmadılar ama erkenden giydirdiler dayanamadm dolaşmaya çıktım çıkma odadan dediler öff daha doktor gellmemiş bi de benden önce kepçe kulak ameliyatı var ama o kısa sürermiş

Az kaldı hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla ol çık ameliyatını.Sonra yeni burnuna kk olarak övgüler yağdıralım :)

kurapiye senin yerine burda ben heycan yaptim biran önce kurtulursun insallah, ve sonrasinda agrin falan olmaz hemencecikte iner sislerin

aman kacma sakin haa
1,5 ay sonrada ben senin yerinde yatiyor olcam bak ben iple cekiyorum hazir firsati bulmusun heec kacilirmi

teşekkür ederimm inşallah canım ya ben de burda heyecandan ölcem yani beklerken kaçcam üstümde önlük az kaldı

canım benım onden bı problemmyok ama yandan düşük ve kemeri var beni mutsuz ediyo ayrıca nefes problemımde vardı. amelıyat en erken nezmansa ozaman olmayı planlıyorum:) mumkunse:))) heycanlandık vallahiiii kurapiyee olda kurtul yaaaa aynalara mutlugözlerle bakk özgüvenini pekiştir böylece.. ogünlere azkaldıııı :dance: :dance: :dance:

teşekkür ederimm inşallah canım ya ben de burda heyecandan ölcem yani beklerken kaçcam üstümde önlük az kaldı

ayyy heyecanla canım inşallah herşey güzel geçecek...ohhh aç güzel bir müzik bir de bulmaca bulup çözmeye başlarsan heyecanını düşünmeden vakit geçer..ben bulmayaca kaptırmıştım kendimi,bi baktım sedye gelmiş...hadi bakalım geçmiş olsun

kurapiye sen resim eklemismiydin cnim hic buraya?? görmedimde ben ..
heycan diyorsun ama masallah yaa imrendim son saniye bile naklen yayin gibi anlatiyorsun herseyleri

inşallah bi buçuk ay sonra da ben sana moral veriyor olurum :)

simdiden sagol canim o gün gelsin zaten destek topigi acacagim kendime :lepi: olumunekankayizsmile
insanin morale destege cok ihtiyaci oluyor ..

ee annenin aglamasi cok normaldir .. ama bak yine yaninda negüzel ..

simdiden sagol canim o gün gelsin zaten destek topigi acacagim kendime :lepi: olumunekankayizsmile
insanin morale destege cok ihtiyaci oluyor ..

ee annenin aglamasi cok normaldir .. ama bak yine yaninda negüzel ..

aslında keşke buranında feysteki chat gibi bi bölümü olsa en azından ameliyat olcaklar için olsa

aslında keşke buranında feysteki chat gibi bi bölümü olsa en azından ameliyat olcaklar için olsa

canım şimdi senın amelıyat saatin tam olarak kaç? :)) bide sana heycan giderici bi iğne varmış vurmadılarmı ondan sırnaşık şey

sedasyon o heycan iğnesi oluyur
önlük rahatsız edebiliyo insanı içine çamaşır giymeyince :kedi:

sonunda is yerinden izin alabildim aksilik cikmasa subat ortasi mart basi gibi Türkiyeye gelip bende emre beye ameliyatimi olucam insAllah simdiden heyecanlaniyorum gecsin artik su zaman

Hadi Kurapiyem heyecanla bekliyoruz seni...kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…