sedasyon ne bişey yapmadılar ama erkenden giydirdiler dayanamadm dolaşmaya çıktım çıkma odadan dediler öff daha doktor gellmemiş bi de benden önce kepçe kulak ameliyatı var ama o kısa sürermiş
Az kaldı hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla ol çık ameliyatını.Sonra yeni burnuna kk olarak övgüler yağdıralım :)
kurapiye senin yerine burda ben heycan yaptim biran önce kurtulursun insallah, ve sonrasinda agrin falan olmaz hemencecikte iner sislerin
teşekkür ederimm inşallah canım ya ben de burda heyecandan ölcem yani beklerken kaçcam üstümde önlük az kaldı
teşekkür ederimm inşallah canım ya ben de burda heyecandan ölcem yani beklerken kaçcam üstümde önlük az kaldı
aman kacma sakin haa
1,5 ay sonrada ben senin yerinde yatiyor olcam bak ben iple cekiyorum hazir firsati bulmusun heec kacilirmi
annem ağlayıp duruyo yazık
inşallah bi buçuk ay sonra da ben sana moral veriyor olurum :)
simdiden sagol canim o gün gelsin zaten destek topigi acacagim kendime :lepi: olumunekankayizsmile
insanin morale destege cok ihtiyaci oluyor ..
ee annenin aglamasi cok normaldir .. ama bak yine yaninda negüzel ..
aslında keşke buranında feysteki chat gibi bi bölümü olsaen azından ameliyat olcaklar için olsa
cnm ya karnın acıkmadı mı hala:)aslında keşke buranında feysteki chat gibi bi bölümü olsaen azından ameliyat olcaklar için olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?