Kizlarrrr en sonunda fotolarimi yükledimmm....... alamanyayada geldimalismistim bayaaaa
Kizlarrrr en sonunda fotolarimi yükledimmm....... alamanyayada geldimalismistim bayaaaa
Kızlar ilk haber benden:)) Kurapiye ameliyattan çıkmış ve çok güzel geçmiş:)) 3,5 saat kadar sürmüş ameliyatı...Keyfi yerinde sesi de iyi geliyor..Güzel burunlar kervanına o da katıldı...Darısı tüm isteyenlerin başına....
kızlar yettim hemen özetliorum
evet hemşire bi iğne vurdu sonra uyumaya başladım muhallebi gibi gittim ameliyyata saçımda çıtçıtlar vardı hiç çaktırmamıştm ama ameliyathaneye girerken söledim artık çıkarttılar.
iççamaşırı diye tutturdum özel günüm diye verdiler ameliyat önlüğünde badalbayrak bi durum var .
yüzüm çok korkunç şişip morarmadı henüz ama daha artacaksa bilemiorum.burnum kanıyo bi de.
aynada baktım şuanda böle delikler filan gözüküo karşıdan ama inanıorum ki burnumun içindekiler çıkınca böyle olmayacak .
sonra anestezi doktoru iğne yapcam sana gibi bişey dedi sonra gittiğimi hissettim hatırladığım son sözüm ver coşkuyu oldu
odaya getirdilerinde üşüodum titredim biraz ama şuandaa geçti çok şükür iyiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?