Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Umarim iyi gecmistir heycan merakla bekliyorum bende .. Hadi bakalim olduda biiti masallah sira bana gelecek insallah

Kızlar ilk haber benden:)) Kurapiye ameliyattan çıkmış ve çok güzel geçmiş:)) 3,5 saat kadar sürmüş ameliyatı...Keyfi yerinde sesi de iyi geliyor..Güzel burunlar kervanına o da katıldı...Darısı tüm isteyenlerin başına....

Kizlarrrr en sonunda fotolarimi yükledimmm....... alamanyayada geldim alismistim bayaaaa

cok gecmis olsun remziye gördüm resmini simdi masallah ne kadar kibar olmus canim burnun, albumunde eski burun resmin yok ?? bitane eklemen mümkünmü nasildi canim
bende 8. gün geri dönecegim yeterli olur dediler insallah olur

gunun guzel haberı bu olsa gerek darısı bızlerın basına..

inanmiyorum kurapiye online bu ne hiz hay masallah..
cok cok gecmis olsun ya canim umarim iyi istedigin gibi olmustur ve agrin yoktur sisin azdir morarmamisindir

kızlar yettim hemen özetliorum
evet hemşire bi iğne vurdu sonra uyumaya başladım muhallebi gibi gittim ameliyyata saçımda çıtçıtlar vardı hiç çaktırmamıştm ama ameliyathaneye girerken söledim artık çıkarttılar.
iççamaşırı diye tutturdum özel günüm diye verdiler ameliyat önlüğünde badalbayrak bi durum var .
yüzüm çok korkunç şişip morarmadı henüz ama daha artacaksa bilemiorum.burnum kanıyo bi de.
aynada baktım şuanda böle delikler filan gözüküo karşıdan ama inanıorum ki burnumun içindekiler çıkınca böyle olmayacak .
sonra anestezi doktoru iğne yapcam sana gibi bişey dedi sonra gittiğimi hissettim hatırladığım son sözüm ver coşkuyu oldu
odaya getirdilerinde üşüodum titredim biraz ama şuandaa geçti çok şükür iyiyim :)

ahh canım çok çok geçmiş olsun oldu bitti atlattın hayırlısıyla inşallh peketin içinden harika bi burun çıkar ki buna tüm kalbimle de inanıyorum, yeni burnuşun hoşgelmişş:)

Ver coskuyu demis yaa supersin :lepi: biran once iyilesirsin insallah

teşekkür ederim kızlar darısıı olmak isteyenlerin başına:) yüzümde maske oturuorum bi sprey sıktı hemşire açım ama pek bişey yiyesim gelmio bi de sersem gibiyim biraz

deryaa1981 resimlerine baktım.. Gerçekten çok güzel olmuş burnun, kalkıklığı kavisi tam kıvamında.. Yüzüne de çok yakışmış..

kurapiye çoook geçmiş olsun.. bol bol dinlenme vaktidir şimdi..morlukların ya da şişliklerin sabaha artabilir ama normaldir:)tekrardan acil şifalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…